Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud má MS takové zpoždění, tak samozřejmě těhotná být můžeš. Skoč si někam do drogerie nebo lékárny pro těhotenský test, ten ti dokáže odpovědět spíš, než někdo tady ![]()
Příspěvek upraven 29.04.10 v 12:31
A testovala si? Takových diskuzí je tady denně snad několik,holky se ptají zda můžou být v tom a ani nezkusi testnout
Takže radím udělat test,popřípadě návštěvu mudra.Těhu klidně můžeš být,ale taky nemusíš ![]()
netestovala jsem,já vím,že mi to žádná neřeknete na 100%,ale já chtěla jestli tady nemá některá takovou zkušenost.určitě si koupím test,ale v PO se chystám na gyndu ![]()
to je mi jasné,že test mi řekne víc
,koupím si ho ,ale zkoušela jsem to tady jestli nemáte některá takovou zkušenost i tak díky,že jste si mlj příspěvek přečetli ![]()
Zdravím, mám otázku beru HA a minulou sobotu a neděli jsem si jí zapomněla vzít (oba dny 9-10.11.),oba dny jsem měla s přítelem nechráněný styk. V pondělí jsem měla takový divný pocit v břiše ale říkala jsem si že to může být cokoliv.Ve středu mi začaly tlaky v podbříšku a prostě celkově divný pocit něčeho zvláštního. Od čtvrtka jsem začala hrozně jíst i to co normálně nejím, kontrast sldkého a kyselého byla uplně normální, přidalo se lehké bodání v podbříšku na pravé straně. Také časte močeni a boleni zad, spiš v křiži. Také mi není nejlíp žaludek mám jako na vodě a horší to je když se nenajím. Od soboty mám citlivější bradavky a pobolívají mě prsa po stranách také se mi na hrudníku objevili výrazné žilky, plinatost a bílí výtok. MS mám dostat teď ve čtvrtek (21.11.).Moc prosím o radu je možné že jsem těhotná?? ![]()
Mozne to samozrejme je.
ncimene, ze by se priznaky jakehokoiv typu objevily par dni po otehotneni je blbost. takze si proste v dobe ocekavane MS kup test a testuj.
@Ali-Ali Ja z toho mam pravě docela strach. muže to byt i tim že nad tim moc přemyšlim?? Je mi teprve osmnact a nijak jsem to neplanuji ale nevadilo by mi to. ![]()
No osobně si myslím, že tyhle příznaky jsou spíše vsugerované, protože při normálním těhotenství trvá nějaký měsíc, než je pociťuješ, např. to pálení žáhy a bolesti zad. A např. časté močení vzniká tím, že mimčo tlačí na močový měchýř. V tvém případě by mělo velikost max. několika milimetrů… Udělej si test až v den očekávané menstruace, dřív to stejně nemá moc cenu. Držím palce ![]()
Ahoj holky, mám takový problém. Vysadila jsem HA, teď mám již 17 den opožděnou menstruaci, vždy po vysazení v tom mám hrozný bordel, menstruace se dostaví až za nějakou dobu. Teď jsem ale měla nechráněný pohlavni styk s tím, že si přítel dával pozor, ale znáte to „kapička lásky“ může přijít kdykoliv. Mam druhý den hrozně nafouklé břicho. Měla jste to některá z vas taky? Jen doufám, že menstruace je opožděná z důvodu vysazení antikoncepce. Děkuji moc za odpovědi
@Annie944 Ehm? Test pokud mas 17 den zpozdenou?
proc mate nechraneny styk kdyz nechcete dite
? Kazdopadne bych to videla na rozhazene hormony..
dobrý den,jsem tady nováček a jdu k vám pro radu,od října 2009 neberu HA,mezi MS jsem měla vždy špinění tak 3 dny,vychází to na půlku v cyklu,ted jsem měla naposled MS 13.-16.3.2010 pak zase to špinění začalo 28.-30.3.,ale od té doby nic ani MS,jsem z toho zmatená,k dnešku je to 47 dní od MS a 32 dní od špinění,je to poprvé co se to tak pozdí,myslíte že můžu být těhotná??