Výstava Human Body - jak dlouho trvá program?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výstava Human Body - jak dlouho trvá program ???
Ahoj holky, zítra jdeme na výstavu Human Body, zajímá mě, jak dlouho to trvá? Kvůli hlídání
Díky za info !!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No řekla bych podle toho jak silný máš žaludek…
Pokud tě to bude opravdu zajímat, tak tam můžeš být třeba celý den. Ale takový 2h bych počítala určitě. Uvidím co napíšou ostatní.
Mně se to třeba hodně líbilo. Je tam napsaných spoustu zajímavých informací o našem těle, takže než to člověk přečte a prohlídne. Ale třeba můj manžel by na to nešel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se tam s manželem taky chystáme
On už tam byl a řikal že ideální jsou ty dvě hodiny..a dýl.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem tam byla, když to bylo naposled v lucerně a měli jsme pouze omezený čas, ale tentokrát je to prý volné..ale taky bych řekla tak ty 2h…každopádně žaludek není potřeba u 2hého exponátu, už to ani nepřijde.. je to fascinující, musim to vidět znova..chystame se tam za 14dní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minimálně 2 hoďky. Ale stojí to za to. Já byla 2×- když to bylo v Praze a pak v Brně. Ale teda omezený čas jsem neměla
Exponáty na žaludek myslím působit nebudou
Jediné co mi tam dělalo blbě byl vzduch-vydýchaný díky velké účasti.
S tím miminkem neporadím
vím, že děti tam byli, ale tak malé jsem nezaregistrovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych rada šla, ale musela bych také s mimcem, tak budu rada, kdyz to někdo okoukne a dá vědet jestli se tam s kočárem muže a dá vejít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych tam ani nešla, za půl hodiny se to nedá stihnout a za ty prachy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruše80 píše:
Je to na půl hodky,ale nechali nás tam hodku.
ale to bylo u toho předchozího ne? Já jsem se ptala přímo pořadatele jestli je to časově omezené, ale řekl mi, že není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivulk já na tom byla, když to bylo v ČR poprvé a právěže to omezené nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
časová náročnost známená, jak dlouho průměrně trvá výstavu projít, aby z toho člověk něco měl..píšu, že jsem mluvila přímo s pořadatelem osobně, že tentokrát to časově omezené není!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.