Zoo Brno vs Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
16.3.12 10:35

Olomóc :) Brněnská je taky fajná, ale olomoucká se mi líbí víc. A nejlepší mi přijde stejně pražská. Tam bych mohla být denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.3.12 10:36
hanapospis píše:
ja zastavam nazor ze kdyz ZOO nema slony tak to neni poradma zoo, miluji slony.
Takze za me Lesna. Jinak Jihlava ma taky krasnou zoo, tam jsem studovala takze ji mam taky nekolikrat projitou.Ale ja jsem asi zmlsana tou Lesnou tam jsem byla snad 100× a byla jsme zklamana i ze Zoo v Londyne a v Praze. V Praze jsem teda uz xx let nebyla, ale kdyz jsem tam byla naposeldy tak tam nic moc nebylo a sloni urcite ne :think:
A londyn tam nemaji ani medvedy natoz tak slony.. za vstupne za 20liber slabota. Lesna je 100× lepsi :mavam:

V Praze je slonů, a vlastně co vím, vždycky tam byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.3.12 10:40
stofi píše:
kate02 píše:
RyBANA píše:
kate02 píše:
RyBANA píše:
Já to teda ještě nikdy v Brně nelezla pěšky snad :lol: Dá se nahoru vyjet vláčkem, my do něj normálně dali i kočár a pohoda..a pak už jen pěkně dolů a do stran :nevim:Z těchto možností hlasuju pro Brno, kdyby byly ještě jiné tak za mě Dvůr Králové a Jihlava :palec:
ale k vláčku taky musíš vylézt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak jestli není někdo schopen vylézt ani k té restauraci - tak ať nechodí nikam :mrgreen: :lol:
zas ta cesta k tý restauraci je to nejnudnější z celé ZOO :oops: aspoň mně to tak připadá… Prostě o ničem… :nevim:
Vždyť je to kousek…

Kousek to je, ale nějak nepotřebuju, aby se mi dvouleťák bez kočáru uťapal hned na začátku :-) Prostě radši dám přednost zoologické, kde u toho navrhování někdo i myslel na návštěvníky (což se mi prostě u té brněnské moc nezdá no :-D ). Nehledě na to, že když jsme tam přišli v pondělí, tak nahoře ve stánkách nebylo nic, sice otevřeno jo, ale všechno vyjezený :mrgreen:

Prostě pokud bych měla volit mezi Olmikem a Brnem, tak byť jsme z Brna, jedem radši do Olomouce, no… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
16.3.12 10:42

A v Ostravě i slůně. Tak jděte každý den do jiné a nemusíte se dohadovat kde jsou sloni, kde kopečky, která je delší, kde mají suvenýry a kde restauraci :lol: My máme prošláplou každou min. 3× a Otravskou 100× protože jsme z Ostravy, každá má své pro i proti a všechny jsou kouzelné =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
16.3.12 11:47

My do Olomouce jezdíme každý rok a + si ještě nějakou v průbehu přidáme. letos to vypadá, že si prohlídneme ZOO v Praze, ale nad Brňěnskou přemýšlíme také. Malá má dva roky a kočárek už rok nepoužíváme, tak by jsme snad ten nerovný terén zvládli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
16.3.12 11:49

Jinak nejkrásnější pro mě je Lešná…ta je pro mě nádhernou ZOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.3.12 12:07
Megic píše:
Mě přijde, že v Brněnský je u vstupu tygr, pak člověk leze kdo ví jak dlouho do kopce,nikde nic a pak až u samého vrcholu a na něm jsou nějaké zvířátka. Stále propagovaný lední medvěd má dost hrozný výběh. Přijde mi taková neupravenáa zanedbaná. Když jsem tam byla s dětským táborem, tak děti 2× nadšené nebyly :nevim: .
Teď nevím,jak je od vás velký rozdíl jet do Olomouce nebo do Lešné? Já bych když už jela do Lešné

