Kvasinky v těhotenství?

4034
3.5.10 17:49

Kvasinky v těhotenství?

Měly jste některá? Co vám pomohlo? Můj dr. je momentálně mimo a nechci k nikomu jinému. Jsem ve 25.tt a ráda bych, kdyby to šlo bez chemie. Poradíte? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
3.5.10 18:01

Měla jsem skoro celé těhotenství, nikdy předtím a nikdy po skončení šestinedělí… Pomáhaly jen nějaké zaváděcí globule, ale stejně to bylo vždycky velmi dočasné. Moje dr. říkala, že je to změněnou hladinou hormonů a že je to naprosto běžné.
Proti nejakutnějšímu svědění jsem používala Canesten. Prý pomáhá jogurt, mně tedy nepomáhal. Ale zkusit to můžeš :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
3.5.10 18:02

Ahoj,já mám takový slabý náznak a dostala jsem na to globule,co se dají koupit i bez předpisu…Globulus cum natrio tetraborico 0,6 csc.Jsou to vaginální kuličky,docela bych řekla,ža zabírají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
3.5.10 19:03
jetyna píše:
Ahoj,já mám takový slabý náznak a dostala jsem na to globule,co se dají koupit i bez předpisu…Globulus cum natrio tetraborico 0,6 csc.Jsou to vaginální kuličky,docela bych řekla,ža zabírají :-)

taktez :wink: je to kura na 10 dni a bez receptu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
3.5.10 19:21

Mela jsem sve posledni tehotenstvi od 16. tydne az do porodu, globule zastavuji rust, ale neleci, takze je to fakt docasny, moje doktorka vyzkousela vsechno, co se da v tehotenstvi (podle pribalovych letaku se neda skoro nic, ale stejne mi toho plno predepsala), ale nezbavila jsem se toho, az porodem, presne, jak pise katka-m, je to proste nekdy problem tehotenstvi jako takoveho a je to neskutecnej opruz! A presne, nejvic mi pomahal lokalne nanesenej Canesten mast

Nikdy predtim ani potom jsem s tim problemy nemela

Drzim palce, at to neni stejnej pripad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.10 19:26

Já musím říct to samé. Doktor mi předepisoval globule a k tomu ještě z venčí natírat kanestenem nebo klotrimazolem, prostě masti na plísně. Prostě to k tomu těhotenství asi některým maminám patří. u prvního sem to neměla a ted při druhém jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.5.10 19:51

Ahojky, tak tento problém mě trápí celé těhotenství :-( Vždy jsem dostala mast na předpis,ale nic mi nepomohlo, po vyzkoušení několik mastí mi pan doktor napsal tabletky do pochvy a pak nějaké koule a nic…nyní jsem z toho všeho dostala zánět děložního čípku a nic s tím neudělá dokud neporodím…prý se to léči antibiotikami :cry: Ale pokud nechceš chodit k lékaři, tak stačí zavolat sestře a ta ti poradí nebo prostě jen zajít do lékarny a říct,co tě trápí a hlavně,že jsi těhotná…Maj strašně přípravků…když mě tohle přepadlo kdysi před těhu,tak jsem se mazala mastí Gynko-Pevaryl a nebo mastí Clotrimazol.Zkus kouknout,jestli jsou i pro těhotné.Přeju úspěšnou léčbu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.5.10 19:52

Jo a hlvně nejezte plesnivé sýry…ty tyto kvasinky a mykozy podporujou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.5.10 20:20

Díky moc, mám to teď poprvé po antibiotikách. Aplikuju ten bílý jogurt, chladí to příjemně, ale nevím, jestli to taky léčí? Gyno pevaryl mám ale prošlý asi 5 měsíců a dívala jsem se, že se to nesmí v prvních 3 měsících. Doufám, že mi teda něco zabere, představa, že mě tohle bude děsit do konce těhu se mi teda moc nelíbí :-( Snad to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
3.5.10 20:30

taky jsem měla, ke konci těhu, mudr mi napsal antibiotika pro mě i pro manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
3.5.10 20:51

Mě ty mrchy množí sladké (ale jak co :-/). Od doktora mám Clotrimazol (jen zevně), ale občas jsem používala právě Canesten (taky jen zevně).
Jako první pomoc je právě bílý jogurt (u mě bílá HOlandie). Obnoví mikrofloru, ale že by přímo léčil, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.10 21:34

Ahoj Jančik,
jk psala jetynka, Globulus cum natrio tetraborico 0,6 csc. Doktorka mi je doporučila na začátku těhotenství, že se to smí i v těhotenství.
Já jsem na kvasinky trpěla před těhotenstvím a jogurt mi to spíš zhoršoval, tak nevím. Je to hodně individuální, ale ten Globulus zkus.
Držím palce, ať se toho zbavíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.5.10 22:03

V obou tehotenstvich, porad :roll: :roll: Uz me to otravuje, porad ty intimky + ruzne globule a masticky :cert: Ale asi bohuzel, jestli na to trpis, tak se toho jen tak nezbavis :evil:
Krome toho, co psaly holky, tak me hodne pomohl tedka asi v pulce tehotenstvi Jenamazol, je to taky masticka.
Poradila mi ho sestra z gyn.ordinace a zabral fakt rychle, ale ja mela v tu chvili uz hoodne velky problem, kdy jogurt ani globule nezabraly, na gyndu jsem nemohla… A fakt pomohla… Takze ted uz mam jen standardni vytok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.5.10 17:30

Holky díky moc, včera jsem aplikovala jogurt, ale večer to už nezabíralo. Koupila jsem dneska ten canesten, tak uvidím. Snad je to poprvé a naposledy, nic příjemného to není, ale to víte všechny, že? Tak ať vám taky ty hnusné kvasule dají pokoj! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.6.12 19:30

Kvasinky v těhotenství

ahoj,téma už je sice staré,ale snad budete některá reagovat.
Jsem ve 25 tt a už asi měsíc se potýkám s kvasinkama.Dr.mě předepsal Canesten vaginální krém,zabral asi až po poslední aplikaci(6 dní),no za týden bolest a pálení znovu.Tak mi napsal Pimafucin,který nezabral vůbec a teď mám globule Polygynax.Zavádím třetí den ještě mám dobrat tři a zdá se mi,že se to opět rozjíždí :,( :,( :,( :,( .V lékárně mám objednané probiotika Candi stop,prý jsou dobrá při kvasinkách,tak uvidím,zítra si je vyzvednu.Ještě mám doma Jenamazol,tak zkusím mazat :roll:
Prosím co Vám zabralo???????????????????????????????????????????
S manželem nesexujeme,protože pálení a bolest mi to nedovolí,takže od něj to zpět nechytám a spodní prádlo přežehluji :( .
U těhu s dcerou jsem je neměla ani jednou a teď se jich nemůžu zbavit :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria