Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já ji měla také nepravidelnou, první jsem dostala až po roce a pak mi to různě skákalo než se vše urovnalo. Těhu bych se nebála, pokud je test negativní.
Samozřejmě vidím na testu ducha, ale to je spíš halucinace
))
Ahoj po porodu a následném kojení chvilku trvá než se MS sjednotí, bývá nepravidelná, až přestaneš kojit, tak byse měla do určité doby srovnat. Jestli nemůžeš vyloučit těhotenství, tak se zeptej gynekologa
chvilku trvá než se tělo srovná..
podle mě i tak trvá půl roku než se to srovná,ale asi se raději zeptej na gyndě..
Ahoj já jsem dostala men. až půl roku po porodu. a byla hned pravidelná.kojila jsem až do roku a půl. Takže bych ti asi radila zajít na gindu. A radši se necht prohlédnout. ![]()
Na gyndě jsem byla teď v pondělí a na měsíčky to prý teď nevypaá, že je děloha malá…včera i dnes jsem trošku špinila, ale jinak nic, test jsem si zase dnes dělala a díkybohu taky nic. Bojím se, aby to špinění nebylo zahnízdění ![]()
snad ne:) já dostala MS ted po 10mesicich.. tak ti dám za mesic vedet, jestli vapadá na pravidelnej prubeh:-)
Ahojky, já dostala první menstruaci přesně na den 3 měsíce po porodu a nebyla nic moc - dlouhá, bolestivá. Dostávám ji každý měsíc pravidelně s rozdílem cca 3 dnů, takže pohoda ![]()
Ahojky, mám 4 a půl měsíce po porodu a ještě jsem nedostala menzes. Je to normální???
eviliska píše:
Ahojky, mám 4 a půl měsíce po porodu a ještě jsem nedostala menzes. Je to normální???
kojíš?
Já se na to na gyndě taky ptala…prý to nemám řešit, že to může trvat i rok, než se to srovná.
Kojím už plně
, ze začátku jsem malou trochu dokrmovala um / max 200 za den/.
Ahoj chtěla bych se zeptat jsem 3,5 měsice po porodu a ještě jsem nedostala menstruaci. Rodila jsem císařským řezem tedy sekcí a stále MS nikde… S partnerem si dáváme pozor a nesleduji na sobě známky těhotenství
Chtěla bych se zeptat, jak jste měly pravidelnou menstruaci po porodu. Já už mám po porodu půl roku, 1.ms jsem dostala teprve před měsícem a to už 3měs. nekojím a teď ji čekám a stále nepřichází. Popichuje mě v podbřišku a pobolívají prsa, přesně jako když jsem byla těhotná. Včera jsem si dělala test a byl negativní. Asi plaším zbytečně
(?)