Restaurace v Kladně

Lo
6285
11.3.12 10:32

Restaurace v Kladne

:mavam: Zdravim, prosim, muzete mi poradit nejakou dobrou restauraci na Kladne? Nejlepe Krocehlavy, kam muzu vzit svou rodinu na obed, ktera tu bude na navsteve? Muzete neco doporucit? Dekuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
11.3.12 10:47

Ahoj,ty blaho,restauraci jo?Kde primo v Krocehlavech?Hezka restaurace je Gome,naproti soudu,Korzo na hlavni tride.

• Citovat
  • Upravit
11.3.12 10:53

Gomé bych nedoporučila, byla jsme tam nedavno a nic moc teda :think: Korzo dobrý. Ale zatim mi nejvic chutnalo v Mexické restauraci. Jenže to nejsou Kročehlavy :think: V Kročehlavech vím jen orestauraci u Kauflandu, nemůžu si vzpomenout na název :zed: a nebo pak pizzerka San Marino. A pak u Baumaxu je výborná restaurce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
11.3.12 10:54
Ivy.mystery píše:
Gomé bych nedoporučila, byla jsme tam nedavno a nic moc teda :think: Korzo dobrý. Ale zatim mi nejvic chutnalo v Mexické restauraci. Jenže to nejsou Kročehlavy :think: V Kročehlavech vím jen orestauraci u Kauflandu, nemůžu si vzpomenout na název :zed: a nebo pak pizzerka San Marino. A pak u Baumaxu je výborná restaurce :palec:

Uz jsem ted taky koukala po te pizzerii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 10:59

V té pizzerce mi vzdycky chutnalo :palec: Jinak ta restaurace u Kauflandu se jmenuje Eskado,ale dlouuho jsem tam nebyla tak nevim jak ted vaří. Ale to San Marino je mysli dobrá volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.3.12 10:59

V Kročehlavech nevím, ale my s návštěvami chodíme do Asie (http://www.asierest.cz/…no/index.htm). Je dražší, je třeba předem rezervovat stůl, ale všem vždycky chutnalo, je to tam zážitek.

Pak bych mohla doporučit restauraci Letná (http://www.restauraceletna.cz/), tam vaří taky dobře a pro jistotu je lepší si taky rezervovat stůl. Takhle restaurace má hezkou zahrádku (což teda teď nevyužijete, ale třeba v létě, když byste chtěli na Sleťák, tak je to odtud kousek). Uvnitř není takový klid jako třeba v té Asii, kde si můžete v klidu popovídat.

Oboje je ale na druhou stranu od Kročehlav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
11.3.12 11:19

Tak me se v Gome libi teda.Pizzerie mi neprijde jako restaurace,proto jsem to nenapsala a mexicka,atd.,jsem zase myslela,ze chce LO proste klasickou ceskou restauraci :D .Letna je hezka,ale je v Rozdelove.A Eskado jeste funguje jo?Tak to vubec nevim,protoze jsem v te ctvrti nebyla hodne dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
11.3.12 11:27
Neprihlasena Jaruna píše:
Tak me se v Gome libi teda.Pizzerie mi neprijde jako restaurace,proto jsem to nenapsala a mexicka,atd.,jsem zase myslela,ze chce LO proste klasickou ceskou restauraci :D .Letna je hezka,ale je v Rozdelove.A Eskado jeste funguje jo?Tak to vubec nevim,protoze jsem v te ctvrti nebyla hodne dlouho.

Ano, raději restauraci, ale my jsme docela ujetí na pizzu, tak taky dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.3.12 11:27

Já chci taky, aby mě někdo vzal někam na večeři :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
11.3.12 11:31

Tak vidis,mas na vyber.Jinak pizzerie je jeste na Karance,na konecne autobusu cislo 1 a tam je to taky moc hezke.

• Citovat
  • Upravit
5352
11.3.12 11:47

Sice jsme tam dlouho nebyli, ale pěkné to vždy bylo v Loretě (kousek nad Divadlem) a výborně vařili. Letná je v současnosti asi nejlepší restaurace na Kladně, jen ten vnitřní prostor je docela malý a je tedy nutná rezervace. Ale v létě ta zahrádka :palec: Jinak mě se taky moc líbí v restauraci u Rytíře hned vedle radnice. No a taky pěkné prostředí, klid na povídání a dobré jídlo bylo vždy v restauraci v zadní části Zanzibaru - dá se tam jít z náměstí přes bar nebo přímo z toho nádvoříčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.3.12 12:01

http://www.domovrestaurant.cz/kontakt.php - tahle je opravdu velmi dobra a nekuracka

http://www.nostalgie-kladno.cz/ - taky moc dobra, ale uz jsem tam dlouho nebyla, tak nevim jestli se nezkazili

jidlo mne vzdy chutnalo v kavarne stare kladno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
11.3.12 12:32

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
11.3.12 13:50

Můj favorit je Letná, Staré Kladno, Korzo. V Kročehlavech teda nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
11.3.12 14:05

v Kročehlavech je prd…a escado to snad ani není restaurace ale pajzl :)) ale tak zase do centra to je kousíček …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.