Vysoká během rodičovské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, na PedF si vybiras kombinaci min dvou predmetu, nektere pedaky maji ty kombinace dane, na nekterych si muzes zvolit libovolnou kombinaci. Krom predmetu si musis zvolit taky stupen, dvojkombinace predmetu muze byt pro 2.st ZŠ nebo pro SŠ, pro 1.st ZS se studuje komplet vse s nejakym specialnim zamerenim (treba AJ, nebo jine) Rozvrh pro 2.st ZŠ a SŠ se pak vetsinou sklada z predmetu vztahujicich se k tve aprobaci, ale je tam vzdy nejaky spolecny zaklad pro vsechny aprobace (Pedagogika + psychologie vzdy, pak treba TV, cizi jazyk, to je asi fakulta od fakulty) S Olomoucem ani Brnem zkusenosti nemam, ale PedF studuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
podívej se na internetu na jejich stránky. Vybereš si obor, který chceš studovat a jestli se nepletu, tak do konce února se posílají přihlášky na vysoké školy. Olomouc http://www.pdf.upol.cz/…dijni-obory/ a Brno http://www.ped.muni.cz/…jni-katalog/
Být tebou, pošlu přihlášku na obě školy a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Momentálně se pokouším o studium na Pedagogické fakultě v Brně.
V prvé řadě by bylo nejlepší projet nabídku studijních programů a oborů
Zvolila jsem kombinovanou formu studia (takový kompromis mezi prezenční a dálkovou formou), předměty si studenti registrují a zapisují před začátkem každého semestru, máme povinné a povinně volitelné předměty, které se týkají přímo zvoleného oboru, plus je pak možnost zaregistrovat si cokoliv z jakékoliv fakulty (navíc).
Jsem teprve na začátku, takže po nás chtějí zatím spíš takové obecnější věci, ale s postupujícími semestry se to víc a víc zaměřuje na konkrétní problematiku.
Jen teda jestli můžu poradit, možná by nebylo od věci poohlédnout se, zda podobný obor nemá i jiná fakulta než pedagogická.
Nepochopila jsem sice, jestli chceš konkrétně studovat ten sport nebo něco jiného, ale počítej s tím, že na pajdáku se vyučuje tak 75% pedagogiky a ten zbytek je konkrétní zaměření (třeba ten sport).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No chtěla bych tv a čj. Pak možná něco z psychologie nebo právo, ale to na druhém stupni zš není. Mrknu se, kdyžtak písnu, kdybych něco potřebovala, díky. ![]()
- Citovat
- Upravit
upol
Dobrý den,
Chtěla bych přístí rok studovat na pdf v Olomouci obor Přírodopis se zaměřenín na vzdělání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělání máte prosím někdo informace jak se na této škole studuje.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja studuji taky no ted v lednu budu končit
stud.ped.v brne
byl to zaprah jeste jsem pracovala a pak md. přijmačky jsou jak kde? v brne scio testy, ktere nesnasim radeji bych brala normalne otazky a odpo
co se tyče olomouce jsou tam dobre obory vyber si podle sebe a mrkni na prijmaci zkosky na jejich strankach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem prvním rokem na mateřské tak se to snad zvládne.
nejvíc se bojím přímaček. Jak se vlastně připravit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jsem doma s mimčem a napadlo mě, že bych zkusila VS. Maturovala jsem na obchodní akademii. Vždycky jsem chtěla sportovat i ted co mám mimčo tak dost makám. Alternativou by pro mě byla Pedagogická Fakulka Olomouc, Brno. Nemáte zkušenosti s touhle fakultou, vůbec nevím jak dál postupovat, jelikož jsem maturovala 8let zpátky. Lze si zvolit vyučující předměty nebo je to všeobecné vzdělání?
Moc děkuji za odpovědi.