přesně tak jsem to viděla já, tygr pěknej, pak lední medvědi a nic moc zajímavého. Ale co se malýmu tenkrát líbilo, byly ty surikaty kousek od vchodu, to mají pěkně udělané i pro ty menší děti.
Mě hrozně vadily ty slepé ulice, kolikrát jsme šli takovou dobu, nic jsme neviděli a pak byl konec a museli jsme se vrátit :nevim:
potkali jsme hafo nasupených tatínků, co táhli kočárek do kopce zbytečně :mrgreen:

co se týče ostatních zoo, tak jsme byli spíš v těch menších, ale kde se nám líbilo byl Děčín, Ústí, pak Plzeň je nově udělaná a jezdíme taky často do Hluboké. Prcek ještě tak dlouho nevydrží pozornost, po dvou hodinách max ho přestává bavit vše, takže dáváme přednost spíš menším zoo ;)

• Citovat
  • Upravit
2457
16.3.12 13:10

Tak nás Brno vůbec neuchvátilo. Byli jsme tam jednou a myslím že na dlouhou dobu naposled. Ten kopec nahoru je šílenost. Kdyby to bylo třeba víc malých kopečků, ale tohle je jeden velký kopec nahoru a pak zase sešup dolu. Rozhodně bych tam nejela s malým dítětem bez kočárku. Zvířata taky nic moc. My máme kousek odtud Jihlavu, tam jsme min. 2 x ročně. Pak kousek od našich je Hluboká, tak tam taky každý rok zajedeme. Jsou to takové menší rodinné zoo. Pro malé děti tak akorát.
A jinak co se týká podle nás nejlepší Zoo, tak tou je ta ve Vídni. Tam už jsme byli 2×. Lepší jsme zatím neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.16 19:56

ZOO olomouc

Ahoj,
Olomoucká ZOO je určitě super. Mají tam „krmící“ koutek, který milují děti, vláček který vás proveze těmi nejhezčími místy i hezké výběhy.
Rozhodně doporučuji vyčlenit si na výlet celý den, protože je to super si vše v klidu prohlídnout a užívat si pěkného počasí a zvířátwek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uherak
16.5.16 10:57

Taky tady přispěju do diskuze, ačkoliv vše podstatné už asi zaznělo. Přikláním se v tomto případě k většinovému názoru a hlasuju pro Olomouc. Letos jsme tam byli na Čarodějnice a musím říct, že ten program měli opravdu moc dobře připravenej. A samozřejmě, terén je mnohem schůdnější, ale to už tady zaznělo nejednou.

• Citovat
  • Upravit
6
4.7.16 22:55

Behem 14 dni jsme byli v obou zoo a shodli jsme se s manželem ze se nemuzeme rozhodnout ktera je hezci. nutno rict, ze v brne se to hodne zlepšilo. obe zoo maji starsi pavilony kt.by potrebovaly spravit, obe maji krasne nove pavilony. takze Brno bych urcite nezatracovala-selmy, hnedi medvedi nebo treba africká vesnice jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
7.7.16 20:46

My byli v Olomouci v zoo a líbilo se nám tam. Chystáme se do zoo v Lešné u Zlína, kde je možné si pohladit rejnoka a nakrmit. Známí tam byli a chválili si to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.10.16 13:43

Ahoj, byl jsem snad ve všech zoo v ČR a musím říct, že nám se nejvíce líbila zoo v Olomouci. Super bylo safari. Moc jsme si to užili :) doporučuji Olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.10.16 13:47

ZOO Brno je taková kopcovitá a roztahaná :think: Olomouc máš rovinku, výběhy se zvířaty máš od sebe tak akorát, je přehledná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.10.16 13:52

My jsme spíš pro Olomouc, všechno je tam tak nějak jak má být. Je tam spostu atrakcí pro děti tak tam jezdíme celkem často. Koupili jsme rodinou prenamentku za 900 na 20 vstupu a valíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.