Zoo - od kolika bude mimčo bavit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak my sice v zoo nebyli, ale až bude hezčí počasí, tak se do našeho lesoparku zase vydáme, chodili jsme s ním okolo půl roka až asi 9měsíců a třeba takovej kůň byl pro něj naprosto zážitek ![]()
Lucenko, jezdíte do Chomutova?
Jo a v létě se chystáme do pražské zoo a myslím, že malej bude nadšenej. On pořád tahá knížky se zvířátkama a umí i plno zvuků zvířátek. Takže fakt záleží, jestli to dítě baví zvířátka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že zvířátka ho baví - máme doma i venku psa a je z nich úplně hotovej
Jen teda knížky (tedy ani knížky o zvířatech) ho moc neba, vždy když mu něco chci ukazovat v knížce, tak mi jí zavře a jde si lumpačit
Ale venku nebo ve měste kouká okolo úplně soustředěně, je vidět, že ho to baví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my chodíme do zoo od miminka, protože se tam líbí mně a manželovi ![]()
Co je malá ve spoorťáku od toho půl roku, tak se jí to líbí a kouká.
V Pražské nejvíc miluje lední medvědy, ideálně jak jsou ve vodě, tam trávíme půl hodiny.Pak to prolezem rychle k tygrům a další dlouhá zastávka je dole v dětské zoo, cpe se do výběhu prasatům a od roka leze na každé to dřevěné zvíře.Potom jsou favoriti tučňáci.
Děti to baví, hlavně pokud dělají zvířata kravál, tak je to zaujme.A je to krásná procházka i pro rodiče ![]()
- Citovat
- Upravit
tweetydee píše:
tak my sice v zoo nebyli, ale až bude hezčí počasí, tak se do našeho lesoparku zase vydáme, chodili jsme s ním okolo půl roka až asi 9měsíců a třeba takovej kůň byl pro něj naprosto zážitek![]()
Lucenko, jezdíte do Chomutova?
Jo a v létě se chystáme do pražské zoo a myslím, že malej bude nadšenej. On pořád tahá knížky se zvířátkama a umí i plno zvuků zvířátek. Takže fakt záleží, jestli to dítě baví zvířátka.
Párkrát v létě jsme v Chomutově byli, ale jenom na výletě ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravim maminky, nikde jsem nenasla potrebnou informaci tak se zeptam tady. Mozna to bude hloupý dotaz ale pro jistotu se zeptam jestli nekdo nevite, jestli muzeme s dvouletym synem do zoo na trikolce s vodici tyci. V kocarku uz sedet nechce, chce chodit ale zase tak dlouhou cestu neujde. Na te trikolce se rad vozi, tak nas napadlo ze by to bylo do zoo lepsi nez ho nosit v naruci. Prece jen se uz pronese. Chteli bychom do Zoo v Liberci a do Zooparku v Chomutove, nikde jsem informaci jestli tam trikolky mohou nenasla. Dekuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla jsem v zoo spoustu děti i na odstrkovadlech a koloodrazedle, podle mne to zakázané nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle bych neřešila, naše malá jezdí taky na odrážedle a všude to zatím bylo v pohodě
Hlavně si zoo užijte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky moc, ja se prave bala abychom tam s tim neprisli a oni nas nepustili ze se tam s tim nesmi. Nikdy jsem si nevsimla ze by tam nekdo byl s trikolkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V kazde zoo rozhodne odrazedlo povoleno neni, vzdy sleduji konkretni navstevni rad.
- Citovat
- Upravit
@Poison Eve píše:
V kazde zoo rozhodne odrazedlo povoleno neni, vzdy sleduji konkretni navstevni rad.
Tak si do konkrétního zoo zavolám a zeptám se, to takový probém není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amka.82 píše:
Tak si do konkrétního zoo zavolám a zeptám se, to takový probém není
To je objevne
![]()
- Citovat
- Upravit
Syn 3 roky. Zoo jako fajn, žirafa, krokodýl, tygr ale už těma zvířatama moc nezdržujte, támhle vzadu půjčujou přece ty skvělý elektrický autíčka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.