Dorsiflex - za jak dlouho zabere?

9306
4.12.12 07:20

Dorsiflex- za jak dlouho zabere?

Zdravím.

Už jsem v celku dost zoufalá. Už nějakou dobu mám jakoby stažený hrudník, ovšem v sobotu jsem spadla z koně-né nějak hrozně-a od té doby mám naprosto šílený kámen na hrudníku. Bolí mě mězi lopatkama, a na hrudníku. Co mě teda nejvíc drásá nervy jak citím extrasystoly až někde v krku. Do toho ještě teda abych se asi nenudila tak mám angínu, takže včéra jsem ještě letěla pro atb. Byl tam dr zástup. Na otázku kdy zabere Dorsiflex tak mi říkal, nejdřív at se vyřeší nachlazení a to byla celá jeho odpověd. Jsem už z toho dost hotová, protože to je fakt nechutný. Když jsem se mu teda jooo zmínila o tom bušení, tak mi řekl, že teda si mě poslechne-ovšem ta ochota teda to bylo naprosto šílený, jako ani mi nedal stetoskop / doufám, že se to tak jmenuje :D / na tělo a už říkal „máte respirační arytmii“. Když jsem se ptala co to je, tak teda mi vysvětlil, že to maji labilní lidi-takže jsem byla totál za hypouše. No nic, prostě je to humus, nikomu bych to nepřála. Mám dvě malé děti, takže si to umíte představit.

Do kdy se se mi mělo ulevit, od těch zad? Děkuji za každou odpověď! A všem přeju krásný den. Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
4.12.12 07:34

Dorsiflex bere můj manžel a říká, že se mu uleví vždycky max. do hodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.12.12 07:36

Tak to teda já ho beru od neděle, denně dva a teda… zatím ani náznak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.12.12 07:39

A nemá to nějakou souvislost s tím pádem? třeba nalomený//naražený žebra, nebo něco takového..tam by to asi už nepomohlo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.12.12 07:44

Já právě nevim. Jako v pohybu mě to teda nebrání vůbec, jen mě to bolí při nádechu, a prostě mezi lopatkama, jde to zad všude a hlavně ted hrudník, to mě táhne hrozně a jakoby mě tam seděl slon :roll: od klíčních kosti až prostě na prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.12.12 07:47

Když přítele chytnou záda, tak bere 1-1-2, úlevu (ne vymizení bolesti a ztuhlosti) pociťuje ještě ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.12.12 07:51
@Šema píše:
Já právě nevim. Jako v pohybu mě to teda nebrání vůbec, jen mě to bolí při nádechu, a prostě mezi lopatkama, jde to zad všude a hlavně ted hrudník, to mě táhne hrozně a jakoby mě tam seděl slon :roll: od klíčních kosti až prostě na prsa.

Naražený žebra bolí při nádechu jako pes…asi bych šla na RTG..pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.12.12 08:06

Mě to jako nebolí v oblasti žeber, ale jak jsem psala od klíčních kostí před celý hrudník. :think: No uvidim. Za týden mám jit na kontrolu po angíně tak snad to do té doby povolí. Ještě mě napadlo, mám na to dávát teplé? nebo studené? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
4.12.12 08:40

Tak asi te nepotesim, tohle mel manzel pred 2 lety. Bolelo ho na hrudniku, mezi lopatkama, rikal, jako by na nem sedel. V noci ho budilo buseni vlastniho stdce a „divny“ pocit…Byl na ekg, gastroskopii, rtg, rehabilitace atd…Dostal par prasku-dorsiflex, neco na srdce, magnezko…nic nepomohlo, nikdo nevedel co to je. Az jeden doktor mu rekl, ze to je psychicky-jsou to zachvaty tzv. Panicke uzkosti, nekdo tomu rika jeste syndrom (neco-nepamatuju) vojaka. Musim rict, ze s tim bojoval fakt dlouho-vic jak rok, obcas zachvat dostane, ale uz to neni trvaleho razu. Pomohlo mu vycistit si hlavu-sport, dovolena, delsi vylet, zdrava lehka strava, dostatek tekutin, kondicni cviceni nebo plavani a kdyz to bylo k nevydrzeni, tak Persen forte (prirodni prasky na nervy). Pil bylinne caje na ocistu organismu a medunku s materidouskou pred spanim na uklidneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí