Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Musím se tady vybrečet, páč nemám kam jít, a přiznám se, že mě zajímá ženský názor: dvakrát třikrát do roka si koupím Plejbój a v posledních dvou třech číslech jsem si všiml stránky, kde je velmi hezká dívka (a úplně nahá), takže mi z toho začlo lomozit v hlavě. A pak si všimnu, že v záhlaví stránky je nastojato napsáno AI měsíce.
A z toho mi bylo tak smutno, že jsem se musel svěřit mámě: svět už není jako dřív, už i do časáku cpou holky z jedniček a nul.
Co si o tom myslíte? Já jsem vždy byl přesvědčen, že kouzlo nahých dívek a žen, ať už v časopisech, přírodopisně-naučných filmech pro dospělé a osamělé, je přece v tom, že si můžete říct:
„Tak tahle Magda z Bolívie opravdu existuje, manžel se jmenuje Juan, maj 5 dětí a psa.“ Je reálná a takhle vypadá, když si sundá pyžamo, je skutečná a někde na týhle planetě existuje. Ale žena, která není skutečná, tak mě nerajcuje, a to může být sebehezčí. Co když jednou bude veškerá erotika AI?
Já si myslím, že lidé, kteří si kupují dnes tištěný playboy musí být dost divní. A tak si zaslouží AI dívku.
@Mango_Lassi píše: Více
To bezesporu, ale zaujal mě obal, ta AI byl nevítaný bonus navíc.
AI je holt nextgen Photoshop. Pokrok nezastavíš.
Btw jsem nevěděl, že ještě existují papírové časopisy. Poslední jsem držel v roce před sedmi lety, když jsem se stěhoval a našel jsem ve sklepě starý ABC Speciál se Vzpourou mozků.
Mě se nelíbí, že se s AI budou srovnávat normální ženy..A možná i chlapi.. ![]()
@Zumpa - syn má předplatné ABC a od tohoto měsíce je to měsíčník..A v rámci předplatného je i digitální verze..I tohle už se mění..
On v dnešní době ještě někdo kupuje, kromě důchodců (AHA!, Blesk), časopisy a noviny?
hele, pokud tam byla nahá AL barbie a měla všech pět prstů a pěkné zuby, tak klobouček!
vytvořené profily Al lidí na Instagramu neznáš?
@Králičice píše: Více
Leda tak malomocní, ne? Člověk, který se bude srovnávat s AI nebo s ní bude porovnávat druhé pohlaví, musí být iq tykve.
@puzzles - máš recht - ženy se nikdy nestovnávaly s nějakým ideálem krásy, který byl nelogický - s modelkama s poruchami příjmu potravy, s vyretušovanýma fotkama, s fotkama s filtrem.. ![]()
Já tě chapu, nesnáším to
v tomhle jsem klasik. AI považuju za takovy Excel level dva se značnými mezerami, takže když to člověk potřebuje k nějakému konkrétnímu úkonu, proč to nevyužít a nejjednodušit si práci. No ale mimo použití k jasne definovanemu úkolu je to pro mě úplně nerelevantni zdroj čehokoliv a nevěřím tomu ani nos mezi očima
a natož abych nad tím ještě masturbovala, paneboze, tam až jsme to došli
![]()
Příspěvek upraven 28.02.25 v 20:36
Je mi to nějak úplně jedno… Pokud se ti ta holka nelíbí, tak otoč stránku na fotku živé… Myslím, že v dnešní době najdeš tolik nahých fotek, videí a živých chatů, že žádnou AI nemusíš vůbec potkat, pokud nechceš.
@AnastazieB píše: Více
Jasně, rozumím, mně jde spíš o princip, kdy bych nečekal, že Playboy, dřívější etalon ženské krásy, bude zablemcávat obsah dívkami generovanými AI. Ale abych byl fér, jde o jednu jedinou stránku v celým časopise.
@Ploskutáček píše: Více
Třeba to některý čtenáře taky vzrušuje a byla po tom poptávka ![]()