Zoo - od kolika bude mimčo bavit?

391
14.3.12 14:43

Zoo - od kdy?

Ahoj,

prosím o zkušenosti, od kdy to bude mimčo v Zoo bavit? Od kdy chodíte?
Matýsek má 10 měsíců. Chci si koupit pernamentku do Zoo Praha a chodit s ním trochu častěji - bude mít vůbec zájem koukat?? Já do Zoo chodím moc ráda, pražská je krásná, je to taková hezká procházka. Malý je rád někde mezi lidma, tak si myslím, že by se mu mohlo líbit koukat i na zvířátka :kytka: Časem i třeba pohladit nějaké v té dětské zoo, pohrát si na hříšti, ve vodě…
Kdyby si třeba chtěla i nějaká maminka s podobně starým dítkem přidat, budeme rádi :palec:
Předem díky za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.3.12 14:49

Poprvé jsme byli taky nějak kolem 10ti měs. a v pohodě, koukala na zvířátka - největší hit byly surikaty, jak tam pobíhaly (Olomouc), samozřejmě ji nezajímal ležící tygr v dáli, ale co se hýbalo blízko kočáru, tak koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
14.3.12 14:52

malou baví zvířátka od malička, v zoo jsme byli v necelém roce a byla nadšená
starší má 5 let, poprvé jsme byli kolem roka a nebralo ho to, a nebere ho to do teď :nevim:
každé dítě je jiné, když jdeme teď (mladší necelé 3, starší 5), tak malá je nadšená od začátku do konce, starší to nějak přetrpí a celou cestu jenom posloucháme, jakou barvu mají elektročtyřkolky, které se dají půjčit u východu, která je jednomístná, která dvojmístná a kolikrát na nich pojede a kdy už tam konečně budeme, protože ho ta zvířata nebaví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.3.12 14:53

Já si myslím,že je to brzy,aby to dítko pobralo,ale na druhou stranu,jít na prochazku do parku nebo do zoo,tam se alespoň něco děje a jsou tam děti a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
14.3.12 14:53

Velká škoda, pro mě, že přebývám aktuálně na Moravě. V ZOO v Praze jsme byli s malou i manželem, tak nějak v září. To ji bylo cca 6 měsíců a ta zvířata ji naprosto fascinovala. Tenkrát jsme ji odnosili na rukou a to z neznalosti toho, že by z toho něco mohla mít a nevzali Manducu. Malá byla nadšená, já a manžel naprosto odrovnaní. Takové procházky by se mně a malé moc líbily. Fakt bych do toho s tebou šla, škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
14.3.12 14:54

Taky už jsme byli před prvními narozeninami. Nejlepší ale byly takové ty menší zoo, různé lesní apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.3.12 14:58

tak zasadni je jestli to bavi tebe..ja chodila s malou jeste kdyz byla v hlubokacu…protoze proste ZOO bavi me..pak postupne jak byla starsi tak ju to zacalo zajimat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.3.12 15:00

Staršího Zoo nebavilo ani ve 4 letech, mladšího už v roce jo .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
14.3.12 15:03

Jé no to jsi mi zrovna padla do noty :lol: Chtěla bych jít někdy příští týden s mým Mattym (9 měsíců). Taky koupíme permici. To by bylo bezva, kdybysme měli společnost :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.3.12 15:08

Ahoj, vyzkoušej nejdřív bez permice a uvidíš. My v ZOO slavili 1.narozky a v pohodě, malou to bavilo, i když byl březen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.3.12 15:13

Poprvé jsme byli v zoo Praha v mrňousových 3,5 měsících - to ho to ještě nebavilo. Od půl roku máme permici a chodili jsme celkem často - byli jsme i v Chomutově a Plzni (ta se mi líbí možná i víc než pražská) - kolem 9. měsíce a to už po zvířatech koukal.
Teď se taky v nejbližší době chystáme do pražské a taky se podívat, jestli ještě funguje zvěřinec v Chuchli :roll:

• Citovat
  • Upravit
14856
14.3.12 15:34

Poprve jsme byli v loni na jare, kolem velikonoc (to ji bylo asi 5 mesicu?), spis to byla vychazka pro nas, ale super, ted jsme byli v 17 mesicich a nejvetsi hit byli ptackove, to se chtela do toho pavilonu i vratit. Velci lvi a ze byli blizko a tak naprostej nezajem.

az pojedeme do prahy, tak se moc tesim tam, mam tu zoo desne rada.

ja bych zkusila jednu navstevu a podle toho koupila permici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
14.3.12 15:40

díky za reakce :mavam:
sice to kousek nemám, jsem od Benešova, ale do Prahy jezdím často, tak si ráda udělám výlet. Malý doma dost kňourá, zato vždy když jsme někde pryč, tak je spokojený :palec:

Štuclíček, super, napíšu SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
14.3.12 16:11

tak my sice v zoo nebyli, ale až bude hezčí počasí, tak se do našeho lesoparku zase vydáme, chodili jsme s ním okolo půl roka až asi 9měsíců a třeba takovej kůň byl pro něj naprosto zážitek :lol:

Lucenko, jezdíte do Chomutova?

Jo a v létě se chystáme do pražské zoo a myslím, že malej bude nadšenej. On pořád tahá knížky se zvířátkama a umí i plno zvuků zvířátek. Takže fakt záleží, jestli to dítě baví zvířátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
14.3.12 16:18

Myslím, že zvířátka ho baví - máme doma i venku psa a je z nich úplně hotovej :lol: Jen teda knížky (tedy ani knížky o zvířatech) ho moc neba, vždy když mu něco chci ukazovat v knížce, tak mi jí zavře a jde si lumpačit :? Ale venku nebo ve měste kouká okolo úplně soustředěně, je vidět, že ho to baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.