Výtka od zaměstnavatele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.9.24 14:19

Výtka od zaměstnavatele

Prosím anonym, nebo smazat.
Je možné dostat Výtku na základě vložení jakési stížnosti ve fb skupince, která nespadá oficiálně do naší firmy?
Jeden zákazník, tam dal fotku a jelikož tu skupinku „sleduje“ i náš šéf a ředitel, tak o tom vědí a dostala jsem Výtku.
Nepopírám, že za danou věc nejsem zodpovědná, ale říkám si, že oficiálně si ten zákazník nikde na firmě nestěžoval a kdyby tu fb skupinku nesledovali, tak o tom vlastně ani nevědí :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3680
18.9.24 14:27

Ano, také jsem tak postupovala u jedné zaměstnankyně. A to bys koukala, jak to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
18.9.24 14:28
@Anonymní píše: Více

Tak tam nejde o to vlozeni, ale ze jsi udelala chybu. Pokud je to opravdu tva chyba, tak je vytka podle mne v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.9.24 14:40

V dnešní době stížnosti nechodí poštou zaměstnavateli. Sociální sítě jsou mocné a pokud jsi chybu skutečně udělala, je celkem jedno, jak se o ní zaměstnavatel dozvěděl, má právo ti výtku dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24619
18.9.24 15:19

Podle mě je to v pořádku. Sama přiznáváš, že jsi chybu udělala, tak co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
18.9.24 15:23

Já tomu nerozumím- chybu jsi udělala, tak sklop uši, omluv se a dej si příště bacha.
Ne, místo toho budeme hledat kličky, že to neplatí, protože se ti nelíbí způsob, jak se vedení o té informaci dozvedelo.
Je to trochu podobné, jako když pokáráš dítě a ono řekne- ale Jirka taky mluvil.

• Citovat
  • Upravit
10594
18.9.24 17:39

Tak když jsi dostala Výtku s velkým V, tak to byl asi problém, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
19.9.24 16:29
@Anonymní píše: Více

Je to možné, a ty se máš možnost hájit, například tím, že to není tak, jak je ve fb příspěvku uvedeno, a uvést tedy věc na pravou míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.9.24 14:23

No raději bych se porozhlizela po novem zaměstnání, protože zaměstnavatel, který ti dává výtku si připravuje půdu na to tě časem vyhodit a na tu/ty výtky se naprosto legálně odvolá..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat