Vytéká hnis z uší

Anonymní
4.12.12 10:44

Vytéká hnis z uší

Prosímvás zajímá mne zda má někdo zkušenost s vytékáním hnisu z uší. Tento problém se týká mne a mám s ním problémy od porodu (2 měsíce). Nevím čím to, jestli jak jsem tlačila a něco mi tam prasklo..prostě mi v noci neustále vytéká hnis z uší. Docela dost silně to zapáchá a celý vnitřek ucha mě svědí, takže si neustále uši čistím až do krve jak to svědí. Ve finále si tím způsobím to, že mi to začne téct ještě více 8o mám hrozný strach z ušního už od děství (neustálé záněty středního ucha). Takže jistě chápete, že se nejdříve ptám tady Vás, abych popřípadě věděla co to je a co mě čeká. Občas je pár dní klid a vše vypadá, že bude ok..stroupky v uších se krásně zahojí (po tom mém zuřivém škrábání) a pak se vše opakuje znovu! :zed: Teď mám už pár dní lehce zalehlé v jednom uchu. Vím, že to je tím, jak jsem v noci dlouho ne tom uchu ležela a prostě ten tekoucí hnis mi to tam „ucpal“..stalo se mi to párkrát, ale vždycky to za chvilku přešlo..nevím co to může být :? nezažila ste některá? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
4.12.12 10:51

To nebude střední ucho, to by ti musel prasknout bubínek, aby něco teklo ven. Je to asi zánět zvukovodu, zajdi k doktorovi, jsou na to kapky a léky, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 10:53

@Cuarentena vím, že to tentokrát není střední ucho..to jsem spojovala se strachem z ušního z děství..právěže to ani nebolí, jen je to dost nepříjemné

• Citovat
  • Upravit
2528
4.12.12 11:08

Ahoj, raději si k tomu ušnímu zajdi určitě to taková hrůza nebude, dlouho neléčený zánět zvukovodu může poškodit sluch a 2 měsíce je už ted dost dlouhá doba. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
4.12.12 11:11
@Anonymní píše:
Prosímvás zajímá mne zda má někdo zkušenost s vytékáním hnisu z uší. Tento problém se týká mne a mám s ním problémy od porodu (2 měsíce). Nevím čím to, jestli jak jsem tlačila a něco mi tam prasklo..prostě mi v noci neustále vytéká hnis z uší. Docela dost silně to zapáchá a celý vnitřek ucha mě svědí, takže si neustále uši čistím až do krve jak to svědí. Ve finále si tím způsobím to, že mi to začne téct ještě více 8o mám hrozný strach z ušního už od děství (neustálé záněty středního ucha). Takže jistě chápete, že se nejdříve ptám tady Vás, abych popřípadě věděla co to je a co mě čeká. Občas je pár dní klid a vše vypadá, že bude ok..stroupky v uších se krásně zahojí (po tom mém zuřivém škrábání) a pak se vše opakuje znovu! :zed: Teď mám už pár dní lehce zalehlé v jednom uchu. Vím, že to je tím, jak jsem v noci dlouho ne tom uchu ležela a prostě ten tekoucí hnis mi to tam „ucpal“..stalo se mi to párkrát, ale vždycky to za chvilku přešlo..nevím co to může být :? nezažila ste některá? Díky

To vypadá jako nějaká infekce ve zvukovodu :cert: raději běž na ušní, ať se ti to nerozšíří i do vnitřního ucha. A taky je tu riziko, že to můžou od tebe chytit i ostatní členové rodiny, takže raději zvýšený hygiena 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.12.12 11:27

Vypadá to na zánět zvukovodu, dosla bych si na ORL :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.12.12 11:42

To by chtělo doktora at se na to podívá, to není sranda abys neměla problémy se sluchem, podívá se na to a vyčistí to, ale s tím bych neotálela a šla, to vydržíš, pokud bude něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.12.12 21:00

záněty uší

Samozřejmě je lepší zajít k lékaři, ale na záněty uší stejně dobře funguje i vlastní moč, nejlepší je střední proud ranní moči a kapat každé 2 hodiny do ucha popřípadě i do nosu - mám vyzkoušené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kunhůtaXS
29.8.13 13:40

Mám to taky ten hnis. v levym uchu, vůbec to nebolí a moc to teda nevoní :D mám to už tak půl roku, ne-li víc. chystám se k doktorce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex