Výšlap na Lysou horu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výšlap na Lysou horu
Rádi bychom se podívali na Lysou horu, je to vhodné s kočárem? Četla jsem nějakou trasu, tak nevím, zda je jen jedna a zda se pro kočár hodí. Mám dvouleté dítě, ale to mi těch cca 9km asi neujde a taky by část spal, tak zda najít raději jiný výlet po okolí. Poradíte?
Jinak budeme v obci Morávka, tak není problém někam popojet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Výšlap s kočárkem je vhodný jen s Malenovic
To je celou dobu asafaltka, po které jezdí i autubus, ostatní cesty, visalaje, ostravice, nejsou vhodné pro kočárek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevím z Malenovic na Lysou kočárem? Jen pokud si chcete zničit kočár
je to podle mě nejhezčí cesta, ale rozhodně ne s kočárem. Celá po asfaltce vede od Papežova v údolí mezi obcí Krásná a horskou osadou Visalaje. Je to delší než z těch Malenovic, ale rozhodně kočár nahoru dojede vcelku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Půjčila nebo koupila bych krosničku, budete pak na výletech mnohem mobilnější
Já můžu doporučit super Nikko do 25kg, není ani tak strašně drahá jako většina v této větší kategorii a občas v ní poponeseme ještě i 5ti letého syna, je velmi pohodlná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chiquinquirá píše:
No nevím z Malenovic na Lysou kočárem? Jen pokud si chcete zničit kočárje to podle mě nejhezčí cesta, ale rozhodně ne s kočárem. Celá po asfaltce vede od Papežova v údolí mezi obcí Krásná a horskou osadou Visalaje. Je to delší než z těch Malenovic, ale rozhodně kočár nahoru dojede vcelku
Přesně tak, rozhodně z Papežova, kor, když jste na Morávce. Je tam krásná cesta, 5× týdně tudy jezdí nahoru autobus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ehm… no má to svoje kouzlo
![]()
Jen jsem tím chtěla říct, že když tam po té cestě je schopný vyjet autobus, tak kočárek taky v poho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paprika.Cervena taky jsme šli nahoru s kočárem z Papežova, jak píše @Chiquinquirá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc všem, taky jsem našla informaci o cestě z Papežova, tak jste mi to aspoň potvrdily.
Co se týče krosny, na to my nejsme. Jednak nejsme nosící a kdyby bylo teplo, nikdo by se nechtěl pařit ještě s krosnou a dítětem na zádech. Máme chodící dítě, které si chůzi užívá, takže chceme kočár na chvíli odpočinku - urychlení cesty a pro spaní - spává cca 2h, tudíž předpokládám, že část té cesty prospí.
Máte případně ještě nějaký tip na nějaký výlet či výšlap po okolí? Beskydy vůbec neznám, tak nevím, co tam stojí za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě Prašivou z Vyšních Lhot, tu dáte taky s kočárkem krásně. Pak Hukvaldy, taky se dají udělat v pohodě s kočárkem, krásný hrad i obora a není to zas tak daleko. Nevím, kde přesně na Morávce jste, ale hezký okruh je z Lipového okolo přehrady.
Tady je možnost zajezdit na ponících:
https://pension-jizdarna.hotel.cz/?…
Tady mají super pstruhy na grilu a je zde i možnost dětského rybolovu:
http://www.rybako.cz/…ci-doba.html
Když tak se ptej co by jste ještě chtěli vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ondřejník z Frýdlantu, Štramberk, Hukvaldy, Radhošť, Hrčava, Bílý Kříž, Kopřivnice-Tatra. Je toho plno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sati děkuji, na Jízdárně právě budeme ![]()
@Chiquinquirá Děkuji, zrovna koukám do mapy, tak vše nastuduji.
Jste moc hodné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.