Zoo Brno vs Olomouc
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky jsme z Brna, ale nedá se svítit
Jednoznačně Olomouc, máme kočárek a brněnská ZOO je řekla bych přímo ANTIkočárkovská
I výběr zvířat si myslím je větší v Olomouci. Paradoxně jsme z Brna, ale se ZOO Olomouc se ta brněnská fakt nedá vůbec srovnat
Toť můj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pravdou je, že ta v Olomouci je dělaná opravdu pro všechny a ta v Brně je asi jen pro mladé páry, protože ostatní na ni fyzicky nemají.. Heh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my se tam chystáme brzo s kámoškama zase, takže se moc těším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za mě určitě Olomouc ale nádherná je Lešná z těch moravských. Do Brna jezdíme z děckama na přehradu.
Akorát momentálně potřebuji radu
Ty naše vymysla si usmysleli, že chcou busem
autem je to nuda už asi, takže pojedou s babičkou akorát jak to je. Já tvrdím, že si koupím lístek v trafice nebo na nádraží v informacích a nebo je to tak jak říká kamarádka u řidiče prý ji to tak kdosi řekl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vosma29 jako na bus po Brne? Určitě v trafice nebo na nadru, u řidiče je o 10,– Kč kazdy lístek dražší.
- Citovat
- Upravit
Nene v Olomouci. Už to čtu po sobě
do Brna bych je s mamkou vlakem a pak busem nepustila. Takhle s chlapem zajdeme asi do Šantovky a kdyby něco tak pro ně zajedem. Podle mě budou mít dost. Jelikož skoro pokaždé, když ze Zoo vyjíždíme tak sou do pěti minut v limbu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.