Vysazení HA - snížení libida

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.4.22 14:43

Vysazení HA - snížení libida

Zdravím :mavam:

Cca 5 let užívám antikoncepční pilulky Lusiene.
Nedávala jsem tomu moc pozornost, ale když se zamyslím zpětně, od doby co beru HA se mi snižuje chuť na sex. Vlastně v současnosti mi vymizela úplně. Je to hrozné, také nejsem vlhká a bolí to.
Rozhodla jsem se tedy, s HA skoncovat a s přítelem se chránit s kondomy, i když je moc nemám ráda.
Máte někdo zkušenost, že jste si po HA také přišli naprosto frigidní? Opravdu si myslím, že to je práškama i když se divím, že takto úplně bez chuti na sex se cítím až po pár letech braní.
A měla jste některá neustálé bolesti hlavy? 3× do týdne s práškami na bolest? Mám již několik let. U lékáře mi nic nenašli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3722
7.4.22 14:55

Vysadila jsem tehdá antikoncepcni náplast po 3 letech. Bylo to čím dál horší se sexem. Ani jsem si ho neužila a nic pro něm necítila. Jako fakt nic. Prázdný prožitek. A nikdy před tím jsem neměla takové problémy. Spíš jsem ho potřebovala denně. Bolesti hlavy byly často, křeče v lýtkách a úzkostné stavy. Fakt nic moc. Přestala jsem a jako když utne během 14 dní. Je mi bez ní o mnoho líp. Brala jsem od 20 do 23 let. Teď jsem 11 let bez čehokoliv a už nikdy nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 15:15

@Švédka87
Tak to moc doufam, ze to je opravdu praskama. V nedeli doberu platicko a adios. Docela si me uklidnila.
Mohu se zeptat jak se chranis ted? Kondomy? Ja zacla brat HA s tim, ze tomu fakt verim, po kondomech jsem schizovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
35506
7.4.22 15:27

Ano, neměla jsem vůbec chuť. Po vysazení chut obrovská, zvlášť kolem ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 15:44

@JancaS84
Tak to jsem rada. Tedy myslim ve smyslu, ze po vysazeni se mi chut muze vratit a neni to mnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.22 16:04

U klasicke chut 0. U gestageni antikoncepce chut mam

• Citovat
  • Upravit
18537
7.4.22 16:16

Ano, brala jsem cca 10 let. Začátek vztahu dobrý, ale to jede člověk i na hormonech, šle postupem času to HA zabila. Chuť se vrátila po vysazeni a hlavně v období ovulace, to jsem kolikrát jak králík. S dítětem jsem víc unavená, takže i přes to musím podvědomě udržovat nějaký režim, aby nezůstalo jen u chuti. Hlavně po porodu to musím poresit. Otěhotněla jsem 5× hned první měsíc. Třetí dítě nechceme, kondom me nebere, orální antikoncepce se bojim prave z utlumení libida a telisko - tam se bojim mimodelozniho prave kvůli naši 100 % úspěšnosti při snažení a ze i po potratech mi hned přišla ovulace jako hodinky. Nějak nevěřím, ze to zvládne ukocirovat moji extra vstřícnou dělohu pro každé vadné vajíčko co jde kolem a manželovy akční spermie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 16:22

@hospodki to slysim rada, ze chut se ti vratila i po 10 letech brani HA. Po jake dobe se ti chut cca vratila? Ctvrt roku nebo vic?

• Citovat
  • Upravit
18537
7.4.22 17:18
@Anonymní píše:
@hospodki to slysim rada, ze chut se ti vratila i po 10 letech brani HA. Po jake dobe se ti chut cca vratila? Ctvrt roku nebo vic?

To už si moc nepamatuju, ale tak 2-3 měsíce max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 17:53

@hospodki tak moc dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3722
7.4.22 18:10
@Anonymní píše:
@Švédka87
Tak to moc doufam, ze to je opravdu praskama. V nedeli doberu platicko a adios. Docela si me uklidnila.
Mohu se zeptat jak se chranis ted? Kondomy? Ja zacla brat HA s tim, ze tomu fakt verim, po kondomech jsem schizovala :lol:

No celou dobu když jsem měla někoho nového jsme měli kondom alespoň že začátku a pak jsme si takříkajíc dávali jen pozor. Nikdy se nic nestalo. Teď jsem těhotná plánované poprvé za těch 11 let. Po porodu bych to řešila obyčejným tělískem. Nemusis ani nic dobírat do neděle. Můžeš přestat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 22:35

@Švédka87 vsude jsem cetla, ze se musi dobrat platicko a neskoncut uprostred cyklu :nevim: tak do nedele me to uz nezabije, kdyz jsem to brala 5 let.
No mam kamaradku ajednu znamou a oni s tim ze si davali pozor obe otehitneli, takze na to spolihat nechci :lol:
Kazdopadne dekuju za podileni se na zkusenostech. Jsem klidnejsi

• Citovat
  • Upravit
18537
8.4.22 04:53
@Anonymní píše:
@Švédka87 vsude jsem cetla, ze se musi dobrat platicko a neskoncut uprostred cyklu :nevim: tak do nedele me to uz nezabije, kdyz jsem to brala 5 let.
No mam kamaradku ajednu znamou a oni s tim ze si davali pozor obe otehitneli, takze na to spolihat nechci :lol:
Kazdopadne dekuju za podileni se na zkusenostech. Jsem klidnejsi

My jeli prerusovanou 3 roky před otehotnenim plus dva roky než jsme chteli další. Mezi potratama další skoro rok než jsem se dala psychicky dohromady. Ani jedna nehoda :nevim: zas bylo jasne, ze kdyby dítě přišlo driv, tak to fakt není žádná tragedie. Nakonec jsou obě plánované a první máme po 11 letech vztahu, takže žádná půlroční známost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí