5D kino
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
5D kino
Ahojky, chci se zeptat, byli jste už na Harfě v 5D kině? Na čem jste byli a jaký to je??!! Chystám se tam, ale nevím na co jít
, ale hrozně se těším, jak malá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To jsou ty krátky desetiminutový filmy? Že prý to je dobrý a super zážitek. Známá na tom byla už asi 5krát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my na to teda půjdeme určitě, jsem zvědavá a chci to zkusit.
- Citovat
- Upravit
Taky tam chceme s manželem jít, ale jsem těhotná, tak bych se nerada nějak lekala, tak mě taky zajímá na co mám jít. ![]()
PitbulLenka píše:
Ahojky, chci se zeptat, byli jste už na Harfě v 5D kině? Na čem jste byli a jaký to je??!! Chystám se tam, ale nevím na co jít, ale hrozně se těším, jak malá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cože???? Já su asi de*il co zná jen 3D, 4D TO už aj aj 5D???? To snad už aj cítite dotyky herců né?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
siniee píše:
Taky tam chceme s manželem jít, ale jsem těhotná, tak bych se nerada nějak lekala, tak mě taky zajímá na co mám jít.
PitbulLenka píše:
Ahojky, chci se zeptat, byli jste už na Harfě v 5D kině? Na čem jste byli a jaký to je??!! Chystám se tam, ale nevím na co jít, ale hrozně se těším, jak malá
![]()
Tam se nemusíš jen lekat. Mají myslím výběr z 20 filmů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1simona1 píše:
Cože???? Já su asi de*il co zná jen 3D, 4D TO už aj aj 5D???? To snad už aj cítite dotyky herců né?![]()
Právě…ne kecám..např na vás padá sníh, kapky vody, něco vás jemně šlehá po nohách atd..já na tom nebyla, ale prý to je fakt zážitek.
Příspěvek upraven 12.03.12 v 21:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PitbulLenka píše:
Jj ty, ale většina těch filmů má sotva 5min
Právě i když je to jen 5 minut, tak je to dobrej a nezapomenutelnej zážitek, známá se celých 5 minut smála, až jí tekly slzy. Nevím teda na čem byla. Myslím horská dráha, pak je tam oblíbený i hřbitov., podmořský svět..atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:1simona1 píše:Právě…ne kecám..např na vás padá sníh, kapky vody, něco vás jemně šlehá po noháh atd..já na tom nebyla, ale prý to je fakt zážitek.
Cože???? Já su asi de*il co zná jen 3D, 4D TO už aj aj 5D???? To snad už aj cítite dotyky herců né?![]()
Tož to musí být super.. asi si udělám výlet do velkoměsta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja byla na 5D a bylo to super. Byla jsem poprskana, vytrepana a sokovana
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme byli, měli jsme voucher na 15 minut a bylo to dost. U druhého filmu mě začalo být mírně šoufl, třetí a čtvrtý film jsem víceméně přetrpěla. Je to nápor na mozek, občas nestíhá. Po nohách šlehá vzuch, poprvní jsem měla ruce na nohách a šlehlo mě to přes prsty, husinu jsem měla až na prd.eli, jak to štíplo. Ale jinak jo, nejlepší je fakt Hřbitov o tom žádná. Taky jsme byli na tom Podmořském světě, Sopce a Vesmíru. Hudba je k tomu dost hlasitá, takže pak mírně duní hlava. Zážitek dobrý, ale už bych na to asi víc nešla nebo max na jeden
Jinak tam mají i pohádky, takže to lekání tam odpadá ![]()
Tady jsou vypsané filmy, co promítají, ale je to na Brno a už ukončená sleva, jen tak pro inspiraci - http://www.vykupto.cz/…y-do-5d-kina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
siniee píše:
Takže zatím nejlepší ohlas na hřbitov… a co jiné filmy?
Ten podmořský svět je taky hodně doporučovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé tak to jsem ráda, že se vám to líbilo
… Zatím mě láká ten hřbitov a pak by se mi líbila horská dráha, ale tu tam nabízeli ze začátku a už tam není
.. Jen škoda, že je to tak krátký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.