Vytí psa, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
12.11.14 08:03

@Ziina Začalo mu být smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
12.11.14 08:11

@Ziina A je celej paf když za ním dojdeš? A pláče už když odcházíš? Protože takto mi to na ten stesk nesedí… nevím. A když mu tam necháš otevřeno ven? Teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
12.11.14 08:11

Já…já bych zavřená ve sklepě ale asi taky vyla a plakala… :,( Aspoň to přiláká paničku mě podrbat, když nic jiného, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.11.14 08:14
@Castiel píše:
Já…já bych zavřená ve sklepě ale asi taky vyla a plakala… :,( Aspoň to přiláká paničku mě podrbat, když nic jiného, co?

Asi tak. Mě to přijde docela síla mít psa zavřenýho ve sklepě. Kdyby byl zavřený venku tak aspoň může koukat co se děje ale takhle :nevim: Ale já mám celkově problém se zavřenými psy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
12.11.14 08:17

@terien A co v kotci? Tam taky může koukat! A na co kouká na zahradě? V řadovce? Na plot? Pes většinu dne prospí, to kouká na vnitřek svých víček bez ohledu na to, co je za nimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 08:20

@LadyLada moc se mně nezdá, že by tak najednou.

@Bejbyy právěže není, leží, těká očima, čeká co bude a až si sednu, tak se mazlí. Ale dřív už poskakoval pod schodama a třeba hned letěl k vratům a na zahradu, nebo k misce s vodou aby upozornil, že chce nalít. Včera si lehl do cesty a když jsem ho překračovala tak to s ním ani nehlo.

@Castiel on ale není zavřenej celej den. Ráno ho pouštíme - na zahradě má zateplenou boudu aby se měl kam schovat v zimě a nezateplenou aby se měl kam schovat v létě :jazyk:, jenom na noc ho pouštíme dom, protožě jak říkám, byl to byťák a bylo nám ho líto ho najednou nechávat přes noc na zahradě :hug:. Ale přece když mu otevřu a ven se mu nechce, tak ho nepotáhnu smykem, chudáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
12.11.14 08:21

@Ziina A na vycházce a jinak blbne normálně? Nebo je taky takový „mouchy sežerte mě“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.11.14 08:25
@Bejbyy píše:
@terien A co v kotci? Tam taky může koukat! A na co kouká na zahradě? V řadovce? Na plot? Pes většinu dne prospí, to kouká na vnitřek svých víček bez ohledu na to, co je za nimi

Jo já myslela kotec když už musí být zavřený. A na co kouká v řadovce? Na co chce, většinou má ta zahrada nějaký plot za který je vidět, může pobíhat, očuchávat, očůrávat, hrabat, „hlídat“,… Rozhodně lepší než koukat na zeď ve sklepě. Když zakl. pes většinu dne spí tak proč pořád veje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 08:27
@terien píše:
Asi tak. Mě to přijde docela síla mít psa zavřenýho ve sklepě. Kdyby byl zavřený venku tak aspoň může koukat co se děje ale takhle :nevim: Ale já mám celkově problém se zavřenými psy.

Když máme v létě otevřený vrata do garáže, tak se stejně drží v garáži a buď chrní nebo se chladí na dlažbě. Ven se chodí akorát proběhnout a zase zpátky, když chce bejt venku, je venku. A není to kvůli tomu, že by nás vyhledával, my jsme třeba venku, on v garáži, nemyslím si, že bysme ho nějak týrali tím, že je přes noc zavřenej ve sklepě když byl zvyklej v bytě tak nám ho bylo prostě líto :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 08:30
@terien píše:
Jo já myslela kotec když už musí být zavřený. A na co kouká v řadovce? Na co chce, většinou má ta zahrada nějaký plot za který je vidět, může pobíhat, očuchávat, očůrávat, hrabat, „hlídat“,… Rozhodně lepší než koukat na zeď ve sklepě. Když zakl. pes většinu dne spí tak proč pořád veje?

A kdo ho má celej den ve sklepě? 8o 8o Psala jsem, že ho tam máme přes noc, ráno ho pouštíme na zahradu :roll: ale když jsem mu dneska otevřela, tak ven jít nechtěl, tak ho mám táhnout smykem? Nechala jsem mu otevřený vrata, když bude chtít, tak si ven půjde :zed:.

@Bejbyy na vycházce je normální. Ale nemyslím si, že bysme s ním chodili málo :think: každej den s ním na hodinku jdeme, když nám to vyjde, jdeme i víckrát denně :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
12.11.14 08:32

@terien Proč vyje nevíme, na to se snažíme přijít…
Ještě řekni, že pes zahradní se nemusí venčit, protože běhá po zahradě kde má vjemů dost… má to 100 poch. aný, očuchaný, pokud zahrada sousedí jen se zahradama tak i pohlídaný… No ale názor ti neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
12.11.14 08:33

@Ziina Já se ptala krz tu připadnou nemoc, to by se asi choval „jinak“ i venku a pořád… no nevím… třeba to přejde tak jak to přišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 08:36

@Bejbyy to asi jo, no pokud ho to do zítra nepřejde, tak s ním zajedem k veterináři ať na něj raději mrkne. Tak děkuji :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
12.11.14 09:44

Nekteri hafici vyzaduji spooecnika porad treba mam venku na zahrade vcaka kdyz vylezu ven tak se chce pomazlit atd ale je od stenatka venku takze je zvykli byt i sam ale doma mam jednoho trpaslika a kdyz ji necham doma a nikdo sni neni tak sedi a dela kraval takze ji musim brat i do obchodu nevydrzi sama ani v aute a pokud byl pejsek zvyklej byt porad s nekym v kontaktu a najednou je prez noc sam tak se to muze stat ze teskni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.11.14 11:45
@Ziina píše:
A kdo ho má celej den ve sklepě? 8o 8o Psala jsem, že ho tam máme přes noc, ráno ho pouštíme na zahradu :roll: ale když jsem mu dneska otevřela, tak ven jít nechtěl, tak ho mám táhnout smykem? Nechala jsem mu otevřený vrata, když bude chtít, tak si ven půjde :zed:.@Bejbyy na vycházce je normální. Ale nemyslím si, že bysme s ním chodili málo :think: každej den s ním na hodinku jdeme, když nám to vyjde, jdeme i víckrát denně :nevim:.

Nemyslela jsem to celý na tebe, že byste ho měli celý dne zavřenýho, to asi blbě vyznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný