Výletování okolí Prahy

zichisek
18.3.12 19:16

Výletování okolí Prahy

Ahoj, hledáme s mou dcerou (18.měs) touto cestou maminky s dětmi, kteří by s námi chtěli vyrážet na výlety vlakem někam do terénu nebo za poznáním.
Zatím máme v plánu vyrazit na Říp a dál ještě nevím :)
Přidá se někdo aby to cestování bylo veselejší? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
950
18.3.12 19:21

Já se ráda přidám, jen nevím, jestli stihneme Říp, ještě nám neskončilo šestinedělí. Ale potom bych ráda někam s malou vyrazila, pokud nás takhle maličké vezmete s sebou :think: :lol: .
Plánuješ spíše všední dny nebo víkendy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.3.12 19:24

Jéé, to by bylo super :palec:
Na Řípu teda netrvám :) Jen jsem tam nikdy nebyla :)
Chtěla bych spíše ve všední dny, o víkendu jsme většinou mimo celá rodina na horách a teď jsme byli v zoo a bylo tam tolik lidí, že mě to od víkendových akcí úplně odradilo.

• Citovat
  • Upravit
950
18.3.12 19:27

Jj, všední dny mi vyhovují taky víc, o víkendu to máme podobné - rodina, příbuzní atd. A těch lidí je taky všude dost.

Na Řípu jsem byla, jen autem, ale s kočárky je tam docela těžká doprava - spoje. Zkusím něco vymyslet, případně navrhnu i další možnosti, teď ale běžím koupat, malá řve, jako by ji za to platili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.3.12 19:32

U nás se teprve večeří :)
S kočárkem ve vlakuto jde jak v kterém, jezdím takhle trasa Praha-Ostrava a nebyl problém.
Jinak jsem s malou od měsíce cestovala v šátku, to je taky super.Teď už máme krosničku.A víc na hory jsme pak brali ještě cyklovozík, ten taky projede všude.

• Citovat
  • Upravit
605
18.3.12 19:40

taky bych se rada pridala,mam 14m syna,vsedni dny mi vyhovuji:-)) taky me bavi vyrazet,ale sama nic moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.3.12 19:43
x-juliet píše:
taky bych se rada pridala,mam 14m syna,vsedni dny mi vyhovuji:-)) taky me bavi vyrazet,ale sama nic moc:-)

Tak to je prima.Máš nějaký tip kam se podívat?

• Citovat
  • Upravit
605
18.3.12 19:49

treba dobris(jezdi tam i nizkopodlazni busy),nebo k nam,do mnisku. klidne bych zkusila i ten rip. nebo treba do pardubic,z prahy je to vlakem asi dve hodky. nebo vlackem(city elephant) do klanovic,tam je peso-cyklostezka lesem(ale nevim jak s kocarem,byla jsem tam jako bezdetna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.3.12 19:53
x-juliet píše:
treba dobris(jezdi tam i nizkopodlazni busy),nebo k nam,do mnisku. klidne bych zkusila i ten rip. nebo treba do pardubic,z prahy je to vlakem asi dve hodky. nebo vlackem(city elephant) do klanovic,tam je peso-cyklostezka lesem(ale nevim jak s kocarem,byla jsem tam jako bezdetna).

Tak koukám do mapy, kde to vůbec bydlíte :) Já jsem z OStravy tak se v Praze a okolí ještě ztrácím :)
TeĎ jsem koukala, že s kočárkem by se dalo jet i na Okoř, do Berouna na medvědy a hřiště nebo do Mělníka, tam je úžasná cyklostezka.A teĎ jsem koukala, že třeba do Liberce do Zoo to je taky jen hoďku cesta autobusem :think:

• Citovat
  • Upravit
605
18.3.12 19:58

jj,mnisek je pul hodky od prahy,celkem casto jsem i v praze,u mamky a jsem rodila prazacka:-)

jdu mrknout na telku,jinak jsem pristupna navrhum:-)
v liberci v zoo jsme byli v lete,je to tam moc pekne.
v melniku znam akorat namesti a centrum,byla jsem tam na vinobrani:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
18.3.12 19:59

Ahojíček!!

Já se přidávám, taky hledám nějaké maminy na výlety.
Včera jsem byla na Konopišti :)

Jinak jezdíme na hory a různě ráda někam vyrážím.
Mám 2,5 měsíčního chlapečka, ale všechno s ním zvládám :)))

Můžete jezdit i přes týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
18.3.12 20:01

Jo s jinak já jsem taky tak napůl Ostravačka :)
Takže se taky moc v okolí nevyzdám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.3.12 20:02
bumbrlik píše:
Ahojíček!!

Já se přidávám, taky hledám nějaké maminy na výlety.
Včera jsem byla na Konopišti :)

Jinak jezdíme na hory a různě ráda někam vyrážím.
Mám 2,5 měsíčního chlapečka, ale všechno s ním zvládám :)))

Můžete jezdit i přes týden?

Ahoj :mavam:
na Konopišti jsem teda ještě nebyla :think:
Já raději přes týden - méňe lidí, tatínka máme v práci.O víkendech ho většinou vytáhnem na hory, kolo,brusle… :)

• Citovat
  • Upravit
2587
18.3.12 20:06

Já taky radši přes týden :)
Na Konopišti je nádherně.

Kam jezdíte na hory? My jsme teĎka s malím stále v Harrachově.
Byla jsem tam s ním i sama na pár dní, ale to byla ještě velká zima a plno sněhu, ale bylo nádherně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
18.3.12 20:07

Musím jít do vany a pak spinkat :) Malej je ještě malej :lol:

Tak se zítra připojím a určitě něco vymyslíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.