Vytáhnutí stehů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1394
2.2.15 11:03

@zrofka to mi říkali taky. Myslela jsem, že se po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
2.2.15 11:09

@smudlik.esta to já taky.. ten jeden tolik nebolel..ale ted druhý, co byl hluboko..to bylo šílené… brrrrr..jsem si pěkně zařvala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
2.2.15 14:45

Jo dren, to byla lahůdka. Mě to potkalo jednou a bylo to pěkně hnusné. Ani to moc nebolelo, ale ten pocit, jak kdyby to tahali až z palce u nohy :|

• Citovat
  • Upravit
2716
2.2.15 14:51

Tak tak.. po císaři ustřihli jen ty konce.. vůbec nebolelo (nemělo co:D), zato po slepáku jsem myslela, že vyletím z kůže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.2.15 01:21

@zrofka To já taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
3.2.15 05:08

Taky se strašně bála :) příjdeš tam sestra ti střihne jednu stranu rychle vytáhne-5 sekund tě to bude pálit. Nic víc nemáš se čeho bát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.2.15 15:48

@Sabuliin me zas tahali vstrbatelne stehy, ktere se nevstrebali ze sliznice ze spodku… a nebylo to nic hrozneho, sice jsem je varovali ze jim mozna ukopnu hlavu, ale Dr. i sestricka zustali nazivu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.7.18 16:17

@Nikolllet au jehlička a nit podkůží. Vím, že je to stará diskuze, ale čekáme 9.7. vyndávání stehů po císaři a taky se bojím bolesti. Bolí mě ta jizva po stranách když hlavně vstávám z postele. Jsem týden po císaři. První porod byl normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.7.18 13:23

a navíc jsem přecitlivělá, to prohlásila i doktorka před sekcí a navrhla úplnou anestezii a udělala dobře, kord když manžel ikdyž stihl přijet do začátku porodu, tak přesto ho nepustili za mnou zapomněli na něho a já usnula ubrečená a vyděšená, samé cizí tváře doktorů a sestřiček. :lol: akorát jsem ho pak viděla na 3 minuty po probuzení něco říkal děkovného za malou, pak mi strčila doktorka malou před obličej a pak už si nic až na první noční kojení nepamatuji, jelikož jsem usnula zase a sprostě nadávala bolestí :,( :,( :,( dávali mi silnější morfium a něco navíc a tak to snad nebude ztra bolet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.20 23:48

Baja

Ahoj lidi..ja byla na abdominoplastice…a mela jsem 3 dreny…a ty byly sesity a jak nastrikal desinfekci..a ustrihl u ziveho masa..malej jsem se poto…ale ted jdu na vytazeni po 12 dnech… nebude to takto bolet, ze ne?;(*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100