Vytí psa, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
12.11.14 11:46
@Bejbyy píše:
@terien Proč vyje nevíme, na to se snažíme přijít…
Ještě řekni, že pes zahradní se nemusí venčit, protože běhá po zahradě kde má vjemů dost… má to 100 poch. aný, očuchaný, pokud zahrada sousedí jen se zahradama tak i pohlídaný… No ale názor ti neberu.

To by mě ani nenapadlo :roll: Zahrada je prostě překlenovací doba než přijde páníček a jde se ven. Přijde mi to lepší než kotec, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 13:34

@dajka.11 nikdy jsme tam s ním přes noc nespali, je tam sám furt už 5 let. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.11.14 11:18

Problém s štěkáním, vytím, knučením při odchodu páníčka nebo členů smečky rodiny se nazývá separační úzkost, velice podrobně se o ní dočtete v knize Rolanda Lindnera- Co pes skutečně chce, koupil jsem si ji a vřele doporučuji. Opsal bych něco o separační úzkosti z knihy ale furt by něco chybělo, motivací vám může být, že se jí může správnou terapií odnaučit téměř každý pes.Tato kniha je mi velkým pomocníkem a předcházím konfliktům, například jsem uchránil naše mimino před vznikajícím problémem od psů díky informacím z knihy, špatně jsem dešifroval chování našich psů, navíc každá fenka se chovala jinak přesto to zapadalo do popisovaného modelu v knize. Opravdu vřele doporučuji knihu, nebudete litovat pejskaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný