Antikoncepce a antibiotika - kdy začne účinkovat?

4
27.2.14 21:55

Antikoncepce antibiotika- kdy zacne ucinkovat?

Ahoj holky :) uz beru asi 6ta antibiotika s mensimi meziprestavkami. Ted dobiram posledni antibiotika (snad uz me nic dalsiho nepotka). Beru Klacid 500 mg, mam posledni 2 prasky, tudiz dnes je ctvrtek, v sobotu posledni pilulka.Ale jsem stale zmatena kdy mi zacne HA ucinkovat tak, jak ma. Protoze dnes jsem si vzala posledni ruzovy prasek, zitra uz bych si mela vzit prvni bily(placebo). Nevite nekdo, kdy mi zacne ucinkovat HA? Nemate s tim nekdo skusenosti? Beru antikoncepci MYWY, je nizkohormonalni…Predem dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
27.2.14 22:16

@Bezejmen tys brala atb a zároveň do toho ha? :think:

• Citovat
  • Upravit
2693
27.2.14 22:26

Nový cyklus do kterého nezasáhnou atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.2.14 22:33

Týden po dobrání ATB.
@madi A co? Kdyby je vysadila, tak by to pro tělo byla zbytečná zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.2.14 22:34

@Fjodorka no nic, já brala atb jen jednou a v lékárně mi říkali, že se to najednou brát nesmí.. mě teda to bylo fuk, ha neberu, ale nějak se mi to zafixovalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11439
27.2.14 22:38

@madi Smí, ale je narušen antikoncepční účinek, spíš to mysleli tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.2.14 23:23

Ja se vzdy ridila tim, ze je dobre pouzivat jeste jinou ochranu po cely cyklus, ktery je necim nepriznive ovlinveny - antibiotika, zvraceni, vynechany prasek atd. Mozna to neni vzdy nutne, u nekterych typu pisou v pribalovem letaku, ze zalezi, ve kterym tydnu se to stane atd, ale myslim, ze kdyz o otehotneni clovek fakt nestoji, je lepsi to prehnat nez podcenit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.2.14 00:18

Je to asi tím, že to v hlavě neřeším (kdybych otěhotněla, tak by se holt stalo) - ale - nestalo se. Beru současně obojí, nic víc neřeším. Vlastně kecám. Po dobrání atb pravidelně trpím úpěnlivou mykózou (prostě atb nějak naruší ph a vůbec kulturu). A ještě dodám, že v poslední době (cca dva roky zpět) jsem byla fakt marod hodně. :nevim:

@madi Já kdybych pokaždé, co beru atb, vysadila, tak by snad ani nemělo cenu (myslím doslova to, co za to chtěj) je brát… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí