Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dotaz:
Mám dva měsíce vysazenou HA.Ted jsem měla druhou ms, ale někdo mi řekl že to jako ms počítat nemohu.První dva dny jsem měla tmavou krev a pak jen asi den pár kapek opět tmavé.Těhu test jsem si dělala 32DC a byl negat.Další jsem si nedělala.Nic mě nebolí.Mám jít k dr.nebo počkat na další ms? ![]()
nooooo, pokud se snažím o mimčo, tak by to mohlo vypadat nadějně, já jsem to tak měla, když jsem otěhotněla. Počkej týden, udělej si test a uvidíš
)
Ewu, jó?Já jsem si právě myslela že 32DC už to na testu rozpozná a cítila jsi se nějak „jinak“?
Mě teda test vyšel už 3. den po očekávané menstruaci…nooo, necítila jsem nic
) ale podvědomě jsem to věděla, já hloupá si dělala testy i předtím než jsem to měla dostat, což je hloupost, ale prostě jsem si to vypočítala a zjistila jsem, že jsem měla styk v plodný den. Bolelo mě břicho, jako když to mám dostat a špinila jsem takovou hodně tmavou krev, skoro černou, což je známka toho, že se vajíčko zahnízďuje. Ale nechci Ti dávat plané naděje, ale třeba.....držím palce ![]()
Počkej týden, zopakuj test. Pokud bude negativní, počítala bych to prostě jako MS. Druhý cyklus po vysazení se tělo ještě může srovnávat.
A bolelo vás břicho?Mě včera večer začalo na pravé straně od pupku, pak to přešlo na žaludek a ted mě bolí pravý podbřišek
Jestli to do zítra nepřejde jdu k dr.
mĚ BOLELO BŘICHO PRAKTICKY AŽ TAK DO 5.MĚS. omlouvám se za capslock
píchalo mě na stranách a jinak mě bolelo břicho celý pořád, jako kdybych to měla dostat.
Ty jsi, Ewule, pri tehotenstvi mela menstruaci?
Ewule0712 píše:
nooooo, pokud se snažím o mimčo, tak by to mohlo vypadat nadějně, já jsem to tak měla, když jsem otěhotněla. Počkej týden, udělej si test a uvidíš)
Daajik: ne menstruaci, špinila jsem první měsíc a bolelo mě břicho jako při menstruaci.