Most, Mariánské Lázně – kde nakojit?

4162
23.1.11 10:45

Most, Mariánské Lázně - kde nakojit?

Ahoj holky,

poradíte kde se dá v Mostě a v ML nakojit, když tam pojedeme na celý den? Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
23.1.11 11:10

Ahoj, v každym městě jsou třeba kavárny a v Mariánkách obzvlášť tak klidně tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.1.11 11:15

V Mariánkách je plno kaváren, kde můžeš v klidu nakojit. Pak plno laviček venku, ale na to je zima. To spíš v létě(parky atd.) Já bych to viděla na tu kavárnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
23.1.11 11:16

Myslela jsem spíš, jestli někdo ví o místech vyloženě k tomu určených nebo aspoň dost vhodných. Třeba v Ikee jsou přebalovací místnosti a kojící koutek. Nedovedu si představit, jak miminko celý svlíkám a přebaluju někde na WC, kde není manévrovací prostor, a kojím všem na očích. Takže bych poprosila o doporučení, kam třeba chodí místní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.1.11 11:38

Tak to v Mariánkách opravdu nenajdeš.Normálně jsem kojila třeba v těch kavárnách a přebalovala taky tam v kočárku.To město má 15 tis.obyvatel takže tam přebalovací místnosti nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.1.11 11:39
vendy111 píše:
V Mariánkách je plno kaváren, kde můžeš v klidu nakojit. Pak plno laviček venku, ale na to je zima. To spíš v létě(parky atd.) Já bych to viděla na tu kavárnu :-)

Ahoj, jsi z ML?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
23.1.11 11:41

Přesně jak říká Stensa, když se otočíš směrem ke zdi a ještě přehodíš plínu, tak to není žádný problém :wink:
Nebo jestli jedete autem, tak si vždycky odskočit tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.1.11 11:44
Sabi.M píše:
Přesně jak říká Stensa, když se otočíš směrem ke zdi a ještě přehodíš plínu, tak to není žádný problém :wink:
Nebo jestli jedete autem, tak si vždycky odskočit tam..

S tim autem je to taky možnost, je to tam malý takže to do auta nebudete mít daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
23.1.11 11:51

Tak to je fakt nepohoda, cestování s miminem, co? :-? Nestalo se vám někdy, že by vám obsluha řekla, ať jim tam nekojíte? Já vim, že mi to může být jedno, ve městě, kde mě nikdo nezná, ale stejně… :oops:

A co Mosťáci, že by taky nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.1.11 12:11

Já miminko teprve čekám, ale marně přemýšlím kde by se u nás v Mostě dalo takové místo najít. Asi tě zklamu, ale nic mě nenapadá :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
23.1.11 12:53

Grace, ja sice nejsem z ML ale znam to tam a v lete jsme tam s malym byli, o miste vylozene pro rodice s detmi tam neznam, ale s kojenim v restauraci jsem problem nemela, prebaleni taky probehlo v kocarku nebo v aute.
Jinak v Moste je tusim McDonald's a tam vetisnou maj na zachodek prebalovaci pultik pro prcky.
Ja si pamatuju, ja jsem si neumela predstavit kojit na verejnosti, ale je to fakt jen o cviku, casem jsem mela problem vytahnout prso ani pred tchyni a to je co rict :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
23.1.11 14:41

Tak v Mostě budeš mít docela problém. Přímo v centru je obchodní centrum Central Most, kde sice je přebalovací místnost, ale strašná. Sotva jsem se tam vešla s kočárkem. Ještěže mám přehazovací rukojeť, takže jsem ji vyklopila nahoru, jinak bych snad musela kočár nechat venku 8-o Kojit by se mi tam teda vůbec nechtělo. Jak psala mauska, je tu McDonald's, ale tam jsem v přebalovací místnosti nikdy nebyla. Pak jsou pod magistrátem veřejné záchodky, moc hezké, čisté, bohužel bez přebalovací místnosti. Přebalovací pult je ještě, myslím, na WC v budově magistrátu, ale ten je otevřený pouze ve všední dny. Já kojila v kavárně/restauraci zády do místnosti. Nikdy mi nikdo nic špatného neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
23.1.11 15:45

Díky všem za tipy! :palec:

Strace, ta přebalovací místnost v Centralu je prosím kde? Nikdy jsem si nevšimla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.1.11 17:19
Grace píše:
Myslela jsem spíš, jestli někdo ví o místech vyloženě k tomu určených nebo aspoň dost vhodných. Třeba v Ikee jsou přebalovací místnosti a kojící koutek. Nedovedu si představit, jak miminko celý svlíkám a přebaluju někde na WC, kde není manévrovací prostor, a kojím všem na očích. Takže bych poprosila o doporučení, kam třeba chodí místní…

Tak v ML opravdu nic jako Ikea nenajdeš :-D jsou to lázně a samý hotel a restaurace, žádný nákupák :-) A v restauraci ti nikdo nic neřekne, neboj. A pokud by to bylo nepříjemné tobě, najdeš si volný „odstrčený¨“ stoleček a hotovo:-)Nevidím v tom problém:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.1.11 17:20
Stensa píše:
vendy111 píše:
V Mariánkách je plno kaváren, kde můžeš v klidu nakojit. Pak plno laviček venku, ale na to je zima. To spíš v létě(parky atd.) Já bych to viděla na tu kavárnu :-)
Ahoj, jsi z ML?

ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.