Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, potřebovala bych radu. Pekla jsem vanilkové rohlíčky, byl to takový fofr, že jsem úplně zapomněla obalovat teplé v cukru a vzpomněla jsem si až byly úplně studené. Jde to nějak zachránit? Na studené už cukr asi tak nechytne že… Díky ![]()
@Mymamemimi píše:
Ahoj, potřebovala bych radu. Pekla jsem vanilkové rohlíčky, byl to takový fofr, že jsem úplně zapomněla obalovat teplé v cukru a vzpomněla jsem si až byly úplně studené. Jde to nějak zachránit? Na studené už cukr asi tak nechytne že… Díky
Co hrotis, je pak na tacku prostě posypes cukrem, kdyz moc cukru ted nechytne
V pohode sice se moc nechytne, ale treba ja mam radsi kdyz jsou spis min nez vic ocukrovany a minuly rok jsem se vykaslala i na to a proste byly bez obalovani a i tak byly desne dobry ![]()
Taky jsem je teď nechytla úplně teplý
já měla některý za tepla až moc křehký, tak jsem chtěla chvilinku počkat a chytl cukr tak tak… Jako jestli je nechceš cukrovat az na stole, nebo to prostě obalit tak jak to chytne, tak bych je klidně dala na půl minutky do trouby, jen ohřát.
Za nas za studena lepsi. Ty teple nam pak prijdou extremne preslazene. Na tech studenych nam to v pohode drzi a je to sladke akorat. A to rika i dite, ktery je na sladky nemocny.
@Mymamemimi píše:
Ahoj, potřebovala bych radu. Pekla jsem vanilkové rohlíčky, byl to takový fofr, že jsem úplně zapomněla obalovat teplé v cukru a vzpomněla jsem si až byly úplně studené. Jde to nějak zachránit? Na studené už cukr asi tak nechytne že… Díky
V klidu, můžeš je obalit i studené, aspoň na nich nebude takový nanos cukru.
Neobaluji, to jsou pak desne preslazene.
Jen posypu cukrem pres sitko.
Neobaluji teplé, ale čekám do úplného zchladnutí. Nejsou tam nánosy cukru a chuťově super.
Mě to lehce pocukrované chutná více. Dělám to úmyslně i u pracen.