Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja mam 165 a přestala jsem růst ve 13.Ale vypadá to, že všechny děti jsou po manželovi, takže budou vysocí
Akorát teda dcera 10 let už teď převyšuje o hlavu všechny ve třídě ![]()
@Paní Bubáková píše: Více
Tak to jsi ještě menší než já. ![]()
No to musí být přece roztomilý, ne? ![]()
177
Doby, kdy jsem se za to styděla a hrbila ramena, abych se zdála menší, jsou pryč. A díky bohu jsou i muži dostatečně sebevědomí, aby vedle sebe snesli vysokou dámu.
@teroonka píše: Více
Tak to máš úplnou pravdu.
Člověk až časem zjistí, že jeho plusy nebo mínusy spočívají v úplně něčem jiném.
![]()
Hm, tak podle možností se nevejdu. Tudíž jsem chlap
ale mám 4 prsa, tak mi to nějak nesedí
a dole mi něco chybí.
@padesátník píše: Více
@ka2ka píše: Více
Nemám pocit, že bych se někde vytahoval
Nicméně jsem to neuváděl jako nějaký strop, ale jako ideál, pokud by dáma chtěla tančit a vzít si vysoké podpatky. Pokud se dáma obejde bez tance a podpatků, může mít klidně o 10 cm víc. 2 metry ale skutečně neměřím ani bych měřit nechtěl.
Tak „požadavek“ 175 + podpatky může znamenat, že má 185 +cm tak to mi přijde v pohodě výška ![]()
Muj chlap má 187 a proti mně je vysokej dost, vlastně proti komukoliv z mojí rodiny, ty ho maj za obra ![]()
A proč ne?
holka, co má 180,nemůže mít chlapa 185cm?
asi jako když holka 165 cm ma chlapa, co má 170,ne? ![]()
Máme v rodině partnera holku, co má jak on a její manžel je zhruba stejně velký jak ona ![]()
Tak koukam, že spíš ženský maj trauma z toho, že by je chlap neprevysoval aspon o 10cm, než chlap z toho, že má stejně vysokou ženskou ![]()
Dostatečně na to, abych takovou kategorii mohl vypsat

Nu, dobrá tedy, budu o něco konkrétnější. Ideální výška dámy, pokud si se mnou chtěla dobře zatančit a vzít si na to hezky vysoké podpatky, je asi 175cm
Příspěvek upraven 14.03.25 v 19:31