Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den,
Dcera (8let) byla na odběru krve a podle výsledků má zvýšené erytrocyty a monocyty, a snížený střední objem erytrocytu. A zvýšený hořčík. Zítra jedeme na neurologii kvůli podezření na epilepsii.
Neví někdo, co by to mohlo znamenat? Doktorka mi k tomu nic neřekla ☹️️
Děkuji.
Nějak nechápu co chceš vědět…má podezření na epilepsii, zvýšené červené krvinky, tak uvidíš co zjistí, zda se potvrdí či ne. Přeju aby byla v pořádku.
Je tu někdo, kdo by mi pomohl vysvětlit výsledky krve? Jedná se o dítě. Samozřejmě se vše dozvím od lékaře, ale na to si musím počkat a jelikož tam jsou nějaké špatne hodnoty, ráda bych věděla víc dřív.
@Danča88 píše:
Dobrý den,
Dcera (8let) byla na odběru krve a podle výsledků má zvýšené erytrocyty a monocyty, a snížený střední objem erytrocytu. A zvýšený hořčík. Zítra jedeme na neurologii kvůli podezření na epilepsii.
Neví někdo, co by to mohlo znamenat? Doktorka mi k tomu nic neřekla ☹️️
Děkuji.
Jak jste dopadli? Doufam, že co nejlépe.
@Anonymní píše:
Je tu někdo, kdo by mi pomohl vysvětlit výsledky krve? Jedná se o dítě. Samozřejmě se vše dozvím od lékaře, ale na to si musím počkat a jelikož tam jsou nějaké špatne hodnoty, ráda bych věděla víc dřív.
Co je myšleno pod pojmem špatné hodnoty
@Doctus píše:
Co je myšleno pod pojmem špatné hodnoty
Mám hodnoty, kolik to má být a některe hodnoty jsou nižší, něco vyssi. Předpokládám (i doufám), že to neni žádný velký problem. Nechci to psát sem, napsala bych to konkrétně do zprávy.