Zoo Brno vs Olomouc
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dee, ja neznam olomouckou, ale Brno je z kopce do kopce
Takze pokud mas treba kocarek, tak je to slusna facha
Taky musim s detma vyrazit.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
urcite Olomouc, Brno je fakt samy kopec…co se zvirat tyka, vyjde to podle me tak nastejno…
Kopecek je moje srdcova zalezitost, takze ja bych volila tu OL ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsme z Brna, ale jednoznačně Olomouc
Nám se tam prostě líbí víc v Brně do ZOO v podstatě nechodíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ber olomouc…je uuuzasna! brno je pekna..ale je to porad sem tam zkopca dokopca..olomou je vetsi..zajimavejsi..hezci..lepsi teren..krasna prochazka!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanulka82 píše:
urcite Olomouc, Brno je fakt samy kopec…co se zvirat tyka, vyjde to podle me tak nastejno…Kopecek je moje srdcova zalezitost, takze ja bych volila tu OL
Mně Olomouc přijde, co se zvířat týče, lepší… Mají tam i lvy, ten pavilon s netopýrama (kam se já bojím
), otevřenej výběh s opicema…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:
jsme z Brna, ale jednoznačně OlomoucNám se tam prostě líbí víc v Brně do ZOO v podstatě nechodíme
taky jsem byvala Brnacka a v zoo jsem tam byla za cely svuj zivot asi 3×, v OL kazdorocne:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kate, zas za posledni dobu se Brno taky vylepsilo- teda alespon spodni cast- tygri skaly, medvedi skaly, ta sibirska(nebo jaka) vesnice..... Ale ty kopce jsou strasne nestastny......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bydlíme v Brně, ale určitě Olomouc. Brno je fakt turistika:-). Je pravda, že hodně věcí vylepšili a je to lepší než to bývalo ale i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ač bydlím na Brněnsku a ZOO v Brně mám ráda, volila bych Olomouc. Ta je podstatně lepší. Mě nejde nikdy ani tak o ty kopce, ale co se prostředí týká, tak Olomouc je pro mě zkrátka hezčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olomouc
, ale možná je to tím, že v BRně jsem byla v 8m těhu a ty kopce jsem si fakt neužila a zanadávala jsem si ![]()
- Citovat
- Upravit
kikina2004 píše:
Kate, zas za posledni dobu se Brno taky vylepsilo- teda alespon spodni cast- tygri skaly, medvedi skaly, ta sibirska(nebo jaka) vesnice..... Ale ty kopce jsou strasne nestastny......
je fakt, že my jsme tam byli naposled před dvěma rokama, ale tehdy nás to tam tak znechutilo, že jsme tam od té doby nebyli… Radši Olomouc, Zlín, Jihlava, ZOOpark ve Vyškově… Ale Brno prostě ne už z principu
A není to ani tak těma kopcema, jako spíš tím, že v těch kopcích člověk prostě pořádně nemá na co koukat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj
O víkendu chceme vyrazit do zoo. A řešíme jestli Brno nebo Olomouc. Nevíte, která je lepší ?:-) Kde se vám víc líbí ?
Děkuji