Výlety vlakem Brno - Tišnov (a dál)

415
12.3.12 18:15

Výlety vlakem Brno - Tišnov (a dál)

Máte někdo tip na pěkný jarní výlet na této trase?

Vymyslela jsem si jízdu vlakem do Nedvědic a pěší výlet, ale ráda bych nějaký - třeba úplně jiný výlet spojila třeba i s obědem někde v restauraci. Máte někdo nějaké zkušenosti? Tip na prima tůru do délky 20km, nejraději někde, kde je jezítko, rybníček, potůřek :lol: ?
Na upřesnění ještě dodávám, že pojedeme vklakem, takže přesuny, kde je nutné auto, by mi nepomohly.
Budu moc vděčná za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2494
12.3.12 19:04

dojedte az na konecnou, teda k nam do Zdaru a mrknete na Zelenou horu ;-) ale tim sourakem, co jede pres nedvedici je to na cely den, takze spis klasicky rychlikem smer Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.3.12 19:12

Dolni loucky, odtama pesky do Rikonina,tam poobedvat na Ranci u Bizona. Zpatky vlakem bud z Rikonina nebo se projit az do Nihova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.3.12 19:15

Jo a jde se tam i udolim Libochuvky, abys mela ten potucek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
12.3.12 19:23

Tak hned vedle Nedvedic mas Pernstejn ;)
Ale jinak my jezdívali na čundry - Tišnov - trenkova rokle - a pak nějaká ves co má nádraží a vlakem zpátky… tuším v Řikoníně nás dokonce nechal nádražák přespat na nádraží, bo šíleně lilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.3.12 19:47

Pernštejn bude ještě zavřenej, ale je taky v plánu, akorát mě odrazují kamarádi, že cesta je po silnici, což já teda nesnáším :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.3.12 19:51

Ainy, díkec, už koukám na DolníLoučky - po žluté a zelené do Říkonína… taky možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.3.12 19:52

Kolem Libochůvky to bude asi cyklistická stezka, co? Aby nás nepřeválcovali kolisti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.3.12 19:54

Nee, spis pocitej sem tam s brodenim :-). Ale je tam krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.3.12 19:57

Ja se teda priznam ze nevim kudy vede zluta a zelena, my jsme chodili popameti ale na kole bych se tam asi nevydala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.3.12 21:19
doriang píše:
Tak hned vedle Nedvedic mas Pernstejn ;)
Ale jinak my jezdívali na čundry - Tišnov - trenkova rokle - a pak nějaká ves co má nádraží a vlakem zpátky… tuším v Řikoníně nás dokonce nechal nádražák přespat na nádraží, bo šíleně lilo :D

Jeee, tam jsme taky cundrovali. To byly casi ;) Bylo mi o sedmnact let a kilo mene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.3.12 08:08

Já si zas vzpomínám, jak jsem v jihomoravském kraji dělala mapování obojživelníků, a byla to nadhera. Jaro v krajině, tak jsem si říkala, že by se to mohlo líbit i dětem, že by to byl pěkný zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.3.12 08:41

Ta silnice k Pernstejnu neni tak hrozna, zvladame to pesky i s deckama kazde leto ;) a hrad pak fakt stoji za to :mrgreen: jeste nebyl rok, abysme vynechali - s detma teda nechodime moc na prohlidky, to leda kdyz mame hlidaci babi s sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.3.12 09:05

No my na ten hrad stoprocentně pojedeme, ale až v otevírací době, což je v dubnu. Já už mám děti přece jen starší a hlídací babi jsem nikdy neměla, tak je holt musíme nějak zabavit. Primánka historie eminentně zajímá, je to „jeho obor“, takže hrady a zámky letos budou!
My to máme ještě trochu komplikovaný, že syn je celiak, takže každý delší výlet musí být naplánovaný buď jako piknik, nebo musím dopředu ověřit, že se na místě nají, proto tak militantně :P předem organizuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.