5D kino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
14.3.12 21:30

No tak ted jsem se dočetla, že se nedoporučuje těhotným…tak si o tom zatím nechám jen vyprávět :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
15.3.12 06:21

Mno, tak jít tam těhotná, tak se zaručeně pobliju. Už tak jsem měla ke konci na mále.. Ale je fakt, že my jsme byli na 3 filmech po sobě. Ty sedačky jsou dost v pohybu, jede se jakoby po dráze 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.3.12 19:49
SunSan píše:
1simona1 píše:
Cože???? Já su asi de*il co zná jen 3D, 4D TO už aj aj 5D???? To snad už aj cítite dotyky herců né? :mrgreen: :mrgreen:

neboj, já o tom četla včera poprvé tady: http://www.kudyznudy.cz/…O-PRAHA.aspx
Já neznám ani 4D :D

Docela by mě to zajímalo, ale obávám se, že jediný výsledek bude ten, že mě z toho bude bolet hlava :lol:

Tož to musí být mazec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
15.3.12 21:36

Jak moc v pohybu? Bo nakonec tam nedostanu ani manžela a to už mám lístky :-D
Na jakých filmech jsi byla a co se Ti nejvíce líbilo?

Maky.p píše:
Mno, tak jít tam těhotná, tak se zaručeně pobliju. Už tak jsem měla ke konci na mále.. Ale je fakt, že my jsme byli na 3 filmech po sobě. Ty sedačky jsou dost v pohybu, jede se jakoby po dráze 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
16.3.12 06:11

Siniee, sedadla se hýbou asi tak, jak kdyby jsi jela na menší horské dráze (z telky, osobně jsem na ní nebyla :mrgreen: ) Trochu to cuká, ale myslím, že jeden film zvládneš. Mě se nejvíc líbil ten Hřbitov, od ostatních jsem čekala víc. Pak byla dobrá docela i ta Sopka. Od vesmíru jsem čekala, že se bude jakoby létat mezi planetama, ale stálo to za prd. No a ještě Mořský svět, u toho si akorát pamatuju, jak se vyplulo na hladinu a lehce nás pocákali vodou 8o Ten Hřbitov se mi fakt zdál nejlepší, sem tam se trochu lekneš, ale není to nic hrozného. Nejvíc mi u toho asi vadila ta hlasitá hudba, bylo to až moc, pak z toho bolí hlava. Ale jak píšu, byli jsme na těch 4 filmech po sobě, takže možná proto. Po prvním filmu jsem byla ok, mozek už nestíhal až u dalších..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenca2404
20.7.12 19:59

Byli jsme celá rodina na Jízdě pralesem v pražské Harfě a byli jsme velmi zklamaní. Sedadla se sice hýbala, ale jinak nic…prales byl nevěrohodný, jen stromy a horská dráha, nic živého, žádné jiné efekty jako vítr, kapky vody jsme necítili. Přišlo mi to i kratší než 3 minuty, byla jsem úplně rozčarovaná a znovu to už určitě zkoušet nechci…

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
20.7.12 20:16

Mno já byla v Rumunsku na 7D a to nic nepřekoná :D lezli po mě krysy lítali okolo mě netopíři:D a fakt jsem to na sobě cítila a uhejbala sem :D. Tak na tohle jsem zvědavá

• Citovat
  • Upravit
833
3.8.12 20:45

Ahoj, tak my byli dneska s manželem na 3 filmech + 1 zdarma a byli jsme úplně nadšený :palec:. První jsme si dali jízdu pralesem- to je prostě normální horská dráha, pak jsme měli divoký západ- to je taky horská dráha, ale víc se tam jede jako ve skalách a v úzkých prostorech, takže nic pro klaustrofobiky :) a pak jsme měli Haloween a noční můru- to bylo celkem strašidelný… Ale musim říct, že když jsem vylezla, tak jsem se sotva držela na nohou a musela jsem si sednout a ještě teď mám žaludek jak na vodě :D… Ale jinak super…
Sylviii- 7D si teda neumim představit, i tady byly ty efekty skvělý- furt na mě cákala voda a vyloženě na ruku a na kozu :oops: :) a něco nás šimralo na nohách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.11.12 10:00

Ahoj holky, tak my byli včera na 5D v Harfě, měli jsme Meziplanetární výlet a Horskou dráhu pralesem. Ten první film celkem šel, tím pralesem jsem byla hodně zklamaná, přesně jak píše zdenca 2404, čekala jsem tam alespoň nějaké zvíře, které jakoby vystoupí a ono nic…to v tom meziplanetárním filmu tam zase bylo, vystoupl ufonek, dinosaur… Kvalita obrazu bych ale řekla nic moc…viděli jsme to jakoby rozmazaně. Bylo nás tam 6 a shodli jsme se na tom všici. Po těch 2 filmech jsme měli žaludek na vodě :-). Ale upřímně podruhé bych tam už nešla…čekala jsem, že to bude více propracovanější a více důvěryhodnější…

@Sylviii prosím tě a kde v Rumunsku je 7D kino? Poslala bys mi prosím odkaz? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
18.11.12 15:36

@Vanvero jmenuje se to mamaia

• Citovat
  • Upravit
weddiene
28.12.13 11:26

Ahoj, byli jste někdo na 5D v Edenu? Jaký film doporučíte a jak se vám to líbilo? Diky

• Citovat
  • Upravit
1103
28.12.13 11:47

Hele to jsou vyhozený peníze, všechny tyhle kina jsou jedno brdo sedacky se skoro nehýbou, přes tebou je par trysek takže te to ofoukne připadně ti to prskne vodní tříšt do ksichtu někdy jsou rozprasovace s vodou u stopu ale pouzivaji i generator sněhu to je potom takova vodni pěna co pomalu pada jako sníh. Za mně dobrý jako spestření při sledování normálního filmu ve velkém kině. Tyhle 5D kina jsou na nic pokud to není simulátor to je kabina ve velké místností kde to s tebou pořadně hejbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
28.12.13 11:53

@martin 35 Díky za názor, je to dárek takže lístky už mám. Taky si právě myslím, ze to nebude nic moc.

• Citovat
  • Upravit
8469
28.12.13 11:59

Taky se chystáme do 5D v Edenu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
28.12.13 12:05

Zkusila bych ten důl nebo ten sněžnej závod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.