Dnešek v Zoo v Praze
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dnešek v zoo v Praze
Ahoj holky,chci se zeptat,kdo jste dnes byl v zoo v Praze a kolik tam bylo asi tak lidí?Chceme jít zítra,ale váháme-nemáme rádi,když je tam hlava na hlavě.Myslím,že dnes tam bylo určitě narváno,když bylo tak krásně!? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my jsme vyrazili hned ráno.Jeli jsme autobusem a už v Holešovicích byly davy lidí, že museli posílit spoje na bus.U zoo taky davy, ale u kasy to šlo rychle.V zoo, hlava na hlavě, do některých pavilonů se nedalo ani dostat - opice,tučňáci.U stánků čekání na gyros 3/4 hodiny.Odjížděli jsme ve 13 hod a fronta od kasy až nahoru na křižovatku, policajti odkloňovali dopravu, parkoviště plná.
Takže já už bych tam o víkendu nejela.Všude plno kočárků, dětí na motorce…
- Citovat
- Upravit
Děkuju moc za info,tak to asi nepojedeme.Nebudeme se rvát do busu s dvojkočárkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme jeli naštěstí s krosničkou, ale jak jsme dorazili k busu, stálo tam kočárů tak 12, čekajících na bus k zoo
šílené
- Citovat
- Upravit
zichisek píše:
Ahoj, my jsme vyrazili hned ráno.Jeli jsme autobusem a už v Holešovicích byly davy lidí, že museli posílit spoje na bus.U zoo taky davy, ale u kasy to šlo rychle.V zoo, hlava na hlavě, do některých pavilonů se nedalo ani dostat - opice,tučňáci.U stánků čekání na gyros 3/4 hodiny.Odjížděli jsme ve 13 hod a fronta od kasy až nahoru na křižovatku, policajti odkloňovali dopravu, parkoviště plná.
Takže já už bych tam o víkendu nejela.Všude plno kočárků, dětí na motorce…
Ty jo
. No, my do ZOO jezdíme moc rádi, už jsme objeli několikrát všechny v ČR, ale tohle jsme ještě nezažili. No jo, po dlouhé době je nádherný víkend…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paoloska píše:zichisek píše:Ty jo
Takže já už bych tam o víkendu nejela.Všude plno kočárků, dětí na motorce…. No, my do ZOO jezdíme moc rádi, už jsme objeli několikrát všechny v ČR, ale tohle jsme ještě nezažili. No jo, po dlouhé době je nádherný víkend…
Taky máme objeté skoro všechny.Já do pražské jezdím v týdnu-mám pernamentku tak je mi to fuk, ale chtěl s náma jet tatínek a když už jsme pak byli v těch Holešovicích už jsme nechtěli vymýšlet náhradní program.Ale tolik lidí jsem v pražské neviděla ani v o prázdninách.Jak jsme tam vlezli my, bylo na tabuli 3200 návštěvníků.
- Citovat
- Upravit
A teď psala jedna paní na facebooku, že tam vlezli ve 4 odpoledne a 16.000lidí
![]()
- Citovat
- Upravit
Tý jo.Ještěže jsme nešli..
Taky to nesnáším,když je tam narváno.Máte nějaký typ na to,kam v Praze jít s 1.5 ročním klukem?Má rád zvířátka a jeho táta taky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
suwari píše:
Tý jo.Ještěže jsme nešli..Taky to nesnáším,když je tam narváno.Máte nějaký typ na to,kam v Praze jít s 1.5 ročním klukem?Má rád zvířátka a jeho táta taky..
A co jít se projít do Prokopskýho údolí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haha, taky jsme byli
autem jsem v klidu cca ve 14.00 zaparkovala. Ve 4 - 17.000 lidí, ale podle mě víc, na jižním vchodu nefungoval turniket, paní nás pouštěla bokem.
Bohužel mám na tyto dny v ZOO štěstí, dnes to byly nic proti tomu, když minulý rok slavila ZOO narozeniny
Auta začínali stát u OMW v Holešovičkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
suwari píše:
Tý jo.Ještěže jsme nešli..Taky to nesnáším,když je tam narváno.Máte nějaký typ na to,kam v Praze jít s 1.5 ročním klukem?Má rád zvířátka a jeho táta taky..
Syn má 20m a u nás teď frčí krmení zverstva u Vltavy. Procházka po nábreží je taky fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mahdalka píše:suwari píše:A co jít se projít do Prokopskýho údolí?
A co je zajimavého v Prokopském údolí?Ještě jsem tam nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam jezírko s kačenama a labutěma,pískoviště s houpačkama a taky tam jsou zvířátka-tuším že kozy,ovce,poník…jde se po značkách a cestou jsou odpočívadla na svačiny…
My tam byli o vánočních svátcích a potkali jsme i pár kočárků-je tam i naučná stezka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nechoď, MASAKR, a to jsme přijeli až v 16:15h !! 16tis. návštěvníků…
- Citovat
- Upravit
mahdalka píše:
Je tam jezírko s kačenama a labutěma,pískoviště s houpačkama a taky tam jsou zvířátka-tuším že kozy,ovce,poník…jde se po značkách a cestou jsou odpočívadla na svačiny…
My tam byli o vánočních svátcích a potkali jsme i pár kočárků-je tam i naučná stezka
To zní hezky, taky děkuji za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.