Špinění?

13118
8.5.10 19:05

Špinění?

Dotaz:
Mám dva měsíce vysazenou HA.Ted jsem měla druhou ms, ale někdo mi řekl že to jako ms počítat nemohu.První dva dny jsem měla tmavou krev a pak jen asi den pár kapek opět tmavé.Těhu test jsem si dělala 32DC a byl negat.Další jsem si nedělala.Nic mě nebolí.Mám jít k dr.nebo počkat na další ms? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
8.5.10 19:29

nooooo, pokud se snažím o mimčo, tak by to mohlo vypadat nadějně, já jsem to tak měla, když jsem otěhotněla. Počkej týden, udělej si test a uvidíš :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
8.5.10 19:36

Ewu, jó?Já jsem si právě myslela že 32DC už to na testu rozpozná a cítila jsi se nějak „jinak“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
8.5.10 19:42

Mě teda test vyšel už 3. den po očekávané menstruaci…nooo, necítila jsem nic :o) ale podvědomě jsem to věděla, já hloupá si dělala testy i předtím než jsem to měla dostat, což je hloupost, ale prostě jsem si to vypočítala a zjistila jsem, že jsem měla styk v plodný den. Bolelo mě břicho, jako když to mám dostat a špinila jsem takovou hodně tmavou krev, skoro černou, což je známka toho, že se vajíčko zahnízďuje. Ale nechci Ti dávat plané naděje, ale třeba.....držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
8.5.10 19:43

Ewu, jo, v pohodě.Já si plané naděje taky nedělám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.5.10 21:30

Počkej týden, zopakuj test. Pokud bude negativní, počítala bych to prostě jako MS. Druhý cyklus po vysazení se tělo ještě může srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
9.5.10 12:56

A bolelo vás břicho?Mě včera večer začalo na pravé straně od pupku, pak to přešlo na žaludek a ted mě bolí pravý podbřišek :nevim: Jestli to do zítra nepřejde jdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.5.10 13:22

mĚ BOLELO BŘICHO PRAKTICKY AŽ TAK DO 5.MĚS. omlouvám se za capslock

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
9.5.10 13:48

Ewu a kde tě bolelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.5.10 14:31

píchalo mě na stranách a jinak mě bolelo břicho celý pořád, jako kdybych to měla dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.5.10 16:04

Ty jsi, Ewule, pri tehotenstvi mela menstruaci?

Ewule0712 píše:
nooooo, pokud se snažím o mimčo, tak by to mohlo vypadat nadějně, já jsem to tak měla, když jsem otěhotněla. Počkej týden, udělej si test a uvidíš :o)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.5.10 15:05

Daajik: ne menstruaci, špinila jsem první měsíc a bolelo mě břicho jako při menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí