5D kino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
27.8.14 22:31
@dzarunka píše:
na můj vkus to háže hodně :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?…
mně přijde, že tam jen tak pobíhají a žádný zážitek :nevim: :think:
:think: :think: no myslím že je vybráno :mrgreen: chcu jít v nedělu, takže zítra poslední den co jím :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1139
27.8.14 22:32

@sissi79 na co tedy jdes? Koukala jsi na tu runway?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.8.14 22:33
@Marketka.1992 píše:
@sissi79 na co tedy jdes? Koukala jsi na tu runway?

ještě se musím s mladým domluvit, ale asi to vyhrajou dinosauři.. překvapivě :mrgreen: :mrgreen: a max půjdem ještě jednou na něco jinýho 8)

• Citovat
  • Upravit
1139
27.8.14 22:34

@sissi79 no a koukala jsi na tu runway? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.8.14 22:40
@Marketka.1992 píše:
@sissi79 no a koukala jsi na tu runway? :mrgreen:
:cert: :cert: :mrgreen: jo.. to by byla ostuda :mrgreen: :mrgreen: i kdybych měla zavřený oči :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1139
27.8.14 22:44

@sissi79 a jeste jsem byla na x zone ale to taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.8.14 22:54
@Marketka.1992 píše:
@sissi79 a jeste jsem byla na x zone ale to taky nic moc.

http://youtu.be/Rh7f_TT_0E0 :lol: :lol: :lol:
a na tom hororu budu odcházet s kudlou v zádech ne :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1139
27.8.14 23:14

@sissi79 nebudes ver mi. A kdyby neco je tam čudlík co zmacknes a oni to hned vypnou. A mladasovi reknes, ze meli poruchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.8.14 07:18

Byli jsme se ségrou a dětmi v pondělí. První jsme dali jízdu ve zchátralém zlatém dole. To bylo pro mě šílený, vyšla jsem s třesoucími koleny-fakt síla. A u východu jsme na sebe se ségrou koukli a šli ještě jednou-na Jetpack, ale to byla slabota.
Pokud chceš zážitek, tak ten důl a podobný jsou super. Dcera je citlivka, bojí se, ale z kina vyšla nadšená až jsem si říkala, co to je? Místo, aby se držela mě, tak se držela já jí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 07:43
@Marketka.1992 píše:
@sissi79 nebudes ver mi. A kdyby neco je tam čudlík co zmacknes a oni to hned vypnou. A mladasovi reknes, ze meli poruchu :mrgreen:

Taková důležitá věc a to řekneš až teď jo :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
28.8.14 07:45
@Halamka píše:
Byli jsme se ségrou a dětmi v pondělí. První jsme dali jízdu ve zchátralém zlatém dole. To bylo pro mě šílený, vyšla jsem s třesoucími koleny-fakt síla. A u východu jsme na sebe se ségrou koukli a šli ještě jednou-na Jetpack, ale to byla slabota.
Pokud chceš zážitek, tak ten důl a podobný jsou super. Dcera je citlivka, bojí se, ale z kina vyšla nadšená až jsem si říkala, co to je? Místo, aby se držela mě, tak se držela já jí :mrgreen:
:think: no dneska to pořeším s mladým tak jsem zvědavá :think: no asi to dopadne jak u vás :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1139
28.8.14 21:46

@sissi79 ja myslela, ze o tom vis? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 21:49
@Marketka.1992 píše:
@sissi79 ja myslela, ze o tom vis? :mrgreen:

tož nevím :mrgreen: :mrgreen: taková důležitá věc 8) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1139
28.8.14 21:51

@sissi79 no tak ted uz to vis :lol: :mrgreen: a co uz jsi se s mladym domluvila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 21:57
@Marketka.1992 píše:
@sissi79 no tak ted uz to vis :lol: :mrgreen: a co uz jsi se s mladym domluvila?

ještě ne, dneska mi pil krev syčák :cert: :cert: :mrgreen: ale vypadá to na ty dinosaury :roll: max dáme pak ještě jeden :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.