Výstava Play - Praha / Mánes
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My jsme tam dnes taky sli a uzavreli to a nikoho nepousteli dovnitr, protoze tam bylo prelidneno. Skolky, skoly, rady na satny, no proste hruza. Pani nam rikala, ze to mame zkusit bud za pul hodiny, nebo vecer po 5. No taky me to mrzelo, ale neda se nic delat. Zkusime holt nekdy jindy, kdyz to teda prodlouzili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petro diky.
Ja prave u sousedu cetla, ze patky odpoledne jsou taky dost plne, ted jak se proflaklo, ze to prodlouzili, tak se tam nahrnou vsichni, co to odkladali + jeste ty skolky a skoly - staci kdyz dcera jedou se skolou dve tridy na vylet a je jich plny bus ![]()
No zitra to zkusime a poreferuju…
- Citovat
- Upravit
Chtěla jsem taky jít, jen mám čtyřměsíční mimino v kočárku, nevíte někdo dá se to s kočárkem absolvovat (schody, návaly a tak)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mafina5 píše:
Chtěla jsem taky jít, jen mám čtyřměsíční mimino v kočárku, nevíte někdo dá se to s kočárkem absolvovat (schody, návaly a tak)?
Mafino, co vim, tak na kocarky je tam takova mistnost vedle satny - da se tam zaparkovat, ale musis to absolvovat s mimcem na ruce. Tak jedine vzit s sebou jeste i nejake nositko…
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj,
zkusili jsme vystavu Play v Manesu o vikendu a diky kvantum lidi jsme to dvakrat uz vzdali.
Vystava je pro velky zajem prodlouzena do 20.unora.
Byl jste nekdo v patek? Da se to v patek po obede, idealne kolem druhe hodiny nebo to tam take uz predvikendove houstne? Dalsi moznost je pak ve stredu odpoledne…
Diky za rady a zkusenosti. Jinak vice info o vystave je tady:
http://kultura.idnes.cz/…a-Nikla.aspx?…
kdo z nasich znamych navstivil, byl nadsen…