Výsledky krve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
869
28.6.21 11:52

Výsledky krve

Dobrý den,
Dcera (8let) byla na odběru krve a podle výsledků má zvýšené erytrocyty a monocyty, a snížený střední objem erytrocytu. A zvýšený hořčík. Zítra jedeme na neurologii kvůli podezření na epilepsii.
Neví někdo, co by to mohlo znamenat? Doktorka mi k tomu nic neřekla ☹️️
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
28.6.21 12:12

Nějak nechápu co chceš vědět…má podezření na epilepsii, zvýšené červené krvinky, tak uvidíš co zjistí, zda se potvrdí či ne. Přeju aby byla v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.21 20:00

Je tu někdo, kdo by mi pomohl vysvětlit výsledky krve? Jedná se o dítě. Samozřejmě se vše dozvím od lékaře, ale na to si musím počkat a jelikož tam jsou nějaké špatne hodnoty, ráda bych věděla víc dřív.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.21 20:01
@Danča88 píše:
Dobrý den,
Dcera (8let) byla na odběru krve a podle výsledků má zvýšené erytrocyty a monocyty, a snížený střední objem erytrocytu. A zvýšený hořčík. Zítra jedeme na neurologii kvůli podezření na epilepsii.
Neví někdo, co by to mohlo znamenat? Doktorka mi k tomu nic neřekla ☹️️
Děkuji.

Jak jste dopadli? Doufam, že co nejlépe.

• Citovat
  • Upravit
9727
4.11.21 20:33
@Anonymní píše:
Je tu někdo, kdo by mi pomohl vysvětlit výsledky krve? Jedná se o dítě. Samozřejmě se vše dozvím od lékaře, ale na to si musím počkat a jelikož tam jsou nějaké špatne hodnoty, ráda bych věděla víc dřív.

Co je myšleno pod pojmem špatné hodnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.21 21:08
@Doctus píše:
Co je myšleno pod pojmem špatné hodnoty

Mám hodnoty, kolik to má být a některe hodnoty jsou nižší, něco vyssi. Předpokládám (i doufám), že to neni žádný velký problem. Nechci to psát sem, napsala bych to konkrétně do zprávy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA