Výše alimentů na 3letou

38
9.6.14 21:17

Výše alimentů na 3letou

Kolik Vám tatínci platí na dítě? Ten můj má čistý příjem cca 24tis. doted platil 3tisice, ale premyslim o zvyseni, je to blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
9.6.14 21:23

Blbost to není - pokud nemá např. novou rodinu, kdy by měl další vyživovací povinnost, tak myslím, že bys mohla uspět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 21:25

Svagr ma 120.000 a ma vymereno 7.500,–.

• Citovat
  • Upravit
800
9.6.14 21:30

.

Příspěvek upraven 15.06.14 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.6.14 21:31

@moncicak14 tak ty procenta do 6 let jsou 11-15% z příjmů takže teoreticky by ti něco zvýšit mohly, záleží na tom jak se bude tatík hodně bránit a jaké prokážeš výdaje a jak moc rozumný/nerozumný bude soudce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.6.14 21:35

@hBod se snaží být vtipná :)
Tak beru to tak, ze pujde v zari do skolky, budou dalsi vydaje navic, navic chodi do cviceni atd..žiju s malou u mamky a otec malé žije sám ve svém bytě a nemá žádnou jinou vyživovací povinnost ani partnerku. S malou se nestýká, vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
9.6.14 21:40

Omlouvám se zakladatelce, ale vloudím se sem se svým dotazem.
S ex máme 3 děti, dvojčata 2,5 roku a syna 6 let. Na každé z dvojčat dostávám 1500 kč, na velkého 3000kč. Už asi půl roku uvažuji o zvýšení, protože jejich otec se o ně vůbec nezajímá, nikam je nebere, nepřispívá na kroužky, plavání, školku v přírodě…prostě jako by děti neměl. Má příjem teď přes léto asi 26 tisíc, přes zimu tak 21 tisíc. Bydlí na ubytovně, zbytek peněz propije a prokouří, nic mu nezbývá.
Měla bych šanci na zvýšení? Děti jsou větší, půjdou do školky, přibudou výdaje…
A pokud bych se rozhodla zvýšení podat, jak se to prosím dělá? Najdu někde na netu formulář? Nebo musím k soudu a tam něco vyplnit? Nemám vůbec žádné zkušenosti. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.6.14 21:44

@dinulka na netu stáhni vzor, podle něj to vypiš a dones na soud, budou chtít 4 kopie, a na zvýšení určo dosáhneš podle mě minim. 1000, já bojuju o zvýšení už několik let a na OSPOD mi vždy říkají že na děti se má dávat 30% z platu, což je u tvého ex 7000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 21:53
@anickadomnik píše:
@dinulka na netu stáhni vzor, podle něj to vypiš a dones na soud, budou chtít 4 kopie, a na zvýšení určo dosáhneš podle mě minim. 1000, já bojuju o zvýšení už několik let a na OSPOD mi vždy říkají že na děti se má dávat 30% z platu, což je u tvého ex píše: Více

Hohoh, to by svagr platil alimenty skoro 40.000,– na jedno dite. :) Ono se to urcuje ale taky podle matky ditete. Matka je podobne bohata jako on, proto alimenty primerene oboum platum 7500 jak uz jsem psala. Tech 30% rozodne nebude na triletaka.

• Citovat
  • Upravit
8151
9.6.14 21:54
@Anonymní píše:
Hohoh, to by svagr platil alimenty skoro 40.000,– na jedno dite. :) Ono se to urcuje ale taky podle matky ditete. Matka je podobne bohata jako on, proto alimenty primerene oboum platum 7500 jak uz jsem psala. Tech 30% rozodne nebude na triletaka.

však se taky psalo o 3 dětech ne o jednom tříleťákovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 21:57
@anickadomnik píše:
však se taky psalo o 3 dětech ne o jednom tříleťákovi

Jo tak. Ja myslela, ze me to porad na zakladatelku :oops:

