Vytí psa, proč?

7213
16.1.11 19:30

Vyti psa,proc?

ahojte a dobry vecer,chci se zeptat na nazory,mame hafana z utulku,brali jsme si ji ve 4mesicich…je to zlaty pes,upla se na nas hodne…ted se posledni dobou stava,ze jsem doma a ona venku vyje,ale tak dlouze,jak kdyby narikala,nevim…myslite ,ze je to tim,ze chce byt semnou?ze vi,ze je mezi mnou a ni prekazka a chtela by byt u me?navic se ted naucila,protoze ma boudu kousek pod kuchynskym oknem venku,ze se ze strechy boudy natahne castecne na parapet a kouka nam do oken :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
16.1.11 19:38

Jednoznačně chce dovnitř. Nebylo by možné, pokud jste doma, nechat jí tam s váma? Když byste odcházeli, takjí dát na dvůr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.11 19:40

ja ji dovnitr vzala :oops: je spokojena a spinka pritulena u me…ale zas ji nechci rozmazlovat,chci aby to byl venkovni pes… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.11 19:42

asi bych mela byt tvrda a prehlizet to,ale kdo to dokaze…asi si zakladam na problem…ale jsem ted na neschopence a taky se citim sama :lol: ,ona kdyz jsme chodili do prace a vecer byli doma,tak to nedelala,az ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.1.11 19:44

No, tak to jste jí měli zateplit boudu a nechat jí venku hned. Takhle to bude horší. Ale třeba by pomohlo tu dobu strávenou v domě postupně zkracovat. Nebo to hodně střídat. Ven, dovnitř, ven dovnitř, a tu dobu venku postupně prodlužovat. Ono je to venku teď na prd - nic zajímavého. Na jaře a v létě to bude lepší - motýlci, mouchy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.1.11 19:45

Ona moc dobře ví, že jsi doma a chceč být s tebou. Zase bych v tom neviděla takový problém. Postupně tu dobu zkracovat a ona si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.11 19:47

na venku ma zateplenou boudu,takze zima ji nebude,asi vazne se nudi…mi ji bereme domu jen obcas…jinak je venku porad,delala jsem 12ctky,takze je zvykla,ze nas vidi jen vecer a jinak si lita na dvore,ma tam i hracky…vzdycky jsme ji brali vecer na prochazku…ale ted jak jsem na neschopence,tak je jak vymenena… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.11 19:49

premysli,ze ji vic odtahnem tu boudu,at se nemuze natahovat na parapet a koukat do oken a nema takovy prehled…jinak se snazime davat ji hracky,veci na trhani…mame porytou od ni zahradku,takze ocividne neni pasivni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.1.11 20:08

Radan, já myslím, že by jste v tom pejskovi asi neměli dělat chaos. Myslím, že když už jsi ji vzala domů, už ji tam nechte. Anebo jestli ven, tak napořád a zatnout zuby a nepovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
16.1.11 21:19

Nudí se a chce být s vámi. Potřebuje se vyřádit. Psi jsou hraví a vyžadují pozornost. AŤ k sobě najdete cestu :mavam:

Příspěvek upraven 17.01.11 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
16.1.11 21:24

Souhlasím, nudí se a chce být s vámi. Náš pes to dělá také, ale nebyli jsme důslední, takže teď, když je starý, už ho to neodnaučíme. Jestli chceš mít rozmachánka, pouštěj jí častěji domů. Jestli chceš mít venkovního psa, je jediná pomoc vyjít ven, trochu pohrát, ale nechat venku. Postupně časové odstupy protahovat. A pozor, rozhodně jí za to nedávej nic k žrádlu!!! Bude to ještě horší… A že mluvím ze své zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.11 21:33

ja si s ni hrahu,to beru jako samozrejmost…jojo,diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.1.11 23:04

Ahoj, oddálení boudy nepomůže, bude jen jak trubka dřepět v zimě mimo boudu, hlavně, aby viděla do oken. Aspoň naši psi to tak dělají a to jsou čistě venkovní přes tři roky, do té doby střídavě. Podle mě by jí (pokud jí chceš nechat venkovní) pomohlo pořídit kámošku, jasně, je to práce navíc, ale kde se do boudy vejde jeden pes, vejde se i druhý a ta tvoje na fotce nevypadá nijak velká, takže ani tolik nežere. Naši pesani se vždycky chovají jinak sami a spolu, je to prostě poznat, že se rádi vidí a jsou rádi spolu a i ta samota venku nějak uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.1.11 08:59

My máme zlatého retrívra a ona vyje každou chvilku.Je na dvorku ,ale když je mtáz a zima tak ji dáváme domu.Lehne pod stul a ani se nehne.Ale když je na dvoře a jede sanitka ,nebo něco co houká ,tak vyje jak šakal.dlouže a taky jakoby naříkal.asi jí dělá ten zvuk zle.A jindy když ji dáme z domu ven ,tak vyje ale uplně jinak.Jde poznat ,že chce jít za náma a vynucuje si pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.1.11 11:47

ja bych chtela jeste jednoho,at neni sama,ale pritel uz nechce…dlouho mi trvalo,nez jsem ho prekecala,at si ji vyzmeme(krizenec teriera),takze Mayla kamosku mit bohuzel nebude,ale je pravda,ze jeka se otepli,tak bude honit vcelaky,mouchy,ptacky a i ty vychazky budou delsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný