Vyšetření mamograf / UTZ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.12.22 10:02

Vyšetření mamograf / UTZ

Nevím, zda je to ve všech zdravotnických centrech pro vyšetření prs a přilehlých žláz, ale při poslední preventivní prohlídce jsem měla při vyplňování „papíru“ vyplňovat také informaci o tom, zda jsem očkovaná proti COVID19 a kolika dávkami.
Co si o tom myslíte?
Vyplnily jste tuto informaci?

(anonym prosím ponechat, protože zde budu sdělovat názory, které jsem prezentovala ve svém okolí a nechci, aby někdo znal můj profil, děkuji)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
21.12.22 10:12

Jo, klidne bych jim tuhle informaci poskytla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76234
21.12.22 10:14
@Anonymní píše:
Nevím, zda je to ve všech zdravotnických centrech pro vyšetření prs a přilehlých žláz, ale při poslední preventivní prohlídce jsem měla při vyplňování „papíru“ vyplňovat také informaci o tom, zda jsem očkovaná proti COVID19 a kolika dávkami.
Co si o tom myslíte?
Vyplnily jste tuto informaci?(anonym prosím ponechat, protože zde budu sdělovat názory, které jsem prezentovala ve svém okolí a nechci, aby někdo znal můj profil, děkuji)

myslím, že je to úplně jedno, vždyť jakékoli očkování proti covidu už nemá žádnou platnost na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.12.22 10:32

Chodím na preventivní ultr prsou a na očkování na covid se mě nikdy nikdo neptal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
21.12.22 10:35

To se vyplnovalo kvuli zvetseni uzlin, ktere mela po ockovani skoro kazda. Ted uz je o informace v podstate k nicemu…proste starej dotaznik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
21.12.22 10:37

A hlavne kvuli MG, na UZ se muze dr. zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.22 10:44

Mě to tedy docela překvapilo a začala jsem o tom dosti přemýšlet.
Proč tedy v dotazníku nikdy nebyl dotaz na jakékoliv jiné očkování prodělané v nějakém časovém intervalu před vyšetřením?
V čem je toto očkování jiné?
Nastávají v těle změny, které souvisí jen s tímto očkováním?
Zvětšené uzliny přece můžou být po jakémkoliv očkování případně po jakékoliv infekci, ale na to se nikdy nikdo neptal, to v dotazníku nikdy nebylo.

Nikdo z vás se nad tím nepozastavil?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.22 10:52

Na sonu prsu jsem byla před 1/2 rokem a znovu na kontrolním před měsícem a tuhle informaci po mě nikdo nechtěl. Osobně bych ji nevyplnila, nicméně, kdyby se mě doktorka při vyšetření zeptala „máte zvětšené uzliny, nebyla jste na očkování“, neměla bych problém odpovědět.
Nicméně chápu, proč tě to zarazilo. Pro mě toto jen další potvrzení, že jsem se v otázce, zda se nechat očkovat, rozhodla správně.

• Citovat
  • Upravit
4072
21.12.22 10:53

Ano, udava se, protože byly u žen zaznamenany po očkování pripady zdurelych uzlin tuším, které se objevovaly právě na mamografech. Pak dochazelo ke zbytečným panikám.
Vzhledem k tomu, ze očkování na covid je dost běžné v poslednich letech, naopak jiná očkování většinou dospělá populace skoro nepodstupuje, tak v dotazníku covid je. fakt za tím nehledej žádný spiknutí.
Kdybys uvedla, ze očkovaná nejsi a něco na snímku by našli, ptali by se tě i na další infekce, prodělaná očkování atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
21.12.22 10:59
@Anonymní píše:
Mě to tedy docela překvapilo a začala jsem o tom dosti přemýšlet.
Proč tedy v dotazníku nikdy nebyl dotaz na jakékoliv jiné očkování prodělané v nějakém časovém intervalu před vyšetřením?
V čem je toto očkování jiné?
Nastávají v těle změny, které souvisí jen s tímto očkováním?
Zvětšené uzliny přece můžou být po jakémkoliv očkování případně po jakékoliv infekci, ale na to se nikdy nikdo neptal, to v dotazníku nikdy nebylo.Nikdo z vás se nad tím nepozastavil?

Jine je v tom, ze byli v jiste dobe ockovani skoro vsichni a reakce byly vetsi nez treba u chripky, na kterou uz spousta lidi zadnou reakci nema, protoze uz jsou imunni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
21.12.22 11:00
@Anonymní píše:
Na sonu prsu jsem byla před 1/2 rokem a znovu na kontrolním před měsícem a tuhle informaci po mě nikdo nechtěl. Osobně bych ji nevyplnila, nicméně, kdyby se mě doktorka při vyšetření zeptala „máte zvětšené uzliny, nebyla jste na očkování“, neměla bych problém odpovědět.
Nicméně chápu, proč tě to zarazilo. Pro mě toto jen další potvrzení, že jsem se v otázce, zda se nechat očkovat, rozhodla správně.

Potvrzeni ceho konkretne? A jak se te dr. zepta po MG? Vsichni dostavaji stejny dotaznik.

Příspěvek upraven 21.12.22 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
21.12.22 11:01
@Villanelle píše:
Ano, udava se, protože byly u žen zaznamenany po očkování pripady zdurelych uzlin tuším, které se objevovaly právě na mamografech. Pak dochazelo ke zbytečným panikám.
Vzhledem k tomu, ze očkování na covid je dost běžné v poslednich letech, naopak jiná očkování většinou dospělá populace skoro nepodstupuje, tak v dotazníku covid je. fakt za tím nehledej žádný spiknutí.
Kdybys uvedla, ze očkovaná nejsi a něco na snímku by našli, ptali by se tě i na další infekce, prodělaná očkování atd.

Presne tohle je ten duvod. A zadne spiknuti ani nic jineho v tom neni. Vim to jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.12.22 11:02

Na sonu prsou jsem byla v květnu a nikdo tohle po mě nechtěl. Kdyby ano, tak pravdivě vyplním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
21.12.22 13:13

Ja byla v cervnu na UZ a nikam jsem neuvadela, jestli jsem nebo nejsem ockovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.12.22 16:31

Minulý týden sem byla na vyšetření a v dotazníku nebyla zmínka o ŽÁDNÉM očkování :wink: Jinak bych to vyplnila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty