Vystouplý poševní vchod

27
11.12.13 18:38

Vystouplý poševní vchod

Zdravím,
omlouvám se za lehce nechutný dotaz, ale dnes při sprchování jsem si všimla, že nemám poševní vchod dovnitř, jako jsem to vždy mívala, ale trochu čouhá jakoby ven…nevím jak to popsat..je to jako bych měla u vchodu další malé pysky…také nevím, jestli to náhodou není čípek…v tom se vůbec nevyznám. Téměř před dvěma měsíci jsem vysadila antikoncepci a ještě jsem nerodila. Je mi 23. Dnes 11. den cyklu…dost mě to vylekalo…Je to normální a nebo je něco špatně? K dr se teď nedostanu, jsem nemocná…
Jinak to nebolí, nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2642
11.12.13 18:45

Edit chyby

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.12.13 18:54
@kjhui píše:
Ahoj, uplně přesně nechápu popis, ale to co čouhá, při dotyku na to to cítíš (je to část vnější citlivé tkáně) nebo necítíš (je to část vnitřní necitlivé tkáně)?

DOtyk cítím, ale bolestivý není. Je to jakoby vystouplý lehce poševní vchod…nevím, jak to lépe popsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
11.12.13 19:37

@Nefi1 jakoby napuchle okoli okolo…ehmmm diry? :D nebude to presnejsi popis?

• Citovat
  • Upravit
27
11.12.13 19:40
@elis_an3 píše:
@Nefi1 jakoby napuchle okoli okolo…ehmmm diry? :D nebude to presnejsi popis?

No nevím, jestli by se to tak dalo definovat…ale i to je možné…prostě při ohmatu je tam něco navíc a vadí to..ale je při pohmatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
11.12.13 19:42

@Nefi1 to je divne…ja mivam napuchle, ale po sexu, mozna budu nejlepsi zajit na gyndu..

• Citovat
  • Upravit
2868
11.12.13 19:44

@Nefi1 asi chápu co popisuješ :lol: je to taková boule, co vystupuje z poševního vchodu, že? ;) Myslím, že je to jen hodně prokrvenou sliznicí, měla jsem to u obou těhotenství, což teda není Tvůj případ :D, ale každá jsme jiná, takže bych řekla, že to můžeš mít i normálně :) Jindy jsi to na sobě nepozorovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.12.13 19:44

@Nefi1 Jako sliznice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.12.13 19:52

Právěže jsem si toho nikdy předtím nevšimla…je možné, že to mívám, ale nevím o tom…proto mě to zarazilo…když jsem se myla, tak mě zarazilo, že jsem při matí narazila na takový jako když val..jak to popsat..když jedete prstem po pysky od klitorisu k poševnímu vchodu, tak tam mám teď jakoby takový vyvýšený val a až poševní vchod..z toho usuzuji, že je buď oteklý nebo vystouplý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 20:04

@Nefi1
prosím jak jsi to potom vyřešila? mě se to právě objevilo dnes a jsem celkem z toho v šoku nikdy jsem to neměla tak bych ráda věděla něco víc, a jsem ráda že v tm nejsem sama. děkuji

• Citovat
  • Upravit
27
26.6.14 22:20

Nevyřešila. Byla jsem u doktorky..ta to jak když neviděla, protože jí to přišlo normální..ale přišla mi díky tomu na něco úplně jiného. Takže jsem pak byla na zákroku a prohlédli si mě další 3 doktoři a pořád to mám. Přestala jsem to řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.14 07:48

@Nefi1 jestli se můžu zeptat co ti díky tomu našli? Protože jsem také vysadila ze zdravotních důvodů - velký předpoklad trombozy antikoncepci, tento měsíc to je poprvé. A nikdy jsem to neměla, přijde mi jako by se tam trošku něco posunulo:-)
Mám strach právě co to může být. A prosím tě jak jsi to doktorce pojmenovala? Vůbec netuším jak ji to mám popsat… Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.14 07:58

Právě, že se mi to objevilo ze dne na den, a od té doby co se mi to objevilo mě občas svědí pochva (celá i vevnitř)., ale není to takové svědění jako při kvasinkách například. Chvíli to svědí, chvíli ne a tak. Nevím jestli to s tím bude souviset či nikoliv. A trošku mě pobolívá levý vaječník, zejména když udělá, prudký pohyb. Tak jestli bys neřekla alespoň trošku co ti díky tomu našli. Měla jsem v plánu s tím jít k doktorce, ta si ale vzala dovolenou, takže musím čekat do příštího týdne, ale to už v pondělí mám mít menstruaci, ale po vysazení anti si nemyslím… Tak teď nevím jestli mám jít i přesto k doktorce a nebo počkat chvíli ještě, buď po menstruaci nebo pokud ji nedostanu tak rovnou na injekci.

Děkuji moc:-)

• Citovat
  • Upravit
27
27.6.14 08:15

No…mě se to objevilo loni někdy začátkem prosince…ze dne na den..taky… antikoncepci jsem vysadila předtím..buď nějak říjen-listopad…ale teda MS jsem dostala vcelku normálně..ono pokud jsi jí brala dlouho, tak může být tělo na ten cyklus ještě naučené (na tohle je skvělý gynex kapky)…každopádně..našli mi díky tomu kondylomata..což nechápu, kde jsem k nim přišla..ale budiž..takže mě museli důkladně prohlížet zvenku i zevnitř a nic neříkali, že by bylo divné…takže asi možná se jenom s časem mění, nebo se uvolňuje..nevim no…ale nesvědilo mě nic, pobolívá mě tam občas furt…jakože já to mám normálně, že mě tam čas od času zabolí ve vaječníku…ale to můžou být hormony ne? ;)

Doktorce jsem normálně řekla, že mám okolo poševního vchodu najednou takovou bouličku…že to mám vylezlé a neměla jsem to..nebyla schopná pochopit o čem mluvím..přišlo jí to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.14 08:20

Taky mě občas píchlo ale teď to je častěji právě. Byla jsem asi před 2 měsíci cca na gyndě a tam mi nic nenašla a teď toto. Mám strach co z toho může být, jelikož s přítelem nepoužíváme kondom jelikož ho nesnáší a nejde mu to s ním moc. On nic nemá. Celkem hodně trpím na kvasinky, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala. Jsem z toho fakt na prášky, protože zrovna týden tomu se mi také na klitorisu objevil malý vřídek, který praskl a teď to je v pohodě. a teď toto.. se mi chce už brečet z toho:(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa