Povzdech erotomana nad AI

11652
28.2.25 18:16

Povzdech erotomana nad AI

Musím se tady vybrečet, páč nemám kam jít, a přiznám se, že mě zajímá ženský názor: dvakrát třikrát do roka si koupím Plejbój a v posledních dvou třech číslech jsem si všiml stránky, kde je velmi hezká dívka (a úplně nahá), takže mi z toho začlo lomozit v hlavě. A pak si všimnu, že v záhlaví stránky je nastojato napsáno AI měsíce.

A z toho mi bylo tak smutno, že jsem se musel svěřit mámě: svět už není jako dřív, už i do časáku cpou holky z jedniček a nul.

Co si o tom myslíte? Já jsem vždy byl přesvědčen, že kouzlo nahých dívek a žen, ať už v časopisech, přírodopisně-naučných filmech pro dospělé a osamělé, je přece v tom, že si můžete říct:

„Tak tahle Magda z Bolívie opravdu existuje, manžel se jmenuje Juan, maj 5 dětí a psa.“ Je reálná a takhle vypadá, když si sundá pyžamo, je skutečná a někde na týhle planetě existuje. Ale žena, která není skutečná, tak mě nerajcuje, a to může být sebehezčí. Co když jednou bude veškerá erotika AI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mango_Lassi
28.2.25 18:19

Já si myslím, že lidé, kteří si kupují dnes tištěný playboy musí být dost divní. A tak si zaslouží AI dívku.

• Citovat
  • Upravit
11652
28.2.25 18:22
@Mango_Lassi píše: Více

To bezesporu, ale zaujal mě obal, ta AI byl nevítaný bonus navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
28.2.25 18:59

AI je holt nextgen Photoshop. Pokrok nezastavíš.

Btw jsem nevěděl, že ještě existují papírové časopisy. Poslední jsem držel v roce před sedmi lety, když jsem se stěhoval a našel jsem ve sklepě starý ABC Speciál se Vzpourou mozků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
28.2.25 19:10

Mě se nelíbí, že se s AI budou srovnávat normální ženy..A možná i chlapi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
28.2.25 19:12

@Zumpa - syn má předplatné ABC a od tohoto měsíce je to měsíčník..A v rámci předplatného je i digitální verze..I tohle už se mění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
28.2.25 19:17

Já nemám ráda AI takže tě upřímně lituju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10914
28.2.25 19:23

On v dnešní době ještě někdo kupuje, kromě důchodců (AHA!, Blesk), časopisy a noviny? :lol: hele, pokud tam byla nahá AL barbie a měla všech pět prstů a pěkné zuby, tak klobouček! ;) vytvořené profily Al lidí na Instagramu neznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
28.2.25 19:33

Taky mám předplacený papírový časopis :oops: Už 30 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
28.2.25 19:56
@Králičice píše: Více

Leda tak malomocní, ne? Člověk, který se bude srovnávat s AI nebo s ní bude porovnávat druhé pohlaví, musí být iq tykve.

• Citovat
  • Upravit
17003
28.2.25 20:15

@puzzles - máš recht - ženy se nikdy nestovnávaly s nějakým ideálem krásy, který byl nelogický - s modelkama s poruchami příjmu potravy, s vyretušovanýma fotkama, s fotkama s filtrem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
28.2.25 20:23

Já tě chapu, nesnáším to :lol: v tomhle jsem klasik. AI považuju za takovy Excel level dva se značnými mezerami, takže když to člověk potřebuje k nějakému konkrétnímu úkonu, proč to nevyužít a nejjednodušit si práci. No ale mimo použití k jasne definovanemu úkolu je to pro mě úplně nerelevantni zdroj čehokoliv a nevěřím tomu ani nos mezi očima :mrgreen: a natož abych nad tím ještě masturbovala, paneboze, tam až jsme to došli :P :lol:

Příspěvek upraven 28.02.25 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
28.2.25 20:35

Je mi to nějak úplně jedno… Pokud se ti ta holka nelíbí, tak otoč stránku na fotku živé… Myslím, že v dnešní době najdeš tolik nahých fotek, videí a živých chatů, že žádnou AI nemusíš vůbec potkat, pokud nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
1.3.25 09:22
@AnastazieB píše: Více

Jasně, rozumím, mně jde spíš o princip, kdy bych nečekal, že Playboy, dřívější etalon ženské krásy, bude zablemcávat obsah dívkami generovanými AI. Ale abych byl fér, jde o jednu jedinou stránku v celým časopise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
1.3.25 12:10
@Ploskutáček píše: Více

Třeba to některý čtenáře taky vzrušuje a byla po tom poptávka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...