Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky prosimvas, boli vytazeni stehu po cisari?
Mam jeden steh, na zacatku a na konci je jakoby svorka… Mam z toho hruzu.. ![]()
@Sabuliin Nedivim se, kazda bolest je stres.. teda aspon pro me
tak at to moc neboli ![]()
@Sabuliin Neboj. Mě to takhle tahali po slepáku. Sice je to menší jizva (u mě cca dvoutřetinová než po císaři), ale jenom to zatahalo. Nebylo to nic hrozného.
Sedim v cekarne a mam pocit ze bych zadkem čtverku drat prestrihla jak mam strach ![]()
Spíš to jen polechtalo ![]()
dr. odstřihl na každém konci uzlík a pak zatáhl a nejednou vytáhl celou nit, otázka asi 3 minuty chystání, mě na lehátko, on desinfekci a nástroje… a během 5 sekund hotovo ![]()
Neboj, nebolí to. Vytáhne to jakoby zaráz. Já jsem seděla s hrůzou, dopředu jsem, se nadechla a ono nic, žádná bolest
Je to jakoby sis projela jehlickou na prstu pod kůží (ne do masa). My jsme to delali na základce, že jsme si prošívali jehličkou a nití ruku pod kůží a je to ten samý pocit
![]()
Nemusíš se bát, nebolí to, jak psali holky opravdu to max štípne a zatahá…Ale musím přiznat, že jsem měla taky nahnáno ![]()
@Sabuliin píše:
Ahoj maminky prosimvas, boli vytazeni stehu po cisari?
Měla jsem samovstřebávací, takže mi žádné stehy nevyndavali. Jen před propuštěním ufikly konce těch samovstřebávacích stehů, abych si je nezatrhávala o oblečení.
Mě jen týden po porodu ustřihla sestra ty konce. Akorát se mi v tom sestra Hrabala snad půl hodiny a nešlo ji to. Ale pak přišla druhá a za minutu hotovo. Pro mě bylo po císaři nejhorši když mi vyndavala sestra dren.
Mě to teda vůbec nebolelo… a to jsem se bála.. děsně.. protože mi před tím vyndavali dreny…a taky říkali, že to nebolí..a to bolelo jako prase…