výtok a bolest

Anonymní
10.5.10 17:58

výtok a bolest

Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo podobný problém. Už před těhu jsem měla problémy s výtoky a teď během těhu to je stejné, možná i horší. Do toho mě trápí to, že se nedokážu u sexu vzrušit, bolí mě každý partnerův dotek (všude) :-(
Když dostanu nějaké globule, pomůže mi to na pár dní, ale je fakt, že ze sexu něco mám.
Máte někdo podobnou zkušenost, poradíte co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.5.10 19:15

ahoj, co librikant?
Já bez něj taky nefunguju

• Citovat
  • Upravit
2858
10.5.10 19:18

Ahoj, tak tento problém mám už delší dobu…jelikož sem těhotná,tak chuť na sex není teď tolik podstatná a nějak to neřeším…Už sem dostala několik mastí a globulí a tabletek a přesně jak říkáš…chvilku dobrý a zase výtok…Pan doktor mi řekl,že je možné,že i partner má nějaký zánět,kterej u něj nepůsobí a přenáší ho na mě…Takže by to chtělo začít léčbou partnera… taky že jo…když s partnerem nespím,tak je vše OK…už to ale bohužel vyvrcholilo tak,že sem ze všech těch kvasinek a mykoz dostala zánět děložního čípku, kterej se léčí antibiotikami a bohžel dokud neporodím nelze to úplně vyřešit :roll: Takže neváhej a zkus partnera nechat léčit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.10 14:32

U nás to parnerem nebude, vrací se mi to, i když s ním nic nemám, ale děkuju :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa