Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikdy předtím jsi to neměla? To se objevilo až teď po 3 měsících? Možné je, že se jen děloha ještě zbavuje zbytků po těhotenství, možná se i pročisťuje a možná jde i o zánět.
Bolest břicha si nedovedu vysvětlit. Možná by bylo na místě svůj stav konzultovat telefonicky se svým doktorem. Pokud tě ubezpečí, že to není vážné, týden počkej, možná ti řekne, aby jsi přišla ihned a vezme tě jako akutní případ přednostně.
Ovulace, mám taky po porodu hodně bolestivou. Trvá, ale max. 3 dny.
Já to takhle měla zhruba 4 měsíce po porodu… no a pak jsem pár týdnů nato dostala menzes. Od tý doby mám pořád takovej žlutobílej táhlej hlenovej výtok… dle dr je vše v pořádku, prý to často po porodu bývá, protože děložní sliznice zasahuje po porodu trochu ven. Břicho mě taky pobolívalo, dle Dr též normalní.
Jestli se bojíš, skoč si k doktorovi, ať máš jistotu, že se nejedná p žádný zánět. Držím palce, ať je vše OK!
Pokud ta bolest není kolikovitá a nemáš třeba teplotu nebo tak něco, tipuju začínající menstruaci…
HOLKY DÍKY ZA RADY A INFO
OVULACE TO NEBUDE, TA MI POBOLÍVALA JINAK A JINDE.. TOHLE JE VYLOŽENE BOLEST..NĚCO JAKO - JAK PÍŠEŠTE - KDYŽ TO MAM DOSTAT.. TAK TŘEBA TO BUDE ONO. I KDYŽ NADŠENÁ BYCH Z TOHO NEBYLA.. ![]()
Ahoj holky, prosím vás má nažloutlý výtok, menstruace by měla přijít zítra, tak nevím jestli je to k tomu, nebo ne. Nikdy jsem takovýhle výtok neměla, až včera a dneska.Tak nevím, jestli jít k doktorce, nebo ne ![]()
Ahoj. Muzu ozivit tema?
Jsem 10tt od vcerejsiho vecera me poboliva bricho, takove jakoby slabsi tvrdnuti? Vzala jsem si magnesko je to lepsi, ale trochu to pretrvava. No a ted jsem zjistila, ze mam nazloutly vytok. Nepali, bez zapachu.
Mam plasit a jet na pohotovost?
AHOJ,
MAM TAKOVÝ PROBLÉM - JSEM 3.MĚSÍC PO PORODU A 3.DEN MĚ POBOLÍVÁ V PODBŘÍŠKU A MÁM TAKOVÝ HLENOVITÝ TROŠKU NAŽLOUTLÝ VÝTOK. NEVÍTE CO BY TO MOHLO BÝT? ZÁNĚT? K DOKTORU JSEM OBJEDNANÁ AŽ ZA TÝDEN. PTAM SE PROTO JESTLI TO NENÍ MOC DLOUHO ČEKAT JEŠTĚ TÝDEN??
DĚKUJI ZA RADY.