Výše osobního příplatku

7
24.4.14 12:38

výše osobního příplatku

Můžu se zeptat, jak se pohybují osobní přípatky na úřadě - běžný referent.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14475
24.4.14 12:40

Příplatky na úřadě se liší i odbor od odboru, jinak mají sociální pracovníci, za styk s rizikovýma a problémovýma klienta, jinak referent, který dělá jen papíry. To je fakt těžký odpovědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.4.14 12:56

Je to o tom, co si vyjednáš a taky podle toho kde to je - velké město, malé město…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.14 13:12

Jedná se o refenta zaměstnanosti na UP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.14 13:14

Já myslela, že je to nějak dané a né podle „ksiftu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.4.14 13:41

Dané to nebývá, záleží podle pracovního zařazení, podle inteligence nadřízeného, podle „bohatosti“ zřizovatele toho úřadu. Když se někde šetří, tak jdou osobka jako první :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.4.14 14:00

@smisek24 ahoj, poslala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.18 10:28

Ahoj. chtěla jsem se zeptat co jste psali do žádosti o udělení osobního ohodnocení..
když jsem nastoupila dostala jsem osobko ihned do smlouvy..pak jsem šla na RD a když se vrátila tak už tam nebylo..ředitelka řekla že si mám tak za půl roku zažádat. Jenže v podstatě nic nad rámec práce nedělám, nevím co tam napsat - vyzdvihnout, nebo jen strohá věta - žádám o udělení osobního ohodnocení - ale proč už nenapsat. V podstatě ho má tady každý - není to podle výkonnosti, dorovnávají tak malou tarifovou mzdu. :nevim:
prosím nechat anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
7579
5.6.18 10:31

Třeba to, že ses během půl roku dobře zapracovala, narůstající úkoly řešíš samostatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.6.18 10:54

Zmínit sebevzdělávání - v pracovní rovině - zdokonalování se v pracovních úkolech
ale i v mimo např. kurz cizího jazyka pokud chodíš, nebo psaní všemi deseti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat