Zoo Brno vs Olomouc
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V olomouci při východu ze zoo je krásná restaurace Archa - je to jako normální restaurace, ale chodíme tam i se psem a vždycky je tam plno dětí. Mají tam vynikající jídla a hlavně to prostředí - restaurace je postavená ze dřeva, kamene a skla:) doporučuju. Jinak na Kopečku je krásný kostel (bazilika?), je tam krásný rozhled na Hanou a taky jsou tam lesích kolem zoologické zahrady pěkné procházky třeba se psem nebo kočárkem (ZOO - Radíkovská věž). Bydlím cca 5 km od olomoucké zoo, tak je to moje srdcová záležitost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:
jsme z Brna, ale jednoznačně OlomoucNám se tam prostě líbí víc v Brně do ZOO v podstatě nechodíme
Kate, a kdy za náma přijedete ![]()
Určitě Olomouc, je to tady nádherný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam radeji Olomouc , ale uplne nejvic se mi libi zlinska zoo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olomouc neznám, ale jednou jsem byla v Brně a děs běs s kočárem, už nikdy více. Byla jsem zničená a to ani nemluvím o tom, že těch zvířat tam zas tolik nebylo.. kolikrát jsme šli jakou dobu a žádný zvíře jsme neviděli ![]()
- Citovat
- Upravit
Nebyla jsem ani v jedné, ale v Olomouci je prý nejkrásnější ZOO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me je nejkrsnejsi ZOO Lesna u Zlina
![]()
Olomouc (pokud mate na mysli Kopecek) je podle me strasne roztahana a taky z kopce do kopce. V Brne jsem zatim jeste nebyla, ale mame to v plan. Kdyz uz ted bydlime v Brne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale jakmile se maly narodi mam v planu si koupit permici do Brnenske zoo a chodit se prochazet. Mam to co by kamenem dohodil z domu.. a kopecky mi moc nevadi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem taky pro Olomouc, jen počítej že tam bude opravdu hodně lidí. Vždy mi připadne, že když je hezky tam se tam přestěhuje celá Olomouc
Ale jinak opravdu nádherná je ZOO ve Zlíně Lešná. Ta je na celý den ale fakt super. Olomoucká je menší ale dětem to moc stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tripetri píše:kate02 píše:
jsme z Brna, ale jednoznačně OlomoucNám se tam prostě líbí víc v Brně do ZOO v podstatě nechodíme
Kate, a kdy za náma přijedete
Určitě Olomouc, je to tady nádherný
Nevim, nevim, čoveče
Chtěla bych i do Jihlavy (tam jsem minule neměla foťák
), takže uvidíme, jak to domluvíme
Aby ses nedivila, až se tam teď o víkendu ukážem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hanapospis píše:
Podle me je nejkrsnejsi ZOO Lesna u Zlina![]()
![]()
Olomouc (pokud mate na mysli Kopecek) je podle me strasne roztahana a taky z kopce do kopce. V Brne jsem zatim jeste nebyla, ale mame to v plan. Kdyz uz ted bydlime v Brne.
Brněnská je roztahaná ještě mnohem víc… (aspoň mně to tak přijde
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZOO v Olmiku je krásná,stejně jako v Brně…či Zlíně atd..rBno nedoporučuji s kočárkem,protože muž bude pekně brblat až bude kočár tlačit do těch jejích kopců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja zastavam nazor ze kdyz ZOO nema slony tak to neni poradma zoo, miluji slony.
Takze za me Lesna. Jinak Jihlava ma taky krasnou zoo, tam jsem studovala takze ji mam taky nekolikrat projitou.
Ale ja jsem asi zmlsana tou Lesnou tam jsem byla snad 100× a byla jsme zklamana i ze Zoo v Londyne a v Praze. V Praze jsem teda uz xx let nebyla, ale kdyz jsem tam byla naposeldy tak tam nic moc nebylo a sloni urcite ne ![]()
A londyn tam nemaji ani medvedy natoz tak slony.. za vstupne za 20liber slabota. Lesna je 100× lepsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak i ve Zlíně i v Olomouci je to z kopce a pak do kopce, pokud chcete rovinku, tak Ostrava a Hodonín, pokud si dobře pamatuju tak Jihlava je taky na rovině.
- Citovat
- Upravit
U nás:
1. Jihlava
2. Zlín
3. Olomouc
4. Ostrava
5. Praha
6. Dvůr (nepočítám Safari)
V Brně jsme nebyli a prý nejhezčí je Chomutov ale tam jsme taky nebyli =)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z těchto dvou bych volila radši Olomouc, ale jinak se mi nejvíc líbí Lešná u Zlína. Jako kopečky jsou všude, ale Brno je v tomto extrém. Lešnou jsem několikrát s kočárem obsolvovala a žádná hrůza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.