Výstava Titanic Brno - jak zvládnout bez nosítka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Bonitta1 anebo se můžete vystřídat, jeden půjde na výstavu, druhý počká u kočárku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bonitta1 Nebo můžete vzít dítě do náručí. Dělá se to vcelku běžne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bonitta1 píše:
Ahoj, nebyli jste prosim nekdo na vystave Titanic v Brne? Chteli jsme jit, ale na strankach maji zakaz kocarku, prosim vyuzit nositko. Hadam, ze nositko k propujceni nemaji a rodiny bez nositek maji smulu..
Proč by jako měli mít nosítko na půjčení?
Drzost některých jedinců je fakt nad moje chápání. Je x možností. Zařídit si hlídání, vystřídat se u kočárku, nést díte v náruči,nosítko si koupit, nosítko si půjčit, nebo tam vůbec nechodit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lychee13 Bohuzel, hlidani nemame, moznost si nositko pujcit taky ne. Verze nechodit.. Kdyz nas asi vystava zajima a jit tam chceme.. A jit tam chceme spolu, kdyz volneho casu moc spolu netravime kvuli praci. A kupovat si nositko jen kvuli jedne navsteve, kdyz vim, ze pak ho uz nevyuziju, mi prijde zbytecne. Takze ruky to jisti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bonitta1 Jsou půjčovny nosítek, a není jich málo. Zkus pohledat Možnost půjčit si nositko třeba na víkend má dnes každý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gaforia zajimave.. Diky za info. Radsi si ho vemu do satku. Ale prosim, na jak dlouho je cca prohlidka? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bonitta1 já jsem to nějak nepočítala.. záleží, co všechno Vás bude zajímat. Dostanete “sluchátko” a skoro u všeho si můžete poslechnout výklad. Takže myslím tak půl hodiny/hodinu..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my byli ,když to bylo v Praze a strávili tam skoro 3 hodiny…
za půl hodinky-hodinku bysme to je prolétli
Moc se mi ta výstava líbila.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z hele, já fakt nevim
![]()
Mně se to taky líbilo, tak je možný, že jsme tam byli taky dýl
čas jsem nesledovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.