Most, Mariánské Lázně – kde nakojit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Most, Mariánské Lázně - kde nakojit?
Ahoj holky,
poradíte kde se dá v Mostě a v ML nakojit, když tam pojedeme na celý den? Díky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, v každym městě jsou třeba kavárny a v Mariánkách obzvlášť tak klidně tam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Mariánkách je plno kaváren, kde můžeš v klidu nakojit. Pak plno laviček venku, ale na to je zima. To spíš v létě(parky atd.) Já bych to viděla na tu kavárnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslela jsem spíš, jestli někdo ví o místech vyloženě k tomu určených nebo aspoň dost vhodných. Třeba v Ikee jsou přebalovací místnosti a kojící koutek. Nedovedu si představit, jak miminko celý svlíkám a přebaluju někde na WC, kde není manévrovací prostor, a kojím všem na očích. Takže bych poprosila o doporučení, kam třeba chodí místní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to v Mariánkách opravdu nenajdeš.Normálně jsem kojila třeba v těch kavárnách a přebalovala taky tam v kočárku.To město má 15 tis.obyvatel takže tam přebalovací místnosti nejsou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vendy111 píše:
V Mariánkách je plno kaváren, kde můžeš v klidu nakojit. Pak plno laviček venku, ale na to je zima. To spíš v létě(parky atd.) Já bych to viděla na tu kavárnu
Ahoj, jsi z ML?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak říká Stensa, když se otočíš směrem ke zdi a ještě přehodíš plínu, tak to není žádný problém ![]()
Nebo jestli jedete autem, tak si vždycky odskočit tam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sabi.M píše:
Přesně jak říká Stensa, když se otočíš směrem ke zdi a ještě přehodíš plínu, tak to není žádný problém
Nebo jestli jedete autem, tak si vždycky odskočit tam..
S tim autem je to taky možnost, je to tam malý takže to do auta nebudete mít daleko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je fakt nepohoda, cestování s miminem, co?
Nestalo se vám někdy, že by vám obsluha řekla, ať jim tam nekojíte? Já vim, že mi to může být jedno, ve městě, kde mě nikdo nezná, ale stejně… ![]()
A co Mosťáci, že by taky nic?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já miminko teprve čekám, ale marně přemýšlím kde by se u nás v Mostě dalo takové místo najít. Asi tě zklamu, ale nic mě nenapadá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Grace, ja sice nejsem z ML ale znam to tam a v lete jsme tam s malym byli, o miste vylozene pro rodice s detmi tam neznam, ale s kojenim v restauraci jsem problem nemela, prebaleni taky probehlo v kocarku nebo v aute.
Jinak v Moste je tusim McDonald's a tam vetisnou maj na zachodek prebalovaci pultik pro prcky.
Ja si pamatuju, ja jsem si neumela predstavit kojit na verejnosti, ale je to fakt jen o cviku, casem jsem mela problem vytahnout prso ani pred tchyni a to je co rict ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v Mostě budeš mít docela problém. Přímo v centru je obchodní centrum Central Most, kde sice je přebalovací místnost, ale strašná. Sotva jsem se tam vešla s kočárkem. Ještěže mám přehazovací rukojeť, takže jsem ji vyklopila nahoru, jinak bych snad musela kočár nechat venku
Kojit by se mi tam teda vůbec nechtělo. Jak psala mauska, je tu McDonald's, ale tam jsem v přebalovací místnosti nikdy nebyla. Pak jsou pod magistrátem veřejné záchodky, moc hezké, čisté, bohužel bez přebalovací místnosti. Přebalovací pult je ještě, myslím, na WC v budově magistrátu, ale ten je otevřený pouze ve všední dny. Já kojila v kavárně/restauraci zády do místnosti. Nikdy mi nikdo nic špatného neřekl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za tipy! ![]()
Strace, ta přebalovací místnost v Centralu je prosím kde? Nikdy jsem si nevšimla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Grace píše:
Myslela jsem spíš, jestli někdo ví o místech vyloženě k tomu určených nebo aspoň dost vhodných. Třeba v Ikee jsou přebalovací místnosti a kojící koutek. Nedovedu si představit, jak miminko celý svlíkám a přebaluju někde na WC, kde není manévrovací prostor, a kojím všem na očích. Takže bych poprosila o doporučení, kam třeba chodí místní…
Tak v ML opravdu nic jako Ikea nenajdeš
jsou to lázně a samý hotel a restaurace, žádný nákupák
A v restauraci ti nikdo nic neřekne, neboj. A pokud by to bylo nepříjemné tobě, najdeš si volný „odstrčený¨“ stoleček a hotovo:-)Nevidím v tom problém:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stensa píše:vendy111 píše:Ahoj, jsi z ML?
V Mariánkách je plno kaváren, kde můžeš v klidu nakojit. Pak plno laviček venku, ale na to je zima. To spíš v létě(parky atd.) Já bych to viděla na tu kavárnu
ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.