Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Petruško,já doufám,že to se mnou nějak vyřeší,protože už nemám tolik času oproti vám mladším,což vám moc závidím…
ale i když mi je tolik kolik mi je,přesto se cítím právě ted,že bych to vše mohla zvládnout snad ještě lépe,než když mi bylo 20let
Dnes mám volat do toho centra a dozvím se víc,snad nějaká schúzka apod. Tak potom dám vědět ![]()
Pokud se Oli ty cítíš dobře,tak to je moc fajn…
a určo písni,co a jak…
Kačko,jojo co se má stát se stane…ale stejně je to nekonečné čekaní…a když miminko nepřichází,je to strašně na „hlavu“
aspoń u mě bylo…
Pétˇo,určitě,když člověk čeká na první dítě a ono nea ne přijít,je to hrůza…já už jsem celkem smířená s tím,že budeme mít jedináčka,už se netrápím
A první syn je přirozeně???
jestli jsi to psala,promin,uniklo mi to…
jo,jo,ale taky jsme čekali,otěhotněla jsem až po hysteroskopii,kdy mi vlastně dr zjistil,že mám téměř neprůchodný čípek,který byl pravděp.příčinou primární sterility
Kačko…no nádhera to je,dítě chci ještě jedno…
a pak akorát budeme řešit,co se zbytkem…
Oba jsme pro dárcovství.....ale zase–darovat embryo je těžký rozhodnutí......
zatím na to máme čas…ale jednou to budeme muset pořešit.
Pétˇo,je to určitě velmi těžké rozhodnutí…já sama bych vajíčka nikdy nedarovala(snad nevypadám,jako sobec)ani bych si darované nevzala…ale zase pro ty co nemají jinou možnost,jak mít dítě,je to naděje a záchrana…tohle je opravdu velmi citlivé téma
Kačko,vajíčka bych neřešila a darovala hned…jenže toto jsou už embrya… ![]()
je to opravdu těžké rozhodování…ale abych upřesnila..můj názor na to se vztahuje i na darování embryí…at se rozhodnete jakkoliv,vždycky to bude správné rozhodnutí ![]()