Výletování okolí Prahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1386
19.3.12 12:42

Bumbrlicku: mám chlapečka Mikuláška a bude mu 7 měsíců

Vyrazila bych spíš tím dřívějším vlakem, pojedeme Z Č. Brodu. Ještě se dá osobákem z Masaryčky v 8 02 s příjezdem v 9 04.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.3.12 12:46
alokea píše:
Bumbrlicku: mám chlapečka Mikuláška a bude mu 7 měsícůVyrazila bych spíš tím dřívějším vlakem, pojedeme Z Č. Brodu. Ještě se dá osobákem z Masaryčky v 8 02 s příjezdem v 9 04.

8:02 nejsme schopni jet, neb malá vstává o půl 8 a jak ji vzbudím bude protivná :) Chci jet z hlavního nádr. protože vlak jede jen 52 minut-je to rychlík, ale záleží co napíší holky.
Takže s Tebou by byl sraz až v té Roudnici?

• Citovat
  • Upravit
1386
19.3.12 12:48

Asi pojedu s vámi tím rychlíkem, kočár snad vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.3.12 12:54
alokea píše:
Asi pojedu s vámi tím rychlíkem, kočár snad vezmou.

Já myslím, že určitě, co máš za kočár?Já cestovala s hlubokým i sporťákem v pohodě, ale měla jsem sundávací korbu a vozila jsem jej odděleně a složený na dlouhou trasu na 4 hodiny.

• Citovat
  • Upravit
1386
19.3.12 12:57

právě dost neskladnej - Apollon Alux od Patrona. Jezdíme s ním, ale často tak, že já nesu Mikuláška a manžel složenej kočár. Ale snad ho dají do úschovy během přepravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.3.12 13:06
alokea píše:
právě dost neskladnej - Apollon Alux od Patrona. Jezdíme s ním, ale často tak, že já nesu Mikuláška a manžel složenej kočár. Ale snad ho dají do úschovy během přepravy

Jo, to nějak zvládnem, ti kdyžtak pomůžu.Ale na nádru se určitě domluvíme, bývají ochotní když vidí maminky s dětma :) Alespoň mám takovoé zkušenosti.Mě vždycky kočár vzali,naložili, vyložili…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.3.12 13:13

pro nás je taky nejlepší jet z toho hlavního nádraží. Pořád váhám jestli mám brát kočár nebo ne. Už mám jenom golfky, ale zvládám s nima naše polní cesty. Mrňous mi moc nechce spát v manduce, navíc je dost těžkej.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
19.3.12 13:17
lucenka píše:
pro nás je taky nejlepší jet z toho hlavního nádraží. Pořád váhám jestli mám brát kočár nebo ne. Už mám jenom golfky, ale zvládám s nima naše polní cesty. Mrňous mi moc nechce spát v manduce, navíc je dost těžkej.

To záleží na tobě.Malá je raději v krosně, protože vidí.Jakmile mám kočár, tak chce chodit, ale většinou si dřepne a rýpe se v zemi, takže bychom nikam nedošly.Zatím v ní nespala, tak snad usne :think:

• Citovat
  • Upravit
391
19.3.12 15:22

Jee, holky, hned bych s váma šla :mavam: ale bojím se, že by ten náš raubíř v kočáře/manduce celý den nevydržel :,( Je v takovym blbym věku, kdy už by chtěl běhat okolo, ale neumí to a pak se rozčiluje :cert: (ale myslím, že se brzy rozchodí, už hrozně dlouho obchází nábytek i sám stojí). Musím vždy vymýšlet akce, kde ho lze vypustit (třeba hernu) :lol:
Ve středu stejně nemůžu, ale někdy v budoucnu bych se k vám určitě přidala, pokud nás vezmete :kytka: . Furt zjišťuju, kam se dá na výlet i s kočárkem (mám už i plno tipů) a sama je to smutný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.3.12 15:41

Hezký výlet je i na Skalku u Mníšku pod Brdy. S kočárkem to jde. Z náměstí v Mníšku. Rodiče se tedy zapotí, je to do kopce, ale tam je parádně (a fotogenicky). Nahoře je barokní areál, občerstvení, oheň, buřty .. V Mníšku pak třeba zámek. A není to daleko od Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22588
19.3.12 16:44

Teda nenapadlo by mne, že do Roudnice máme na prd vlakové spojení.. o autobusu an nemluvim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.3.12 17:22
Nastys píše:
Teda nenapadlo by mne, že do Roudnice máme na prd vlakové spojení.. o autobusu an nemluvim :nevim:

Z Mělníka do Roudnice autobusem za 45minut http://jizdnirady.idnes.cz/…vse/spojeni/

Dokonce přes Hořín :think:

• Citovat
  • Upravit
22588
19.3.12 17:33
zichisek píše:
Nastys píše:
Teda nenapadlo by mne, že do Roudnice máme na prd vlakové spojení.. o autobusu an nemluvim :nevim:

Z Mělníka do Roudnice autobusem za 45minut http://jizdnirady.idnes.cz/…vse/spojeni/

Dokonce přes Hořín :think:

Aaaa hele : -) .. kam já zase koukala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22588
19.3.12 17:34

zachisku, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.3.12 17:43
Nastys píše:
zachisku, díky :palec:

Není zač, já se v jízdních řádech orientuju, potom v terénu je to o dost horší, to se ztratím všude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.