• Citovat
  • Upravit
504
9.6.14 21:57

Teda taková diskuze mě vždy zvedá ze židle! Naprosto nechápu jak je možné že něco takového v civilizovaném světě existuje! Udělá si dítě a pak nejen že zdrhne a ženský zůstane dítě na krku (nemyslím to zle ale krom toho krásného že máme dítě u sebe to nese bohužel i spoustu problémů a nevýhod) a nakonec se ještě zdráhá platit! Takovým ho rovnou ustřihnout (když oni nejsou civilizovaní proč bychom měli být my že). Proste spočtu průměrný náklad na dítě, vydělím 3, 2/3 zaplatí otec, třetinu matka konec. Fakt nechápu, nechápu… Je mi z toho zle jak maminky nejen že s námi všude vymetou ale ještě se prosíme o peníze na to, aby i jeho dětičky přežili… a 120t z toho 7,5 alimenty???!!! Sakra co je tohle za chlapa! Je to přece pro dítě ne???!!! Je to smutné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 22:03
@Misulicka 1 píše:
Teda taková diskuze mě vždy zvedá ze židle! Naprosto nechápu jak je možné že něco takového v civilizovaném světě existuje! Udělá si dítě a pak nejen že zdrhne a ženský zůstane dítě na krku (nemyslím to zle ale krom toho krásného že máme dítě u sebe to nese bohužel i spoustu problémů a nevýhod) a nakonec se ještě zdráhá platit! Takovým ho rovnou ustřihnout (když oni nejsou civilizovaní proč bychom měli být my že). Proste spočtu průměrný náklad na dítě, vydělím 3, 2/3 zaplatí otec, třetinu matka konec. Fakt nechápu, nechápu… Je mi z toho zle jak maminky nejen že s námi všude vymetou ale ještě se prosíme o peníze na to, aby i jeho dětičky přežili… a 120t z toho 7,5 alimenty???!!! Sakra co je tohle za chlapa! Je to přece pro dítě ne???!!! Je to smutné :cert:
??? A to je co za vylev?? 8o Kdo kam zdrhal? Tobe chlap? Nechapu ani zacatek - proc by si mel udelat dite a zdrhnout? Jeho byvala si poridila nove dite jeste za trvani jejich vztahu s jinym muzem. On ma dite doma 4 dny v tydnu tzn. vice nez polovinu presto, ze ma dite do pece sverene ona. Nepsala jsem nic o tom kolik za dite utrati ver tomu ze ma hodne nadstandradni veci, krouzky, soukromou skolku atd, ale psala jsem o tom kolik VYMERIL ALIMENTY SOUD. Takze si svoje vylevy o zdrhani alamentovani co je to za otce nez pro jinou prilezitost… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
15448
9.6.14 22:05
@Misulicka 1 píše:
Teda taková diskuze mě vždy zvedá ze židle! Naprosto nechápu jak je možné že něco takového v civilizovaném světě existuje! Udělá si dítě a pak nejen že zdrhne a ženský zůstane dítě na krku (nemyslím to zle ale krom toho krásného že máme dítě u sebe to nese bohužel i spoustu problémů a nevýhod) a nakonec se ještě zdráhá platit! Takovým ho rovnou ustřihnout (když oni nejsou civilizovaní proč bychom měli být my že). Proste spočtu průměrný náklad na dítě, vydělím 3, 2/3 zaplatí otec, třetinu matka konec. Fakt nechápu, nechápu… Je mi z toho zle jak maminky nejen že s námi všude vymetou ale ještě se prosíme o peníze na to, aby i jeho dětičky přežili… a 120t z toho 7,5 alimenty???!!! Sakra co je tohle za chlapa! Je to přece pro dítě ne???!!! Je to smutné :cert:

Jo, ze 120 tisíc 7,5 tisíc alimentů? Slušnej chlap by se musel stydět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 22:08
@ivašot. píše:
Jo, ze 120 tisíc 7,5 tisíc alimentů? Slušnej chlap by se musel stydět!

Jako ten soudce? Opravdu nechapu mistni diskuterky :nevim:. Oni maji s byvalkou velice dobre vztahy, oba maji penez dost, na vsem se shodnou, on je s ditetem vice nez jeho matka aby se mohla venovat novemu mimco, vsechno pohoda ale mistni diskuterky z toho musi udelat desny problem ala chlap zdrhnul, vykaslal se na decko mel by se stydt a div se pomalu radsi nezabit… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna