Vysoký fibrinogen

57
16.9.13 10:27

vysoky fibrinogen

Ahojte baby. chcela som sa opytat, ci ste sa niektora v tehu stretli s tymto problemom…picham clexan 0,4, k tomu beriem anopyrin 75 mg a fibrinogen mi stale rastie do astronomickych vysok…v 26 tt som mala hodnotu 6,8! v priebehu 4 tyzdnov mi narastol o cely dielik… neviem co s tym a obavam sa upchatia pupocnika ci trombozy… zatial mi vyssiu davku liekov nechceli dat, kvoli tomu, ze mozem zacat krvacat… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
16.9.13 12:54

Na 26tt mi ta hodnota nijak astronomická nepřipadá. Během těhotenství přirozeně stoupá, příprava na porod, aby jsi nekrvácela. Jak se k ní vyjádřil tvůj hematolog? Vyšší je, ale zajištěná léky jsi. Předpokládám, že ti léčbu sledují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.9.13 14:30

@Lama Lama vsade sa pise, ze norma v tehotenstve je do 6,2… samozrejme z casu na cas som citala prispevky, kde babam vybehol fibrinogen aj blizko k 8, ale to uz bolo tesne pred porodom… bojim sa, ze ked mi bude rast tymto tempom, ze k 8 dospejem mesiac pred porodom, nehovoriac o tom, ze pred porodom treba niekolko tyzdnov vysadit anopyrin :(. pytam sa prave preto, lebo neviem, ci mam nasadenu dostatocnu liecbu, nakolko 0,4 ml clexan uzivam od sameho zaciatku a anopyrin som mala zvyseny len minimalne, ale to uz tiez pred par mesiacmi…bohuzial nemam ani z predoslych potratov dobre skusenosti s lekarmi a preto sa snazim zhanat info aj touto cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
16.9.13 14:37

Když na todle ti beztak odpoví jen doktor. :lol:
O normě v těhotenství na fibrinogen jsem nikdy neslyšela. Myslím, že kdyby byla, tak o ní vím. Vysazení anopyrinu s fibrinogenem nic neuděl, anopyrin ovlivnuje srážlivost krevních destiček. Ten fibrinogen je ošéfovanej Clexanem. Ten se před porodem nevysazuje. Kolik máš D-dimer? Anti FXa ti měřej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.9.13 14:42

@Lama Lama d dimery mam 0,86 mg/l, anti fx ani robene nemam. stale mi len robia ten fibr, pt inr, aptt, aptt ratio, trombinovy cas. atIII a d dimery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.9.13 14:52

@Lama Lama este som chcela podakovat za informacie, moja hematologicka je skupa na slovo a nechava ma v neistote… skor ma vzdy take blbe poznamky typu: este nie sme za vodou, este len komplikacie mozu nastat a pod… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí