5D kino
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ps jednou jsem dokonce zažil v dokumentu o vyhynutí dinosauru oheň a tlakovou vlnu. To bylo ale v něčem jako je Techmania
v plzni, po dopadu obrovské plameny z nichž sálalo teplo a vzápětí vitr kterej šel od promítacího plátna.
Příspěvek upraven 29.12.13 v 07:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikynaU píše:
Zkusila bych ten důl nebo ten sněžnej závod.
Ten sněžný závod by nemusel být špatný, tak uvidíme ![]()
- Citovat
- Upravit
@weddiene Tak jsme byli včera v 5D kině v Edenu na sněžným závodě a bylo to super. Takže doporučuju
Ještě se tam vydáme na ten důl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám v plánu jít se synem na 5D film.. Můžete mi ňákej doporučit, nerada bych byla pak byla takhle zvěčněná (a to v lepším případě
)
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
@sissi79 ne to ne. Jedes na kolejich kus se pod Tebou propadne. Prisery s chapadly, chyzi Te za nohu vystrikne z nich tekutina mas to na obličeji. Ja na tom byla 2 a jefnou s 11 brachou a nemohli jsme si to vynachválit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sissi79 jojo to je ono. Je to fakt bajecny.
pak jsem byla na horske draze a nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marketka.1992 píše:
@sissi79 ne to ne. Jedes na kolejich kus se pod Tebou propadne. Prisery s chapadly, chyzi Te za nohu vystrikne z nich tekutina mas to na obličeji. Ja na tom byla 2 a jefnou s 11 brachou a nemohli jsme si to vynachválit.
- Citovat
- Upravit
@sissi79 jojo to je ono. Je to fakt bajecny.
pak jsem byla na horske draze a nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sissi79 no uvidis co Te zaujme. Nam navrhla slecna runway a nelitovala jsem. Pak v jinym meste tu drshu a to uz jsem rikala, ze nikdy 100* runway ale drahu uz ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
nerada bych si před ním trhla ostudu
je mu 10
![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.