Kvasinky v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.10.15 11:44

@martina.se
Problém je, že nevím zda je to tu volně prodejné a umíme jen základy, takže se tu moc nedomluvime. Do lékárny si zajdu určitě až budu v ČR hned v patek večer tam poletím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.10.15 11:48

@Michaela1234567 tak snad se podaří dorozumět. Určitě budou mít cos volně prodejného, většina se může i v těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 11:54

@martina.se Čekám první tak se v tom moc nevyznám co můžu a co ne :( Tak moc děkuji snad to nak zvládneme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.10.15 11:54

@Michaela1234567 ;) určitě něco najdeš, jak se vrátíš, tak k dr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 11:58

@Alčák1
Já dobrala všech 10 radši taky a hned po druhé globuli klid, jen kdybych si pamatovala ten název :( já doufám ze to nebudu mít furt, je to otrava. Děkuji a ať se vám daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 12:01

@martina.se
Tam půjdu určitě :-) děkuji za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
20.10.15 12:26

@Jančik taky jsem mela. Postupem to zmizi. V tehu to je normalni.. Co sem po porodu tak jsem uz OK. A nic sem nepouzivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
20.10.15 12:28

Jo. Mamca pouziva Idelyne beliema nebo jak se to pise :D je to ten z reklamy a za dva dny to bylo pryc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
27.9.16 19:37

Ahoj holky, chtěla bych se trochu poradit. Končím 29 tt a ode dneška mám nejspíše silnější projev kvasinek. Už jsem se dvakrát přeléčovala, ale nikdy to nebylo silné. Ode dneška mám silnější výtok, dole to mám jakoby nateklejší, jako kdyby tam něco vadilo a občas to trochu svědí. Takže si myslím že by to mohli být nejspíše zase ty kvasinky. Jenže je uterý večer, zítra svátek, takže tam muj doktor nebude, a navíc jsem objednaná na klasickou kontrolu na pondělí. Dneska mi manžel přinese alespon mastičku, abych to trochu zmírnila. Myslíte že s tím mám ject na pohotovost?? nebo to nechat na pondělí k doktrovi? ASi trochu blázním, ale poslední dobou mám nějak strach abych nic nepodcenila…:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.9.16 19:43
@Lathi píše:
Ahoj holky, chtěla bych se trochu poradit. Končím 29 tt a ode dneška mám nejspíše silnější projev kvasinek. Už jsem se dvakrát přeléčovala, ale nikdy to nebylo silné. Ode dneška mám silnější výtok, dole to mám jakoby nateklejší, jako kdyby tam něco vadilo a občas to trochu svědí. Takže si myslím že by to mohli být nejspíše zase ty kvasinky. Jenže je uterý večer, zítra svátek, takže tam muj doktor nebude, a navíc jsem objednaná na klasickou kontrolu na pondělí. Dneska mi manžel přinese alespon mastičku, abych to trochu zmírnila. Myslíte že s tím mám ject na pohotovost?? nebo to nechat na pondělí k doktrovi? ASi trochu blázním, ale poslední dobou mám nějak strach abych nic nepodcenila…:((

do pondělí je daleko, koupila bych si ve čvrtek jenamazol, mě říkala doktorka že mimču to nevadí, že je to nepříjemný jen mě a vždycky mi radila jako první sáhnout po jenamazolu, pokud nezabere tak na gyndu, at vezme stěry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
27.9.16 19:52

@střepina ja na to dam dneska clotrimazol, nebo jak se to pise. minule mi to doktor na to napsal v globulich, tak zkusim ted tu masticku…a asi pokud se to nezlepsi tak mu ve ctvrtek zavolam, pokud nema dovolenou.spis resim tu pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.9.16 19:56

@Lathi clotrimazol je taky dobrý, v podstatě je to stejný, chce to zavádět, ne jen mazat, až se vyléčí zevnitř, tak uleví svědění, mazání zvenku je jen pro ulevu, tak mi to vysvětlovala doktorka, pokud to hodně svědí, tak na pohotovost, ale stejně na výsledky stěru se čeká týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
27.9.16 19:59

@střepina ne, nesvědí to nijak moc, párkrát za den, spíš je to takový nateklejší. Před těhu jsem to mívala daleko horší. No uvidím, jak se to bude vyvýjet, a kdyby to bylo asi horší tak s tím asi pojedu, idkyž na pohotovosti s tím asi taky nic víc neudělají:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.9.16 20:10

@Lathi mužou napsat macmiror, ten je na předpis a není jen na kvasinky, ale i na bakterie, měla jsem ho několikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
27.9.16 20:30

@střepina tak já uvidím, pokud se to do čtvrtka trochu nezlepší tak zkusím zavolat doktorovi, snad nebude mít dovču a při nejhorším zajedu na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí