5D kino

833
12.3.12 20:38

5D kino

Ahojky, chci se zeptat, byli jste už na Harfě v 5D kině? Na čem jste byli a jaký to je??!! Chystám se tam, ale nevím na co jít :nevim: , ale hrozně se těším, jak malá :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
12.3.12 20:40

To jsou ty krátky desetiminutový filmy? Že prý to je dobrý a super zážitek. Známá na tom byla už asi 5krát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.3.12 20:50

Jj ty, ale většina těch filmů má sotva 5min :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JolinkaTac
12.3.12 20:55

my na to teda půjdeme určitě, jsem zvědavá a chci to zkusit.

• Citovat
  • Upravit
97
12.3.12 20:58

Taky tam chceme s manželem jít, ale jsem těhotná, tak bych se nerada nějak lekala, tak mě taky zajímá na co mám jít. :)

PitbulLenka píše:
Ahojky, chci se zeptat, byli jste už na Harfě v 5D kině? Na čem jste byli a jaký to je??!! Chystám se tam, ale nevím na co jít :nevim: , ale hrozně se těším, jak malá :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.3.12 21:22

Cože???? Já su asi de*il co zná jen 3D, 4D TO už aj aj 5D???? To snad už aj cítite dotyky herců né? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.3.12 21:25
siniee píše:
Taky tam chceme s manželem jít, ale jsem těhotná, tak bych se nerada nějak lekala, tak mě taky zajímá na co mám jít. :)
PitbulLenka píše:
Ahojky, chci se zeptat, byli jste už na Harfě v 5D kině? Na čem jste byli a jaký to je??!! Chystám se tam, ale nevím na co jít :nevim: , ale hrozně se těším, jak malá :oops: :mrgreen:

Tam se nemusíš jen lekat. Mají myslím výběr z 20 filmů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.3.12 21:26
1simona1 píše:
Cože???? Já su asi de*il co zná jen 3D, 4D TO už aj aj 5D???? To snad už aj cítite dotyky herců né? :mrgreen: :mrgreen:

Právě…ne kecám..např na vás padá sníh, kapky vody, něco vás jemně šlehá po nohách atd..já na tom nebyla, ale prý to je fakt zážitek.

Příspěvek upraven 12.03.12 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.3.12 21:28
PitbulLenka píše:
Jj ty, ale většina těch filmů má sotva 5min :?

Právě i když je to jen 5 minut, tak je to dobrej a nezapomenutelnej zážitek, známá se celých 5 minut smála, až jí tekly slzy. Nevím teda na čem byla. Myslím horská dráha, pak je tam oblíbený i hřbitov., podmořský svět..atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.3.12 21:31
Sumaya píše:
1simona1 píše:
Cože???? Já su asi de*il co zná jen 3D, 4D TO už aj aj 5D???? To snad už aj cítite dotyky herců né? :mrgreen: :mrgreen:
Právě…ne kecám..např na vás padá sníh, kapky vody, něco vás jemně šlehá po noháh atd..já na tom nebyla, ale prý to je fakt zážitek.

Tož to musí být super.. asi si udělám výlet do velkoměsta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.3.12 21:46

Ja byla na 5D a bylo to super. Byla jsem poprskana, vytrepana a sokovana :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.3.12 07:05

Taky jsme byli, měli jsme voucher na 15 minut a bylo to dost. U druhého filmu mě začalo být mírně šoufl, třetí a čtvrtý film jsem víceméně přetrpěla. Je to nápor na mozek, občas nestíhá. Po nohách šlehá vzuch, poprvní jsem měla ruce na nohách a šlehlo mě to přes prsty, husinu jsem měla až na prd.eli, jak to štíplo. Ale jinak jo, nejlepší je fakt Hřbitov o tom žádná. Taky jsme byli na tom Podmořském světě, Sopce a Vesmíru. Hudba je k tomu dost hlasitá, takže pak mírně duní hlava. Zážitek dobrý, ale už bych na to asi víc nešla nebo max na jeden :nevim: Jinak tam mají i pohádky, takže to lekání tam odpadá 8)

Tady jsou vypsané filmy, co promítají, ale je to na Brno a už ukončená sleva, jen tak pro inspiraci - http://www.vykupto.cz/…y-do-5d-kina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.3.12 09:21

Takže zatím nejlepší ohlas na hřbitov :roll: … a co jiné filmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.3.12 15:45
siniee píše:
Takže zatím nejlepší ohlas na hřbitov :roll: … a co jiné filmy?

Ten podmořský svět je taky hodně doporučovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
13.3.12 21:37

Jé tak to jsem ráda, že se vám to líbilo :P … Zatím mě láká ten hřbitov a pak by se mi líbila horská dráha, ale tu tam nabízeli ze začátku a už tam není :nevim: .. Jen škoda, že je to tak krátký :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.