Myom, těhotenství a věk

20993
18.4.10 13:52

myom,těhotenství a věk

je mi 43let,mám 3děti.před 2roky jsem se rozvedla a znovu vdala za mladšího muže.Mám diagnostikovanou myomatozní dělohu,asi 2myomy o vel.3 a 4cm které nerostou dovnitř ale ven.Jsem bez potíží.Chci ještě mimíska a to hrozně :wink: Můj gynekolog mě straší a tak už mu raději nic neříkám,ale snažíme se,jen to nějak trvá,snažíme se od srpna2009!!!Hledám někoho s podobným problémem,prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65384
18.4.10 14:03

Oli.....být tebou,objednala bych se do centra AR…přeci jen,nejsi nejmladší-promiň a gynekolog ti taky asi moc nepřidá…
Zkusila bych aspon konzultaci a vyšetření jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.4.10 16:13

:-( no to je pravda,že nejsem nejmladší ale ta touha po mimču se ve mě tak šíleně rozeběhla,že to ani já sama nechápu.Snad je to tím,že mám nového manžela a cítím se s ním nádherně a svým způsobem jsem i omládla :lol: Budu muset přestat vyčkávat a budu muset konečně jednat,začnu tím ,že vyměním svého gyndaře co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.4.10 16:17

Olienka..drzim palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babi Zlopocasna
18.4.10 17:23

Ja mam tiez myom, 3,5 cm a rastie mi do mocaku. Akurat ze je mi len 33. Tiez mi gynekolog vravel ze mozem mat problem a ze to bude beh na dlhu trat, tak sme si prestali davat pozor, ze ked je to na dlho, tak aby sme sa vobec dockali. … No, podarilo sa na prvy sup … vlastne sme si ani neuzili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20993
18.4.10 19:36

Děkuji …budu to moc potřebovat…snad to vyjde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.4.10 19:37

To je super :-D moc vám to přeju a tiše závidím :wink: Hodně štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.4.10 19:40

Oli tak já mám 3 myomy,rostou přesně jako tobě,ven a dr tvrdí,že by to těhu nemělo vadit…já mám ale dalších milion problémů,takže ty myomy jsou asi ten nejmenší…držím palečky,at se zadaří,ale asi bys moc dlouho neměla váhat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.4.10 19:49

Nojo Kačko,ale u mě asi největším problémem je věk :cry: i když se ted momentálně cítím tak na 30let ale bohužel je to tak.Můj gyndař je člověk hodný a jistě pečlivý lékař,ale špatný psycholog,protože mě v tomhle nepochopil.Nevím jak dál pokračovat…jsem v koncích :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
18.4.10 19:56

Oli…nečekej a jednej.....
a fakt bych místo obvodního gyndr.zavolala rovnou do centra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.4.10 20:12

ahoj,letos mi bude 44 a vedle v pokojiku nam spi krasny 8mes kluk…pred tehotenstvim mi gynekolozka zjistila myom na zadni strane delohy,velikost 3,5cm..otehotnet jsme museli diky IVF,otehotnela ksem okamzite na 1.pokus,myom se behem tehotenstvi nezvetsoval,rodila jsem prirozenou cestou,i kdyz me strasili cisarem..po 6nedeli mi mudr rekla,ze se myom trosku zmensil.porad kojim a nemam mentruaci,tim padem ho nicim nezivim :-) jinak drzim ti pale,protoze i ja se citim na 30 a diky honzuldovi na 20 :-) pokud budes mit nejaky dotaz ozvi se ,rada ti odpovim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.4.10 21:16

ahojda peerdelko,já se snad pominu,to co mi píšeš,to je můj sen.Samozřejmě že mám dotaz a né jeden.Tak za prvé,jak jsi se dostala do IVF???Asi máš gynekoložku a né jako já lékaře :cry: dál platila jsi něco???Já jsem ted tak poblázněná,že bych udělala vše pro to ,aby mi taky v pokojíku spinkalo mimčo,moc ti to přeju,je to nádherný pocit,jen at se mi to také povede :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.4.10 21:20

Petruško,je to tak krásný a milý když je mezi námy ženamy taková solidarita :-D jsem z toho úplně nadšená a moc si vážím všech vašich reakcí a slibuju,že nebudu už dlouho čekat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.4.10 10:31

Oli do CARu nemusíš mít doporučení svého gyndaře,takže si stačí vybrat CAR,objednat se a je to…pokud půjdete hned do ivf,tak počítej s tím,že něco platit budete,i když jde o „hrazené“ pokusy-většinou okolo 20 tis.,jak kde…pokud byste zkoušeli inseminaci,tak máš nárok na 6 hrazených pokusů za rok…přeji ti hodně štěstí,at vám to co nejdřív vyjde :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
19.4.10 14:11

Kačenko děkuji za informaci,i když jsem ted z toho trošku zmatená,ale neboj já to rozchodím a začnu jednat. :-D To víš,že bych byla strašně štastná kdyby to vyšlo a dočkala bych se toho vysněnýho mimíska :lol: Každopádně ti moc děkuji za radu,holky jste SUPER!!!!!!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí