5D kino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4077
30.8.14 08:07

Na bych volil Star Tour express, jen nikdy nevíš jakou variantu ti počítač namixuje. https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
16.10.14 14:45

Ahoj, obnovuji diskuzi.
Chystáme se příští víkend na 5D i s dětmi (6 let a 3 roky) je to pro děti vhodné?
A když si vybereme nějakou tu horskou dráhu, není to zas pro dospělí nuda? :)
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
16.10.14 15:02
@SarkaNovo píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Chystáme se příští víkend na 5D i s dětmi (6 let a 3 roky) je to pro děti vhodné?
A když si vybereme nějakou tu horskou dráhu, není to zas pro dospělí nuda? :)
Děkuju

ahoj. my jsme byli se synem (4 roky) šli jsme na rats race (krysí závody) a malýmu se to líbilo maximálně a my se taky bavili luxusně :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
16.10.14 15:04
@8-P píše:
ahoj. my jsme byli se synem (4 roky) šli jsme na rats race (krysí závody) a malýmu se to líbilo maximálně a my se taky bavili luxusně :D :palec:

Takže to stojí za to, jo? :D
Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
16.10.14 15:37

@SarkaNovo jj stojí je to fakt luxusní zážitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
5.1.15 17:54

Ahoj, prosím, dnes máme jít s babičkou a dědečkem do 5d kina. Dostali to jako dárek, tak jdeme taky :-) Kamarádka mě vystrašila, že by tam se seniory nešla. Opravdu je to tak nevhodné? Nedá se tam dát nějaký film, který zase až tak neháže?…Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.1.15 18:12

@Elisenika já bych tam s nima asi taky nešla, kolikrát je to o infarkt a dopředu nikdy nevíš, co tam bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
5.1.15 18:21

Ani s detma a ani se starsima.. Pro me to byla jizda zivota :D la sem 4× a pokazde hruza.. Teda pokud nejdete na neco detskeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.1.15 18:22

@Lucciaaa na tom dětském jsem byla poserinkaná nejvíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
5.1.15 18:31

@BlueFairy fakt? :D tak to jsou teda blazni, ja byla dvakrat na nejaky draze horsky (pokazde jina) na hororu a jeste cosi a hnus.. Este kdyz ze spodu na nohy na me neco sahne, rvala sem na cely OC :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
5.1.15 18:37

@Elisenika Taky bych tam starsi lidi nebrala, ale treba se jim to zalibi.My byli na hororu a horske draze. Nejvic me vydesilo, kdyz na mne neco z pod zidle sahlo a ta strikajici voda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.1.15 18:39

@Lucciaaa joooo, to je humáč :lol: to já s kámoškou (chodíme tam pravidelně my dvě, nikdo jiný nechce) už pokaždé dáváme nohy nahoru :D

Byla jsem na té ZOO dráze, Metro Fear, Panic House, strašidelný hřbitov, Run Away, Apocalypse, Optic Illusions, a dál už ani nevím…

Největší humus je ten Panic House, najdeš to i na YouTube všechny ty videa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.1.15 18:41

@marketa0211 @Lucciaaa tam jsou holky takové špagátky na ty nohy :D
Na mě to vyletělo zrovna, když ve videu po zemi běhaly hnusně velké krysy :lol:

To byl řeeeeeeev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
5.1.15 18:52

@BlueFairy u me u nejakych brouku.Pak to rikam priteli, co sedel vedle me a ten jen koukal. Jakoze jemu nic.Asi to bylo tim, ze mel nohy od sebe. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.1.15 18:54

@marketa0211 leze to z prostředka, to je fakt :D
Fuuuuuuuuuuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.