5D kino
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na bych volil Star Tour express, jen nikdy nevíš jakou variantu ti počítač namixuje. https://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Chystáme se příští víkend na 5D i s dětmi (6 let a 3 roky) je to pro děti vhodné?
A když si vybereme nějakou tu horskou dráhu, není to zas pro dospělí nuda? ![]()
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaNovo píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Chystáme se příští víkend na 5D i s dětmi (6 let a 3 roky) je to pro děti vhodné?
A když si vybereme nějakou tu horskou dráhu, není to zas pro dospělí nuda?
Děkuju
ahoj. my jsme byli se synem (4 roky) šli jsme na rats race (krysí závody) a malýmu se to líbilo maximálně a my se taky bavili luxusně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@8-P píše:
ahoj. my jsme byli se synem (4 roky) šli jsme na rats race (krysí závody) a malýmu se to líbilo maximálně a my se taky bavili luxusně![]()
Takže to stojí za to, jo? ![]()
Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím, dnes máme jít s babičkou a dědečkem do 5d kina. Dostali to jako dárek, tak jdeme taky
Kamarádka mě vystrašila, že by tam se seniory nešla. Opravdu je to tak nevhodné? Nedá se tam dát nějaký film, který zase až tak neháže?…Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisenika já bych tam s nima asi taky nešla, kolikrát je to o infarkt a dopředu nikdy nevíš, co tam bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani s detma a ani se starsima.. Pro me to byla jizda zivota
la sem 4× a pokazde hruza.. Teda pokud nejdete na neco detskeho..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFairy fakt?
tak to jsou teda blazni, ja byla dvakrat na nejaky draze horsky (pokazde jina) na hororu a jeste cosi a hnus.. Este kdyz ze spodu na nohy na me neco sahne, rvala sem na cely OC ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisenika Taky bych tam starsi lidi nebrala, ale treba se jim to zalibi.My byli na hororu a horske draze. Nejvic me vydesilo, kdyz na mne neco z pod zidle sahlo a ta strikajici voda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucciaaa joooo, to je humáč
to já s kámoškou (chodíme tam pravidelně my dvě, nikdo jiný nechce) už pokaždé dáváme nohy nahoru ![]()
Byla jsem na té ZOO dráze, Metro Fear, Panic House, strašidelný hřbitov, Run Away, Apocalypse, Optic Illusions, a dál už ani nevím…
Největší humus je ten Panic House, najdeš to i na YouTube všechny ty videa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marketa0211 @Lucciaaa tam jsou holky takové špagátky na ty nohy ![]()
Na mě to vyletělo zrovna, když ve videu po zemi běhaly hnusně velké krysy ![]()
To byl řeeeeeeev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFairy u me u nejakych brouku.Pak to rikam priteli, co sedel vedle me a ten jen koukal. Jakoze jemu nic.Asi to bylo tim, ze mel nohy od sebe.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.